2009-10-13
 20:08:14

Så här vill jag alltid spendera min lediga tid

Nu ska jag berätta för er om två underbara dagar i mitt liv.




Först har vi dagen då jag efter jobb och shopping spontan-hängde med Hesho. Efter lite skitsnack blev det en mys promenad i kalla Videdal. Väl tillbaka på Virentoftagatan kollade jag och Hesh tillsammans på eventuella kurser till mig i höst. Trots att jag och min älskade granne har helt olika uppfattningar av vad som är intressant, ja i och för sig är vi ganska olika på många plan, men ändå så klickar vi något så enormt bra ihop.

Vi kollade även igenom gamla Bryssel-bilder och skrattade tills vi (eller i alla fall jag) hostade slem. Det var en riktigt kul kväll och så vill jag att varenda en av mina lediga vardagskvällar ska se ut. =)

















Nästa underbara dag inträffade nu i helgen. Efter jobb och stress stod till slut jag, Carolin och Sandra på Malmö Central i väntan på tåget till Kristianstad (eller K-town som dem kallar det). Kristin som ny flyttat dit bjöd upp oss på fest och övernattning.

Kvällen började med en ljuvlig middag lagad av Kristin och hennes mikrovågsugn, bestående av bakad potatis med tillbehör. Klockan åtta var det ju dags för Sverige-Danmark och då satt vi fastspikade  framför TVn hela matchen, eller ja, tills Danmark gjorde mål sen blev jag så arg att jag inte kunde titta mer. 

För att bli på bättre humör satte vi på härlig musik som vi dansade till samtidigt som vi drack vin och sjöng med i låtarna. Vid tolv drog vi ut först till en pub och sedan till Klass. Så här vill jag alltid spendera lördagar, med fantastiskt sällskap, god mat, vin, dans, fotboll och röj! =)







2009-10-06
 12:44:57

Surt.

Jag har blivit sjuk. Kul. Verkligen. Det som faktiskt är mest sorgligt är inte att jag inte kan jobba utan att jag inte kan träna. Jag har ju precis börjat och inte vill jag bli avbruten redan! Fuck sjukdomar. 


Helgen har varit bra i alla fall. Fredagen spenderades hemma hos Sandra med mys och IDOL-tittande. Lördag var det fest hos Jenny som gällde och söndagen blev, som ni säkert förstår, väldigt lugn. 




Nu ska jag gå och koka te och se ifall jag kan svälja lite filmjölk.


Krya på mig själv!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!