2009-03-31
 18:20:04

...




Jag är flickan som gör allt för att göra dig lycklig.





2009-03-30
 22:31:00

Me as a kurd 2





Det kurdiska partajet var jättespännande och annorlunda men superkul (om man bortser från mina mensvärkar som satte igång under kvällen).

Även om ni inte tycker det så var jag i alla fall megavacker då jag blev utvald till en av de tio med finast klänningar. :) Go me as a kurd! Tack till H's mamma som sytt den!
2009-03-30
 19:43:34

Aktiva jag.

Idag har jag gått på högvarv. Dock inte för att jag vill det utan för att jag måste.

Upp klockan 8 i morse för att gå till tandläkaren (jippi!?), därefter bar det av till skolan. På håltimmen promenerade jag och Caroline i en timme och under den timmen hann vi även köpa väskan jag suktat efter. Vi ville inte stå still så medan jag betalade stod vi och trampade i affären. Folk måste haft en konstig uppfattning om oss...

Efter promenixen satte vi oss och plugga en timme. Yes, we did. Vi är så grymma. Utnyttjade verkligen håltimmen på bästa sätt.



 

Såhär gottade jag mig i Gothia Cup -06 när jag inte kunde spela själv :)




När jag var hemma kastade jag ihop en sallad och käkade den till middag, yummi. Märkte dock att jag inte är så bra på att mixa rätt saker (Äpple och salt? Ost och casewnötter?). Men det gick ner, och tur var väl det. 

Efter en powernapp på 10 min tog jag på mig träningsbyxorna och stack ut och sprang. Jepp, ni hörde rätt. SPRANG! Jag, Sofia Bengtsson, var ute och sprang. I 18 hela minuter. Vad händer med mig?

Nu har jag precis suttit på balkongen med en kopp te och spanskläxan. MYS!
2009-03-29
 22:16:41

Lördagen i bilder


Det blev fotboll och kanelbullar hemma hos Pierre.



Jag och Giulia åt upp alla popcornen helt själva!



Sofi ville inte vara med på bild och de andra två var lagom roade.



Portugal-fanset Pierre fick man akta sig för.




Kvällen avslutades helt oväntat på en fest i Riseberga. Trots att jag var
chaufför för kvällen hade jag riktigt roligt. :)
2009-03-29
 13:15:28

Me as a kurd


Idag är det dags för mig att infinna mig på min allra första kurdiska fest. OM jag ser fram emot det! Det ska bli superkul! 


Gårkvällen var också toppen, mer om det senare idag. Nu måste jag sminka mig kurdiskt, om det nu går :)
2009-03-28
 18:49:30

FOTBOLL!

Jobbat på ICA idag. Faktiskt ganska trevligt, var längesen sist. När jag kom hem var jag så trött att jag inte ens orkade lägga in min mat i frysen utan däckade i min säng direkt. Skönt var det. 

Ikväll är det FOOOOOOOOOOTBOLL! Finally. Som ni kanske förstått är Champions Leauge och sådant inget direkt för mig men när Sverige spelar, då är det ÖS! Jag vill ju heja på mitt älsklingsland. :) Det ska bli kul att se hur alla nyförvärv klarar sig idag, jag tror att det kan bli en riktigt bra match. En jämn match. Men Portugal kommer nätt och jämt vinna med 1-0.



Sveeeerige!
2009-03-27
 17:16:46

Lucky me




Lucky I'm in love with my best friends <3
2009-03-27
 10:15:27

Ursäkten för joggingbyxor?

KliPelle.

Häromdagen diskuterade jag och mina kära vänner joggingbyxor. När vi satt i matsalen stod det nämligen en kille lite längre bort med joggingbyxor som kliade sig i skrevet. Inte lite kli. Utan mycket. Vi kom att kalla honom KliPelle. 

Är det därför ni killar har joggingbyxor på er? För att ni har lite besvär där nere? Eller är det helt enkelt så att ni tycker de är snygga? Jag satsar på det första. Det gjorde mina vänner också. Men vad vet vi, vi är ju ändå tjejer, utan sådana problem (oftast!). 

