2008-08-31
 22:02:14

Slagen tanke.

Tanken slog mig häromdagen när jag satt vid busshållsplatsen. Vilken otrolig tur jag har haft. Jag hade aldrig, aldrig blivit den personen jag är idag om jag inte haft så bra umgänge som jag har haft i mina dar. Tack. Tack för att ni har gjort mig till mig. Tack för att ni finns i mitt liv. Tack för att ni är så superdupermegaunderbara.










...är bara ett fåtal av dem jag syftar på.
 
2008-08-31
 18:46:32

Veckans PUSS

Veckans PUSS går till min favoritkund på ICA. Namnet är okänt men det är en äldre dam, runt 70 års åldern som är supergullig! Hon är alltid glad och hon älskar mig. Hon ställer sig alltid i min kassakö och berättar om helgens äventyr. För tro det eller ej, hon gör massvis med roliga saker. Sist berättade hon för mig att hon älskar att gå till Malmöfestivalen och äta minidonuts. :) Hon gör ICA värt att jobba på. <3
2008-08-31
 18:42:23

Thank God it's friday

Så här såg min fredag ut:

Religionskunskap 9.35-10.45. Inte direkt sådär jättegivande vill jag påstå.


Shoppingtur med Hesh, Kristin, Giulia och Sofi 11.00-13.20. Eller shoppingtur och shoppingtur - Gina Tricot och presenthandlande.


Hem till Hesh för inpackning av 13(!) presenter 14.00-15.15. Och rimma på allihopa.


Hem till mig själv för TV-tittande i hopp om att slumra till 15.17-18.30. Vilket givetvis inte fungerade. Två alvedon och lite näsdroppar senare, gjorde jag mig i ordning för kvällens bravader. 


Bubbelåkning till Malmborgs för inhandling av käk 18.30- 19.00. Hämta kära Giulia på vägen med.


Förlovningsfest hos Carro 19.30-00.15. Taco, vin, presentöppning, musik, snack och hångel (för vissa) bjöd kvällen på.


2008-08-28
 23:22:07

På promenad genom stan

Precis varit på fika och kvällspromenad med Rietz i centrum. Väldigt trevligt må jag säga. Efter en kopp te och varm choklad begav vi oss mot Kungsparken. Där blev vi sugna på lite lek på lekplatsen (efter viss påverkan av Kristin) så vi klättrade bland fjärilarna. JAG HATAR ATT KLÄTTRA. Men det gick bra. Lever i alla fall. 

Morgondagen kommer att bjuda på många trevliga händelser. Vad, det får ni reda på imorgon. (Jag riktigt känner hur spänningen stiger...) 


2008-08-28
 18:00:29

En kväll i flaggans färger

Nu vare lá bokat. Lördagen den förste november drar jag och min bäste Josefin till Slagthuset för att se Björn, Måns, Soran & Özz. Eftersom det är en kvällsföreställning (22.30) ingår även gratis inträde till nattklubben i biljettpriset. Är det inte underbart? 
Två svenska flickor som äter en svensk husmanskost tillsammans och sedan drar till Sveriges största nattklubb för att skratta och dansa på det svenska dansgolvet. :)

 Ni får lov att kalla oss äkta svennar - för det är precis det vi är. 
2008-08-28
 09:56:54

Dancing Queen



Morgonen har bestått av en massa dans genom huset - naken - till ABBA-låtar. Hur underbart som helst!
2008-08-27
 22:14:36

Fjärilar i magen

Ingen kille den här gången som ger mig fjärilar i magen. Utan en längtan. En längtan efter den femte november. Då smäller det brudar! Jag och ett gäng härliga töser drar till Bryssel. Jepp, Bryssel. Där ska vi leva livet. Bo i egen lägenhet, storhandla, fixa stora möten med stora personer och såklart festa - allt detta helt själva! I tre veckor! Tänk att få umgås, sex supertjejer, tre veckor i spännande Belgien utan några förpliktelser. 






Ungefär så här lär det sluta. Alldeles för många Tequila-shots av Hesho och Elise =)




Ps. Äntligen! Äntligen har jag funnit ett par chinos som passar mitt tycke! (och min rumpa)




2008-08-26
 21:20:11

Adjö cravings!

Sofia heter jag, och jag älskar onyttigheter. Dessvärre har jag lovat mig själv att i åtta veckor framöver lägga dessa åt sidan och bli ett hälsofreak. "Vi får väl se" skriker chipsen från köksskåpet. 

Än så länge har det faktiskt gått bra. Det är i och för sig bara andra dagen jag är inne på, men jag har idag lyckats övervinna mitt sug efter pizza, choklad och popcorn. Istället åt jag knäckebröd. Och filmjölk som bara är sååå gott. Nej, jag var inte sarkastisk där. Jag tycker om filmjölk. Då jag är sjuk sätter inte träningen igång på riktigt förrän nästa vecka. Då blir det gympa, yoga och ki-boxning. 

Välkomna att följa med mig på mitt nya äventyr!

Må gott. Adjöss. 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!