2010-04-29
 22:36:10

Ge mig turister!

Då har man jobbat två dagar nu då. Det flyter på förvånadsvärt bra. Men det är långtråkigt. Behöver turister hit nu! Har ju inget att göra förutom att städa...


Igår var vi ute och fira Denise som fyllde år. Det var kul. Vi är kändisar på Greenary nu. Och bartendern är snygg. Nice. Vi åt även tårta och hade ballonger i hela lägeheten.


Imorgon blir det nog utgång i Ayia Napa. Jag är sjukt taggad!









Bilderna är tagna första kvällen när vi var ute och åt.

2010-04-27
 20:58:50

Första jobbdagen imorgon!

Ännu en ledig dag i Cyprus. Idag pallra vi oss ner till stranden för att ligga och gotta oss ett par timmar. Tog även mitt första dopp. Det var härligt. Dock har jag bränt mig lite. Men det hör till. :)

Sedan har vi mest tagit det lugnt och lagat mat och myst samt promenerat en sväng i stan. Imorgon är det dags att börja jobba. Har fått reda på att jag hamnar i den största Gift shopen, och ska jobba med Malin, en av tjejerna här. Så, imorgon börjar jag 14-22. Ska bli väldigt spännande må jag säga. Och nervöst.


2010-04-26
 19:38:10

Andra dagen i Cyprus

Idag har vi storhandlat. Jag handlade en massa nyttigt skit som förhoppningsvis räcker ett par månader. Fick tömma min stora resväska för att få plats med det haha. Har solat lite idag också men fy fan vad varmt, var tvungen att springa in till längenheten var tionde minut för att kyla ner mig. Men härligt är det!


Igår var vi på Greenary och drack en massa goda drinkar. Blev bjudna på en del också. Det lönar sig att vara svensk! Och snygg. Haha. :) Sjöng en del karaoke också, I have found my place!



Börjar jobba imorgon eller på onsdag, lite spänd över det faktiskt. Dock är här sjukt dött på turister så det lär nog bli långtråkigt nu den första månaden. But I'll survive.



:)

2010-04-25
 16:27:04

Hej Sverige!

Tja allihopa. Här kommer lite soliga hälsningar från Cyprus.


Idag har vi haft ca 25 grader så det har blivit en massa stekning i solen, topless! :) Lägenheten är fin och balkongen är gigantisk. Ikväll ska vi ut och fira vår ankomst så det lär bli finmiddag och en massa 20 kronors drinkar. Yeaj!

Imorgon drar vi till Paralimni för att storhandla satan och sen hoppas jag på att få upp en nice bränna. Kommer förmodligen börja jobba på tisdag i en väldigt stor och fräsch gift shop.


Tänkte också förbereda er på att min skånska dialekt kommer tina bort sakta men säkert. Alla de andra tjejern snackar typ norrländska så jag har börjat tänka på den dialekten nu. Förhoppningsvis kommer engelskan sen och räddar mig haha :)


Bilder kommer snart!


Love
2010-04-21
 15:34:37

Sugen på att lista 2


Detta kommer jag inte sakna i Cypern

- Det kalla Sverige-vädret

- Alla fettig mat (ja jag ser fram emot att bli smal och hälsosam)

- Att bo hemma

- ICA

- Att inte ha något att göra

- Den gråa vardagen



Usch, det var inte lätt. Men några saker kom jag på :)
2010-04-20
 11:08:02

Sugen på att lista

Längesen jag gjorde någon lista här så jag tänkte att nu är det dags.


Saker jag kommer sakna i Cypern

- Alla nära och kära

- Vanlig A-fil

- Dumlekolor

- Marabou mjölkchoklad

- Svensk ost

- Att kunna prata i telefon obegränsat

- Mina resterande kläder som jag inte tar med mig

- HM och Gina Tricot

- Malmös centrum





Säkerligen finns det mycket mer men nu är jag trött på att lista.

2010-04-19
 12:52:46

Hello people!