Det är i alla fall ett väldigt intressant ämne som vi gärna vill ha svar på. :)


2009-03-26
 22:01:08

Shopaholic, jag?

Jag har shoppat loss satan idag. Det är inte ofta det händer. Speciellt inte när jag har mens. Som jag har nu. Jag har ingen aning om varför det gick så bra idag. Men kuuuuuuuuuuuul var det! :)

Jag köpte:

- Gladiatorsandaler
- Jeanstights
- En lila hoodtröja
- En lila t-shirt från killavd.
- En annan lila lång tröja (mycket lila idag!)
- En röd klänning
- En turkos linneklänning

Ska även köpa en vårväska imorgon hade jag tänkt. :)

Dessa köpte jag inte!





Jag och my dear Hesho hade också en supertrevlig lunch på Entré. Vi satt mer än en halvtimme och bara inspekterade folk och kommentera dem. Ibland får man ;)
2009-03-26
 09:28:21

Ledig, igen!

Så har man halv studiedag idag vilket innebär att jag börjar halv 3 och då endast har spanska! 

Självklart ska jag och Hesho utnyttja denna dag till fullo. Vi ska därför åka till Entré för att shoppa loss ordentligt och äta god lunch. Gör det du också!



2009-03-25
 21:22:24

Engelskan måste vara riktigt tråkig om...

... jag hellre åker hem och dammsuger!

Sant.

Däremot har jag fått mycket gjort av min starka vilja att städa idag. Jag har inte suttit ner förrän klockan 8 ikväll.

14.30 - 15.00 Till banken för att sätta in pengar.

15.00 - 15.15 Dammsugning av ovanvåning.

15.15 - 15.30 Mamma lärde mig använda tvättmaskinen. Jag tvättade svart.

15.30 - 16.00 Pluggade spanska

16.00 - 16.15 Åt middag (okej, där satt jag ner, men det räknas inte!)

16.15 - 16.30 Ombyte till Kvarnbykläder

17.00 - 18.00 Träna småknattarna

18.30 - 19.30 Tränade Core på Friskis



Sen jag kom hem efter träning har jag dock bara suttit ner. Nej! Vänta! Jag hängde ju faktiskt upp tvätten också. Duktiga mig. Däremot så har jag ätit fem våfflor idag. Fem! Det var inte bra. Samtidigt som jag tittade på Du är vad du äter. Starkt jobbat PG, liksom. ;)
2009-03-25
 10:37:31

Vååååååfflor

Jag är egentligen inte megaförtjust i våfflor men någon gång då och då sitter det rätt fint med en våffla toppad av vispgrädde och jordgubbssylt. Som typ idag. :)


10.45 åker jag och Hesho in till Malmös kära gustav-torg för att käka gratis våfflor som det bjuds på där. MUMS! Att solen skiner gör bara dagen så mycket bättre. Trots att det är iskallt. :)


2009-03-24
 22:47:50

Sol och bryggan, tack! NU.





2009-03-24
 21:31:40

21.31

Jag lovade att försöka skriva mer än ett inlägg per dag. Det har jag inte gjort. Jag har inte ens försökt de sista dagarna för de har varit tuffa. Jag ska försöka mer. Det är skönt att få skriva av sig.


Dagen var helt okej trots spanska klockan 8. Och trots snö och iskallt väder. Håltimmen ägnades mestadels åt att hänga i Hs bil. Där det var varmt. Engelskan tog slut snabbt då jag och H jobbade på som djur. Vilddjur. Vi hann därför med en fika efter skolan.


Väl hemma tog jag en välförtjänt tupplur mellan 15.00 och 17.15. Sedan blev det stressigt. Skulle nämligen vara på möte angående Strippen klockan 18. Innan dess skulle jag hinna äta, plugga, måla naglarna och dammsuga. Vilket jag naturligtvis inte hann, det blev bara mat. Tur att man börjar sent imorgon så man kan göra det andra då.


2009-03-23
 22:12:04

What a feeling!

Mitt humör har verkligen varit speedat idag. Jag vill inte gå och lägga mig. Men jag måste. Jisses, klockan är tio. Jag börjar känna mig som min Farmor. Jag kan bara inte hjälpa det, jag behöver min skönhetssömn. För om jag är utvilad kanske det är lättare att bibehålla denna energiboost som satt sprätt i min kropp, även imorgon.



