2011-02-26
 22:02:15

Hundkunskaper

Jag, Dahlan och Blondell hänger hemma hos mig och pratar om vilken ras min hund är.

Dahlan: Men det är ju mer en pudel.
Sofia: EN PUDEL!?
Dahlan: Ja, han är ju lockig...


2011-02-24
 17:48:11

Förutom Sydsvenskan var det lugnt

Då var första natten ensam avklarad. Och det gick alldeles utmärkt. Förutom Sydsvenskan som damp ner på hallgolvet i morse var det inget skrämmande alls. I och för sig var jag så trött att jag däckade när brudarna gått men va fan, jag är vuxen nu, det här klarar jag!



Idag kommer mor min på fika. Tänkte leta lägenheter med henne. Jag behöver någon som pushar för att få det gjort. Men jag kan absolut tänka mig att bo själv. Hur härligt är det liksom inte att slänga sig på soffan så fort man kommit hem från jobb utan att någon klagar på att man är lat? Eller att avvakta med disken trots att diskhon är full? Eller, helt ärligt, att gå på toa med öppen dörr utan några sura miner? Jag gillar!



Liten hemlighet: Jag längtar faktiskt till jobbet imorgon, tycker det är grymt kul!
2011-02-23
 18:09:36

Lägenhetslivet

För er som inte vet passar jag min kusins lägenhet från och med idag till på lördag. Jag vet, det är "bara" tre nätter men för mig är det inte så "bara". För mig är det världens upplevelse och sjukt spännande. Första gången jag ska sova helt själv i ett hem. Tur att man har vänner som kommer på besök så att det känns tryggt i lägenheten när man går till sängs.



För övrigt rullar det på rejält på jobb. Lär mig något nytt varje dag. Igår lärde jag mig hur en enstaka kund kan göra hela min dag. Det var en underbart go tant som berömde mig som fan för det trevliga bemötandet. Jag har sagt det innan men jag säger det igen, jag är grym!



Be safe!
2011-02-21
 20:06:29

Byta abonnemang över en kopp kaffe?

Det gick bra trots allt idag. Förutom lite krångel med tekniken, förväxlande av kunder och tuuuuuuuuuuusen frågor, så gick det bra. Är därmed redo för morgondagens utmaningen. Förresten, någon som vet om det är tillåtet att dejta kunder?





Nu: Jympa
Snart: Crosstrainer
Senare: Cougar Town
2011-02-20
 22:19:49

En helt vanlig sunday

Jag är lite mer normal nu. Har sovit och ätit bort bakfyllan. Har även varit och fikat. Jag vet att ni inte är förvånade. Mina söndagar är alltid likadana.



Klockan är nu kvart över tio och jag måste sova. Är ju fan heltidsarbetande nu. Imorgon börjar jag ta samtal för första gången. Är lagom nervös. Inte för själva samtalen för prata, ja det kan jag. Men för alla skitsystemen man ska leta sig igenom på datorn. Efter tre veckors utbildning tycker jag fortfarande de är väldigt röriga. Kommer ta mig en halvtimme med varje samtal just eftersom jag inte hittar rätt.




Men ja, WISH ME LUCK!
2011-02-20
 15:05:07

Jag. Ska. Alltid. Dricka. Vodka.

Igår upptäckte jag ett helt nytt sätt att bli full på. Det var underbart. Men läskigt. Minnesluckor och tungt huvud. Jadå. Men åh vilken skön sömn. Jag som brukar vakna vid elva av pisshuvudvärk. Sov till halv två idag. HÄRLIGT!




Jag vill bara dricka vodka. Alltid. Dock måste jag hitta något godare att blanda med. Eller helt enkelt köra rent. NOT!




Tror jag fortfarande är lite påverkad. Tjing!

2011-02-19
 00:24:04

Dance the morning away

För er som inte noterat har jag börjat träna så smått. Hemma för tillfället. Har än så länge mest blivit jympapass men så hittade jag något spännande på youtube för någon dag sen - hiphop. Det är någon lite äldre brud som steg för steg lär ut en hiphop-dans. Prövade så smått och det var tufft! Och skoj!


Med detta vill jag få sagt att duktiga jag tänker ställa klockan imorgon för att gå upp och hiphoppa. Det hade ni bra gärna velat se va. Jag med.

2011-02-17
 17:49:56

Något fattas

Ja ni mina vänner. Nu har Fia tagit tag i sitt liv. Jag är hemma nu. På riktigt. Förhoppningsvis inte för alltid och förhoppningsvis inte allt för länge till. Men hela sommaren i alla fall (svensk sommar!).  

I vilket fall som har duktiga jag nu äntligen ett fast jobb. På Telias kundtjänst. Eller egentligen på Proffice men det är coolare att säga Telia. Utbildningen där är i princip klar och på måndag börjar vi ta våra första samtal. Så för er som vill ha en bra deal, be att få snacka med Sofia Bengtsson i Malmö. NOT!



Och imorgon gott folk, ja imorgon är det fredag! Och det gör mig lika glad varje gång. Blir lite after work och lite uppladdning tills på lördag då det är röj. Som vanligt.


Nu ska jag gå och göra mig ett par äggmackor för ÄGG ÄR SÅ JÄKLA GOTT!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!