Som många av er märkt har jag inte kommit iväg än. Mitt plan blev inställt på grund av den jädrans vulkanen. Och ja, jag är faktiskt lite ledsen. Jag ville åka. Jag måste få åka. Snart. Jag måste få komma bort från allt här hemma och bara skaffa mig en massa nya saker att tänka på. Komma över all skit liksom. Jag behöver detta. Och jag behöver det NU. Att vandra omkring här hemma gör mig bara ledsen.






Jag måste dra!
2010-04-14
 15:57:54

Ett tack till Kristin

Det här visa citatet fick jag av Kristin.




"Vissa kvinnor följer sina män, andra följer sina drömmar. Om du någonsin undrar vilken väg du ska välja, så kom ihåg att din karriär aldrig kommer att vakna en morgon och säga att den inte älskar dig. "- Lady Gaga
2010-04-14
 10:45:17

4

Jahapp. Fan. Nu drar det ihop sig. Nervöst.


Jag hade en bra dag igår i alla fall. Klockan elva befann jag mig hos Josefin för lite solning på hennes gård. Därefter åkte jag och mor min på massage, överskönt! Väl hemma kom självaste Hesh och hämta upp mig och sen drog vi och Carro till B&W för att köpa lite billiga skor och äckliga chips samt till Asian Food vid Ekohallen för gooooooooooooood friterad banan med glass :)



Lite vila, Vänner och mat senare drog de fyra Videhoodsbrudarna ännu en gång ut och gjorde gatorna osäkra. Vi mös vid kanalen, följde efter söta killar och hängde lite random i Hermodsdal. 


Kvällen avslutades med lite härligt häng i bilen med Carolin och en massa diskutioner om livet.


Love <3




 

2010-04-12
 14:07:36

6

Det är väl dags för en nedräkning. Sex dagar kvar till avgång. Det börjar bli jobbigt nu. Hur ska jag klara mig utan alla mina älsklingar i ett halvår? Vem ska jag skratta med? Och gråta med? Och skvallra med? Det kommer bli tufft.



Men hey, det här är ju något jag vill, right? Det kommer gå bra och det är ju inte så länge jag ska vara borta ändå. Tiden kommer gå snabbt, både för mig och alla här hemma.



(Jag kan bara inte sluta undra ifall saker och ting varit annorlunda om jag inte åkt. Hade jag varit lyckligare av att stanna hemma? Det återstår att se. Men jag kommer inte sluta hoppas.)




2010-04-06
 10:42:09

Jobbigt

Hur kan jag ta så fel? Har jag bara inbillat mig själv allt? Varför var jag tvungen att släppa på mig själv från första början? Det var mycket bättre när inte jag visste. Då hade jag övertaget, kändes det som i alla fall. Och jag kunde välja åt vilket av hållen jag skulle gå. Men jag valde fel och nu är jag körd.


Jag är dessutom arg på mig själv för att jag inte vågade. Jag vågade inte släppa alla hämningar. Hade jag gjort det så kanske, kanske... I vilket fall som helst så har jag bestämt mig för att komma över detta snabbt och så smärtfritt som möjligt. Det lär inte bli lätt. Fan, jag är ingen sån som bölar. Palla.




Hesh, jag behöver dig nu <3

Och jag tackar på förhand till alla som kommer behöva stå ut med mitt ältande och analyserande. Typ Carro och Sandra, tack <3
2010-04-01
 11:36:19

Idag är det torsdag

Idag är det sol och jag vill äta glass. Vem är villig? Eftersom alla mina vänner antingen är sjuka, jobbar eller är i Tyskland får jag väl pallra mig ut själv och hitta nått mysigt glasställe som säljer feta glassar. Dränka mina sorger i fett liksom. Fast jag är inte speciellt sorgsen, bara sugen på just glass. :)



Just nu sitter jag i min säng och skriver här. Jag har även kollat en del Vänner-avsnitt. Och jag skulle faktiskt städa men det gick inte så bra, mitt rum är tydligen redan tillräckligt rensat och det finns inte en skitpinal någonstans, HA!



Nu vill jag sjunga lite, lalalalalalalalalalalalalala


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!