Åh vad jag vill träna just nu. Ut och springa. Långt. Inte Josefins-pappa-långt (Videdal-Jägersro-Södervärn-Värnhem-Videdal), utan bara långt för att vara mig. Vilket skulle vara sisådär max 2 km. Skööönt. Men nej, jag måste sova. Dumma, dumma spanska klockan 8 som gör att jag måste ta bussen halv 8. ARGH.

Äsch, nu ska jag titta på Bert stjärt i alla fall (min bror har haft de avsnitten hur länge som helst utan att meddela mig, så gör man bara inte!)



Älskade ängel dudedudeduda... 
2009-03-23
 18:52:09

18.48

Jag har haft massvis med energi idag, trots en seg skoldag. Har precis vårstädat i min garderob, en full sopsäck blev det som ska bort! Dessutom har jag invaderat en av brossans garderober så att mina kläder inte behöver trängas :)

Om ungefär fem minuter är Sofi och Marika här, dags för en powerwalk med dem, Hesho och Ceasar.

Skriver igen om någon timme.

Mors!
2009-03-22
 15:16:35

That was when I ruled the world

Insåg att det var två dagar sen jag blogga. Tänker inte be om ursäkt, jag har faktiskt haft fullt upp.

Fredagen kunde inte blivit bättre. Efter en lektion i skolan begav vi oss till vår kära brygga vid kanalen för att njuta av solens heta strålar. Väl hemma hjälpte jag mamma att förbereda inför kvällen.


Påhittig som jag är hade jag fixat en uppdragslek till middagen. Alla fick vars ett uppdrag som de skulle genomföra. Exempel:

- Stöna fram det sista ordet i varje mening
- Leta febrilt efter din låtsaskompis
- Gör sexuella anspelningar i allt du säger
- Sjung första meningen i nationalsången efter varje skål
- Skrik "herregud" och titta anklagande varje gång du pratar med din bordsgranne
- Ät av din grannes tallrik när hon tittar bort
- Torka din bordsdam runt munnen
- Prata babyspråk med alla





Efter god mat, sång, dans, skratt och mycket annat var det dags för utgång. Jag, Sofi, Kristin och Giulia valde att dra till Yamato och därefter vidare till Barcelona. Bra val!



Tack så mycket alla underbara bruttor! <3




Halv tio vaknar jag på lördagen med kramper i mina ben. What the fuck liksom. Det höll i sig hela dagen. Aj.

Efter en del sömn och tv-tittande tvingade jag med mamma till Entré. Det skulle jag inte gjort. Jag tror aldrig jag har sett så mycket folk i Malmö på en och samma gång. Man kom inte fram. Jag blev helsvettig. Haha.


På kvällen var tanken att jag och Sofi skulle köra runt till Malmös lite mysko-ställen (fråga mig inte vad jag menade med det, för ja, det var min idé). Istället blev det en tur till ICA Maxi för att handla snask, Mc donalds för att stilla Sofis hunger, Boomers för att se fotboll och avslutningsvis en nykter pubrunda i stan. Mycket lyckad kväll även det. <3



Idag kommer jag dö.

Klockan 18 är det dags för mig att uppträda på Konserthuset. Min röst är inte vad den borde vara. Jag kommer dö. Eller åtminstone svimma. Som tur är det inte många av mina vänner som lyckats få tag på biljetter, HA! :)




Wish me good luck!
2009-03-20
 09:21:02

Äntligen!

Jess! Idag mår jag mycket bättre (peppa peppa ta i trä). Jag är redo för dagens alla utmaningar och jag är superladdad inför kvällen. Det ska bli utgång! :)

Vakna 06.40 av att jag är kissnödig. Det händer aldrig. Självklart kunde jag inte somna om efter att ha uträttat mina behov. Så jag steg upp 07.00 (jag börjar skolan 11!). Tog mig en skålflingor och tittade på The Voices rapattack, HAHAHA, jag trodde inte det var så kul!


 


2009-03-19
 19:22:13

Vi är tjejer, vi är bäst!

Nu är jag riktigt trött på det här. Jag vill bli frisk NU.

