2011-10-30
 20:56:59

Sunday bloody sunday

Hängt i soffan idag och kollat The Vampire Diaries all day long. Jävla massa blod men konstigt nog är jag hooked!



Men snart blir det sängen. Jobb tidigt imorgon you know. Natti!




2011-10-30
 12:18:57

Som alltid

Som alltid ligger jag i soffan på en söndag med huvudvärk. Känns också som att det blir värre med varje dag som går. Kan det bero på åldern?

2011-10-30
 00:54:21

Lördag innebar...

...fest med några sköna people!


2011-10-29
 16:19:41

Ännu lite fattigare

Då var jag och Dahl på väg hem från Helsingborg. Vi var riktigt laddade på shopping, steg upp tidigt och allt, vilket också lönade sig. Dock är det nog bättre att spendera en massa pengar en dag när ingen annan har pengar, typ dagen innan löning. Men men, vi fixade det som sagt i alla fall.



Snart är det väl dags att göra lördag. Vad nu det innebär återstår att se!

2011-10-28
 20:40:11

Nu är det slut på veckan...

...och det är dags för fredagsmys!



Kvällen börjar med idol och Dahlander.

2011-10-28
 14:01:56

Precis som på julafton!

Är helt lyrisk över min nya telefon. Bloggar från den nu. Har inte kunnat sova heller på grund av min excitement haha precis som på julafton!


Sitter nu på jobb och hänger med lite sköna kolleger.

2011-10-27
 15:36:01

För imorgon är det fredag!

Blev ingen cykling för min del. Direkt efter jag skrivit inlägget insåg jag hur snygg jag var. Och då kan man ju inte cykla. Förstöra frillan liksom. Sen tänkte jag promenera (skonsammare) men kom på att tiden var knapp.


Kom till jobb vid två och inser att rummet vi ska ha utbildning i var upptaget och hela min dagsplan föll. Men! Som alltid löste jag problemet och nu sitter jag här med en bunt utskrivna papper och en lapp med planering, timme för timme.



:)
2011-10-27
 13:21:55

Snabb update

Har myst hela morgonen. Lyssnat på musik och fikat med mig själv. Cyklade även bort och handlade lite. Och så har jag hunnit laga mat.


Tänkte faktiskt cykla till jobbet idag. Det är skönt väder. Plus att min busskort är slut.



Hörs!
2011-10-26
 22:58:47

Roligheten it self.

Är hemkommen från jobb nu och jävlar vad trött jag är. Men det var riktigt skoj att få utbilda idag. Människorna var trevliga och verkade alerta så det var skönt. Och jag är ju som sagt faktiskt riktigt rolig så jag tror de trivdes.

Imorgon ska jag se till så att det blir mer praktik. Tänkte dra till jobb lite tidigare och förbereda. Visade sig idag att jag inte alls var så förberedd som jag trodde men I made it work. Because I'm good.



Puss på rumpan!
2011-10-26
 13:28:02

Äntligen!


På fredag, på fredag, på fredag, på fredag...



...får jag min Iphone!


4S here I come.

2011-10-26
 11:37:00

Onsdag, 26 oktober

Igår var det löning. Eller kanske mer en liten månadspeng för min del. Var ju nämligen bortrest en vecka i september plus att jag var sjuk en vecka. Men men, en lite billigare månad skadar väl ingen.


Den här morgonen har jag crosstrainat för första gången på länge. Dock blev det inte så länge eftersom jag fortfarande är krasslig men jag kunde inte låta bli. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ska jag göra lite pannkakor. Bara för att pannkakor är såååå gott.


På jobb idag blir det utbildning för min del. Det är lite spännande eftersom detta blir första gången jag ska stå en hel dag och utbilda främlingar. Får hoppas jag inte tråkar ut dem bara. Fast jag är ju riktigt rolig så det lär nog inte vara några problem.

