2009-12-20
 13:25:55

I wanna rock and roll all night

2009-12-18
 16:21:19

Det härliga förgångna

En riktigt härlig vintervecka har nu passerat. Detta har hänt:


Måndag: Då Sandra inte kunnat hänga med oss direkt på vardagar innan pga jobb bestämde sig jag, Carro och Hesh för att överraska henne med en tripp till Copenhagen. Det var minst sagt mysigt och vi åt, shoppade och dansade till gågatans alla trubadurer. Väl hemma i Sverige hade vi inte fått nog av varandra utan vi begav oss ut på en biltur stan runt för att följa efter bilar och låtsas vara civilpoliser. Och visst fan fungerade det! Två bilar fick vi att stanna, we go girls!


Tisdag: Efter en halvtimmes massage var tanken att mysa omkring i stan men eftersom vi har ett väldigt vitt väder här nere i Skåne så gjorde jag och H ärenden med bilen istället så vi slapp vara ute i kylan. Kvällen ägnades åt ännu mer ärenden och även ett besök hos Caaaaaaaaaaaaaaaaaarolin. :)


Onsdag: Efter sju timmars jobb stack jag snabbt hem för mat och eftermiddagstupplur innan det var dags att gå på dejt nummer två med Hesho. Vi begav oss in mot stan för att fika och sedan gå på bio. Loved it!


Torsdag: Efter fyra timmars sömn var det ännu en jobbdag som gällde. Även efter denna dag åkte jag hem snabbt för mat och eftermiddastupplur. Sådant behövs efter allt slit. Senare åkte jag, Sandra och Carolin till Mobilia för att inhandla de sista julklapparna. Mina klappar äger!


Fredag:
Nu så sitter jag då här. I morse när jag vaknade började jag faktiskt med att städa direkt. Duktigt av mig tycker jag. Vid lunchtid kom Hesho över och då bjöd jag henne på lussebullar och gröt samtidigt som vi byta julklappar. Jag fick riktigt fina saker - personligt och vackert. Själv gav jag henne en Zlatan-kalender, snacka om att hon blev glad! Jag säger då det, jag är grym.


Nu har vi precis promenerat i snön bort till Konsum för att handla vispgrädde då jag ska baka kolor. Ikväll blir det nämligen girlpowermys med god mat och julklappslekar. Längtar!

 

 

 

 

2009-12-15
 17:28:20

Var bara tvungen

Sofia, Anomym med flera står i erotik-butiken i Ullared. Anonym står och funderar över ifall hon skulle köpa en penisring.


Sofia till Anonym: Du, har du kollat utgångsdatumet för du har väl ganska mycket öken där nere nu?




Jag brukar inte vara så elak men jag var bara tvungen. Galet klockrent liksom. :)

2009-12-10
 11:27:45

Vill ni inte bara hoppa runt?

2009-12-07
 22:09:08

Jag får också lov att vara irriterad.

Min mage är konstig. Den typ pirrar och knyter sig och ger inte någon som helst hungerkänsla. Typ som när man är kär, men det är jag inte så ni behöver inte oroa er. Eller när man är stressad, för vem är inte det när man jobbar typ varje dag (inklusive helg) trots att man har hundra andra saker som man behöver ta tag i. Eller så har magen bara fattat att jag försöker kämpa bort mina överflödiga kilon och hjälper mig på traven. Men ni som känner mig vet att jag äter ändå, trots att jag inte är hungrig. Inte kan man sitta på sin femton minuters rast utan att tugga.



Så too bad magen, it doesn't work. 


 
;)
2009-12-07
 10:24:17

Tell me why I don't like mondays

Ännu en helvetesvecka framför mig. Jobbar 11-20 idag. Blä.
2009-12-06
 13:43:24

Det var magiskt.

Ännu en helg avklarad.


I fredags jobbade jag som sagt till ett sedan kom Hesh och käka lunch med mig and Carolin. Därefter drog vi in till stan och ja, fönstershoppade mest faktiskt. Men tro det eller ej, man kan ha roligt på en shoppingrunda trots att man inte handlar. Ja, jag skrev precis det där.


Fredagskvällen avslutades, för er som inte såg mig där (verkade som jag träffade hela min umgängeskrets), på Hipp.



Gårdagen då, halv två var det dags att återigen infinna sig på jobb. Trots att jag skänkt bort mina första timmar (jag brukar inte göra det för att jag ska festa men va fan, ibland får man unna sig, jag jobbar som ett djur!) var jag astrött och smått bakis. Men det var bara att glömma soffan för klockan fyra var det snabbt hem för lite beauty-fix sedan tillbaka till jobb. Där bjöds det på vin och öl och en tripp till Glasklart för att äta underbart gott julbord och se en helt magisk show. Go Kempe and the Diamond Dogs!


Ett par drinkar senare stod hela ICA Möllevången och dansade loss till grymt bra musik. FUN! :)

 

 

2009-12-03
 22:40:33

Always and forever

Då har man precis varit och fikat med töserna i stan. Snart time to watch Gossip för att sedan nanna, det kommer bli en lång dag imorgon om man säger så. Vad jag dock inte förstår är hur varenda en av våra fikor kan bli så jäkla bra. Vi har alltid något att snacka om och vi skrattar alltid. I love.



Imorgon är det äntligen fredag, och nej, det blir inget direkt fredagsmys för min del. Det ska jobbas, shoppas julklappar och festas. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice <3
2009-12-03
 18:35:10

Ibland önskar jag att jag knackat trä...

här tyckte jag i juni detta år.



Självfallet glömde jag att knacka trä när jag skrev det inlägget så just därför har jag jobb upp över öronen just nu. Varför kunde jag inte bara njutit när jag väl hade chansen?


Dumma mig.
2009-12-02
 15:59:03

För ovanlighetens skull

Guess what? Jag är ledig idag och har absolut ingenting inbokat förutom arbetsförmedligen som jag var på i morse. Att jag var tvungen att stiga upp klockan åtta är för mig bara härligt. Nåväl, hemma igen har jag knappt gjort ett skvatt, första gången på länge jag verkligen inte gör något som helst. Skönt är det i alla fall, samt behövligt.





En annan sak som hänt i mitt liv är att jag försöker hänga på mamma och köra lite GI-diet. För er som inte vet så gick jag upp cirka åtta kilo i somras (fråga mig inte hur) och det lär bli åtta till om jag inte skärper min kost. Dock kommer jag inte utesluta godsaker så som mamma för, ja, det är ju faktiskt mig vi pratar om :) Min fettkälla är i största del kolhydrater (är det bara jag som älskar pasta med ketchup och parmesan?) och det är det jag ska minska på. Ge mig ett par månader sen ska ni se att jag ser ut som jag brukar igen.



Luktar jag spagetti med köttfärssås? Det här bådar inte gott...





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!