Imorgon är det tösamiddag för mig :) Jag struntar i hur sjuk jag är, inget kan hindra mig från att umgås med mina flickor en fredagskväll. Däremot får vi se hurvida det blir utgång för mig eller inte. Vi blir 15 tjejer som tillsammans ska äta gott, leka lekar och skratta oss igenom hela natten. Me like!


2009-03-18
 15:36:55

Se som jag njuter!

2009-03-18
 14:50:08

Ska jag alltid leva med det nu?

Fick ett svimanfalls-attack igår vid fem tiden. Allting började snurra och jag mådde riktigt illa. Även kramper i magen satte igång och huvudvärken blev värre. Vid 9 mådde jag likadant och åkte därför in till akuten. Efter två och en halv timme visade sig att jag har lågt blodtryck, därav alla dessa smärtor. Jag måste därför alltid se upp när det är varmt, om jag har stått upp för länge, druckit för lite etc. så att jag inte helt plötsligt tuppar av. Jag menar, vad är det liksom? Jag vill inte alltid behöva oroa mig för att svimma.

Nåja, jag lär mig väl att leva med det. :)
2009-03-17
 14:38:52

Jag som aldrig har varit djurvän

Idag har jag ägnat en hel del tid åt min hund - Cesear. Vi har varit ute på en långpromenad i det vackra vädret och vi har busat en del i trädgården.

Jag har aldrig någonsin varit en djurvän. Jag har mest tyckt att alla små byrackor är i vägen. Så när mamma bestämde sig för att skaffa hund avsade jag mig alla måsten att gå ut, mata och leka med den. Men det tog inte lång tid innan jag insåg att det inte var så farligt att ha hund ändå. Det är nästan till och med roligt.

Nu älskar jag det lilla lejonet och han har blivit en del av familjen B. :)

2009-03-17
 09:06:22

Idag får denna bilden stå för underhållningen :)



2009-03-16
 21:45:06

21.32

Sjukling som jag är har jag inte varit i skolan idag. Först blev det ett läkarbesök och därefter en liten busstur till Jägersro för att hämta medicinen.

Väl hemma tog jag det mest lugnt. Tittade lite på tv, pillade lite med datorn (fick en dator i 19 års present!) och pratade en hel del i telefon.

Trots en seg kropp pallrade jag mig ändå bort till Jägersro ännu en gång med mamma för att byta en blå fransklänning jag fick i födelsedagspresent och köpa ett par bruna kilklacksskor.

Precis har jag funnit att jag har ett program på min gamla dator som heter iMovie, där jag kan koppla min videokamra som föra över inspelade filmer till datorn. Äntligen! Så det har jag ägnat kvällen åt. Nu har jag både Bryssel-filmen och Frankrike-filmen redo för nedspelning på skiva.





Bara för att vi var sååå fräscha på den här bilden.

2009-03-16
 14:12:36

Marko is my teddybear

Jag må vara 19 år gammal men jag kan inte hjälpa det. Marko Lethosalo aka Markoolio är för go. Har precis sett avsnittet av Så det ska låta där han är med och han verkar vara världens härligaste person. För några månader sen såg jag honom även i Filmkväll hos Luuk och även där verkar han vara en toppen kille. Tro nu inte att jag är kär i honom för det är jag inte men han är en sorts gosig teddybjörn som man bara vill se mer av. Han gör en glad.

Precis som hans låtar.


2009-03-15
 22:52:54

I am so sick of it

Sjuk. Igen. Eller rättare sagt, fortfarande. Ordentligt denna gången. Nu är det inte bara en liten förkylning utan yrsel, ont i kroppen, lock för öronen, ont i halsen, huvudvärk... när ska detta elände försvinna?

Har legat i sängen sedan 18.00 och glott på TV. Jippi... One tree hill, Gossip Girl, Wipeout, American Idol och nu Beck. Någon lyxig fläskfilé blev det inte heller, nej, en skål flingor var det ända som kunde glida förbi min uppsvullna strupe.

