2014-01-24
 21:28:25

Whats up!?

Då sitter man på tåget hem från Sundsvall. Jupp, ni läste rätt - Sundsvall. Trodde aldrig jag skulle besöka denna stad men nu har jag varit där och jag ska dit igen på söndag. Till istiden. För visst är det det man kallar det om det är mer än tio minusgrader? Det var i alla fall 24 minus där idag. 24!! Hur sjukt? Folket trodde väl jag var knäpp som kom utan mössa och med de tunnaste vantarna. Och ja, lite knäppt var det nog. Får packa bättre till nästa vända.

Känns som jag har asmycket att skriva men snart ska jag kliva av tåget i Stockholm så ni får nöja er med en bild från istiden så länge. Hörs! 



2014-01-15
 11:13:45

Älska rutiner!

Äntligen tillbaka i min älskade rutiner. Ni som känner mig väl vet att jag älskar att planera allt hela tiden och när jag inte kan göra det blir jag lite smått galen. Men nu rullar i alla fall livet på och jag njuter. Har flyttat in i nya lägenheten och trivs hur bra som helst i mitt grisrosa rum. Har även börjat träna bort julfettet nu så man förhoppningsvis blir lite slankare till våren. Använder träningsgrejerna jag fick i julklapp och tro det eller ej men man kan få sjuklig träningsvärk av att träna hemma! Hur underbart!



2014-01-02
 11:32:24

Hej och välkommen 2014!

Hade en fantastisk nyår med alla mina älskade. Startade kvällen hos Hesho med tapas och fördrink och sedan blev det vin och vin och åter vin. Precis som det ska vara. Vi var cirka 22 personer och det blev dans på stolar och grejer. 

Tolvslaget firades ute med kramar och skumpa och därefter drog vi till Slagt och hängde i VIP av någon anledning. Kvällen avslutades med restmat och trevligt sällskap. 

Bildregn! 










Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!