I am so fucking sick of it

2009-03-15
 09:04:33

08.58

Vaknade av mig själv precis, ingen väckarklocka som ringde, men ändå var det riktigt svårt att slå upp ögonen. Så jag låg och blundade, helt och hållet vaken, i sisådär 10 minuter innan jag tvingade mig att stiga upp.

Om en och en halv timme kommer släkten och för ovanlighetens skull så bjuder vi faktiskt på frukost idag och inte middag eller kakor som det brukar bli på alla andra kalas. Nej nu blir det varma bullar, nybakat bröd, flera sorters ostar, marmelad, ägg och mycket mer. Frukostar är bäst.
2009-03-14
 17:32:09

Hard work work

Fredag: Efter en väldigt kort skoldag gick jag, Hesho, Sofi, Marika och Josefin och födelsedagsfikade. Därefter åkte vi till Mobilia och fönstershoppa lite. Kvällen skulle egentligen spenderas med H och S men Sofi dissade oss för en pojke så det blev inte mycket av det ;)

Lördag: Från 08.30-15.00 har jag befunnit mig i skolan. Ja, just det - en lördag! Har skrivit Cambridge i sex timmar och det gick väl sådär. Det är fan inte lätt. Väl hemma har jag tagit en välbehövd tupplur och snart ska jag y mi familia äta resturangmiddag. MUMS! Senare blir det antingen, film, promenad, biljard eller Yamato. We´ll see.

Söndag: Halv elva är det frukostkalas för mig med hela tjocka släkten och sedan är det jobbdax.


2009-03-13
 09:46:40

Idag är det ingen vanlig dag...

... FÖR IDAG ÄR DET SOFIAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!


Grattis till mig! :)
2009-03-12
 21:04:06

Det vill ni inte missa

Skola blev det inte mycket av idag. Tanken var att jag skulle ha sång kl 13.45, men den blev inställd, och sedan spanska till 15.45 men den slutade redam 15.10. Kanske olönt att åka in till stan om jag får säga det själv. Och det får jag. Det är min blogg.



Nu precis har jag varit på kulturskolan för att öva in min Viva la vida-låt med kör, band och stråkorkester. Jävlar. Jag kommer ha minst 50 pers bakom mig och jag kommer stå längst fram på scenen på Konserthuset. Jag kommer dö. Jag kommer gå fram, ta tag i mikrofonen men så fort som musiken börjar spela kommer jag att få panik och skaka så mycket att jag tappar den och sedan springer gråtandes ifrån. Det vill ni inte missa.

 


2009-03-12
 08:22:47

Älska solsken!

Klockan är nu 08.19 och solen skiner. Jag behöver egentligen inte stiga upp förrän vid tolv men jag är utvilad, och ganska glad att jag vaknade så pass tidigt. Denna morgonen är full av möjligheter. Mitt humör är på topp. Inga fler dåliga dagar här inte. 

Så fort min lillebror har vaknat ska jag sätta på Gyllene Tider-låtar på högsta volym och dansa mig igenom denna underbara morgon!
2009-03-11
 20:41:57

Tårtkalas

Jag fyller år på fredag. 19 år (halvvägs till 38!). Födelsedagar är egentligen inte så speciellt för mig men just detta året känns det annorlunda. Jag är inte bara myndig längre, jag är gammal. Vuxen. 

Något som dock är riktigt underskattat är barnsligt goda tårtor :)



Den här tårtan gjorde jag och Emelie years ago. Om jag inte minns helt fel så är där två lager chokladpudding inuti varav ett även har lite skivade päron. 

Ser den inte grymt smaskig ut? 
2009-03-11
 17:42:52

17.31

Har precis ätit falukorv. Jummi. NOT. Falukorv är bara gott stekt med makaroner. 

Lektionen idag var inte alltför besvärlig trots att jag mår för jävligt. Inte fysiskt. Det är inte alltid lätt att tänka positiva tankar alltid, trots att det brukar fungera för mig. Jag är stark. Men även de starkaste kan ha en dålig dag.

Och nej, jag har inte mens och ska inte ha mens. 


2009-03-11
 10:44:16

Vad sa du?

Vid matbordet hos familjen Bengtsson.

 

Sofia: Jag önskar mig en biljett till Real Madrid- Getafe den 22 April. Tänk så häftigt att få se Madrid spela live, Real Madrid!

Pappa: Vet du ens vem som spelar i Real Madrid?

Sofia: Öh...

2009-03-11
 10:38:57

10.34

Har precis tagit en låååång varm dusch (är inte det det bästa?) och sitter nu här och försöker klura ut om jag har något program på min Mac dator som gör att jag kan klippa ihop flera bilder till en. Egentligen borde jag plugga Cambridge och äta frukost. Ska till skolan idag trots att jag är sjuk. Jag kommer smitta alla, MOHAHA. Usch, det får vi verkligen inte hoppas.

Förresten, så kommer det att bli lite påökning här på bloggen från min sida. Ska försöka att skriva flera inlägg om dagen, har märkt att jag har ännu mer att säga. Så håll utkik!
2009-03-10
 22:52:29

Ugglor i nacken?

 
 Sofia betyder vishet. Symbolen för ordet vishet är en uggla.
När jag tatuerar mig ska det vara något personligt.
Just nu är jag riktigt sugen på en uggla.
I nacken.
=) 
2009-03-10
 12:22:01

(Sanning eller) Konka



Josefin dansar som en apa men låter som en brandbil.



Jag lapar Sprite ur Sannas navel.



Madde kör Doggy och får orgasm.



Rafad gör sugmärke på Sanna.



Hesho målar läppar med ögonbindel.



2009-03-09
 21:32:51

Herre min gud

Jag skriker snart. Jag lovar.

ÄR DET INTE DAGS FÖR MIG ATT BLI FRISK SNART?

Jag är glad i alla fall men helt allvarligt - tre veckors förkylning och allt som medföljer?

Jag måste ha retat vår lille vän där uppe bland molnen.

(Eller visst fan, Gud är INTE en gubbe på ett moln. Det var det första jag fick lära mig när jag skulle konfirmeras. Fast, för mig kommer han alltid vara en sorts Dumbledore som ser världen i slowmotion från himlen och styr allt.)
2009-03-08
 21:19:08

Vi är krigare

Gårdagen blev bättre än förväntat. Och jag blev mer berusad än förväntat. Men det är sånt som händer.

Jag hade kul i alla fall och det är väl ändå det som räknas. Tjejmiddag, Yamato och Barcelona.



När man vaknar i morse sitter brodern min och tittar på White Castle. Snacka om att vi blev sugna på burgare! Eftersom vi har en väldigt snäll mor så fick vi faktiskt också lite fet Mc donalds-mat. :) Därefter gick jag hem till Sofi och hjälpte henne att städa och möblera om. Hann även med en del Vänner och kuddkrig.

 Vi är några riktiga krigare.
2009-03-07
 16:00:38

Cambridge

Har precis varit i Lund och gjort Speaking-delen av Cambridge. Det gick väl sådär, man vet ju inte riktigt hur de bedömmer.

Klockan är nu 16.00 och om två timmar är det dags för tösamiddag hos Sandra med tacos och vin. Därefter drar förmodligen jag och Hesho till någon pub och ser fotboll. Kanske blir det även ett par drinkar på Yamato.



Igår mysfikade jag med Sanna som nyss tagit körkort (grattis!) och kvällen spenderades hos Hesho med Gudfadern och ett kilo godis. Jummi!

:)
2009-03-06
 17:22:21

Veckans LÅTAR

...som spelas på gitarren titt som tätt:

- Jolene, Dolly Parton

- Release me, Oh Laura

- Viva la vida, Coldplay
2009-03-06
 08:40:15

Happy-go-lucky

If someone is happy-go-lucky, they don't worry or plan anything, they accept things as they happen.

Nytt motto!

LYCKA.

Hur svårt det än är så tycker jag att vi alla borde sträva efter att tänka positivt och lyckligt. Försök att vända alla negativa tankar till något positivt.

Exempel: Fan, jag vill ta studenten NU!

blir...

Tänk! Snart tar vi studenten! 


And then, we live happily ever after...


SMILE!



2009-03-05
 22:23:53

Perfect?


Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
And do you think I'm wasting my time
Doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along
2009-03-05
 19:43:25

Det var på tiden

Det var på tiden att jag fått tid till att göra annat efter skolan än plugg, även om det inte är så ofta. Det var på tiden att vädret börjar bli varmare. Det var på tiden att jag lärt mig Nothing else matters-introt någotsånär. Det var på tiden att jag hade flätor i skolan idag :)


Dagens första lektion avslutades med en trevlig överraskning, nämligen att jag fick MVG - på min svensk novell som jag verkligen kämpat med. På håltimmen åkte en full röd bubbla till Mc donalds för lite Drive-in kaffe och sedan parkerade vi på Bo01 och beundrade den vackra utsikten. Spansk-prov har också skrivits idag och förhoppningsvis får jag åtminstone ett G på det. 

BoW, Criminal Minds hemma hos S och kanske ett besök hos Skruven är det som väntar ikväll.

:)


2009-03-04
 19:24:06

Visst älskar vi!

Visst älskar vi...

- detta underbara onsdagsväder
- att sjunga oss hesa till vår favoritmusik
- att gnälla lite ibland
- småungars bekymmerslösa glädje
- små överraskningar 
- spontana komplimanger
- att vara riktigt barnsliga
- umgås med våra nära och kära
- att unna oss choklad ibland 
- att dansa crazy till ABBAs låtar
- när det går bra för vårt svenska fotbollslandslag
- att hitta ett fantastiskt fynd
- fria dagar
- att lyssna på fågelkvitter
- att ta ett naket kvällsdop en het sommarkväll

Ja, visst älskar vi livet!? :)
2009-03-04
 10:01:55

Fri som en fågel

Idag är det onsdag, men inte vilken onsdag som helst. Det är nämligen den 4de mars och det innebär för en del av oss studenter - studiedag. Jag har alltså en hel tom dag ledig till precis vad som helst. Jag har dock redan gjort upp planer, Hesho hämtar mig om 10 min och sen ska vi till Nova och shoppa loss. :) I eftermiddag är det småknattsträning som vanligt och ikväll blir det förhoppningsvis promenad av något slag.

Tänkte precis skriva Ciao här nu, men jag fick en plötslig impuls av att jag borde uppmana er alla att se Rasmus på Luffen om ni inte redan gjort det. Kan det vara min rubrik som spökar?

Ciao!
2009-03-03
 16:36:29

Utnyttja tiden på bästa sätt

Idag har jag endast haft en lektion, spanska, och därefter utnyttjade och ska jag utnyttja tiden på bästa sätt:

> Fotbollsskolemöte med Josefin
> Letat efter lägenheter, alltid kul att drömma sig bort
> Spelat in en Tjejmiddagevideo som jag skickat till mina vänninor
> Ätit lunch
> Kollat på Ky-utbildningar
> Pluggat spanska
> Fotat mig själv en massa, haha
> Övat på min Viva la Vida-låt samt spelat in det (nej, ni kommer inte få se det :))
> Bokat klipptid
> Promenerat 
> Pluggat historia
> Tittat på Andra Avenyn
> Försökt komma på fler uppdrag till min flickvänsmiddag
> Städat
> Letat efter saker jag har tappat bort (USB-minne, hårband, kablar mm.)


Som ni ser finns det en hel del nödvändiga (kanske även roliga) sätt att utnyttja sin tid. Jag har fått gjort MASSVIS :)


2009-03-03
 12:14:28

Kul med kameran

    
2009-03-02
 21:22:48

Dagens

Dagens humör: Väldiga pms-svängningar.
Dagens klädsel: Tights, blått linne, svart långärmad tröja.
Dagens köp: En underbar klänning från Zara.
Dagens bästa: Promenaden med mina bästaste vänner.
Dagens låt: Bubbly med Colbie Caillat.
Dagens måste: Spanskrecension till imorgon.
Dagens skönaste: Att veta att man är nästintill helt ledig två dagar framöver.
Dagens panik: Svenskans nationella tal som ska vara klart om en vecka.
Dagens godaste: Kanelgifflar
2009-03-01
 13:35:26

Kick-OFF

Curling 
Lunch
Föreläsning
Fika
Föreläsning
Trerätters middag
Underhållning
Musikquiz
Dans
Fortsatt fest på klubben



- Kvanby IK
=)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!