 

2011-10-25
 14:08:51

Gillar läget

Tuff helg avslutas med tuff måndag. För er som undrar vad jag gjorde kan vi väl sammanfatta det såhär:


Fredag
- Utbildning till 21
- IDOL
- Glass


Lördag
- Jobb till kl 16
- Tupplur
- Städning
- Middag
- Klädval och partysmink
- Vänner hos mig på vindrickande
- Dart på Möllan med random killar
- 90s på Deep
- Fyllemat de luxe (Donkan)


Söndag
- Vaknade kl 9
- Städa
- Sov
- Blev väckt av Dahlan
- Hadla mat på Allfrukt
- Lagade pannkakor till härlig music
- Kollade True blood
- Grät en skvätt över att TB är över
- Åt chips
- Kollade The Vampires diaries
- Sov
- Åt godis och kolla bilder med Dahl och Hesho





Igår var det kaos på jobb. Sprang fram och tillbaka från mitt skrivbord till de nya medarbetarna som en galen tupp. Hjälpte dem med en massa ärenden samtidigt som jag hade en hel del att göra själv. Sen sprang jag på möte. Och sen sprang jag upp och ner från femte våningen till utbildningslokalen på första plan. Snacka om att jag kommer bli fit efter alla utbildningarna.



 

2011-10-21
 23:21:38

He's name is Björk - Martin Björk

Min nya crush är Martin Björk. Ni vet, en av radiopratarna i The Voice. Han är så jäkla snygg! Och charmig. Och sexig. Och har snygg klädstil. Och han kan spela gitarr. Kan det bli bättre? Nope. Hade han friat till mig här och nu hade jag sagt ja. Trots att jag inte känner honom. Bara för att han är så het. Mums!









4 min senare...



När jag googlade fram denna bilden så insåg jag att han varit gift med Lena Ph och PUFF, där sjönk han i mina ögon. Hade inte tackat ja till ett giftermål längre, däremot får gärna min framtida man vara lika het som han är.









 

2011-10-21
 15:50:16

Sa någon fredag?

Helt underbart att tvätta. Kanske inte själva sysslan men känslan av att allt är rent.


Promenerade till stan vid ett och mötte upp Hesho och Sofi för kaffe, kycklingspett och cheesecake. Det är ju ändå fredag.



Nu börjar utbildningen om tio minuter. Så. Jag. Måste. Gå.



Puss på er!

2011-10-21
 09:56:53

Hantverkar'n

Har precis slängt in två maskiner tvätt. Så duktig är jag. Har även ommöblerat och spikat i köket. Hade nämligen en helt tom hörnyta som jag inte kunde använda till något eftersom det inte fanns några strömuttag, sen viskade en fågel i mitt öra att det faktiskt finns förlängningssladdar. Så en sladd senare täcker mikron det onödiga tomrummet. LIKE.


I väntan på att det rentvättade ska torka tänkte jag käka lite filmjölk, kolla lite How I met your mother, och ta en låååång varm dusch.




På återseende!

2011-10-20
 22:32:02

Några timmar senare...

Har funderat på det här med att känna varandra nu. Och självklart undrar ni vad jag kom fram till. Jag tänker så här - man kan aldrig känna en person för väl. Det går helt enkelt inte. Oavsett om man vet allt om en person så vet man fortfarande inte hur personen tänker i olika situationer, vilket innebär att man inte känner personen helt och hållet. Alla har sina egenskaper och egenheter och jag kan än idag förvånas av de personer som jag trodde att jag redan kände för väl. Visst, man kan ju känna en människa jävligt bra, till och med så bra så att man kan avsluta varandras meningar, men endast i enstaka fall.



Jag skulle kunna analysera detta i massor. Men det tänker jag inte göra för då blir både jag och ni knäppa i huvudet. Istället tänkte jag inte tänka alls utan titta lite på Fråga Olle Dokumentären. Sjukt intressant!






Cool bild på en cool människa.

2011-10-20
 12:47:54

Kan man känna någon FÖR väl?

Känner vi varandra för väl?


Sofia:
Vad hette den där..?
Dahlan: Pulp Fiction.
Sofia: Och vad hette han där..?
Dahlan: Bruce Willis.



Dahlan avslutade mina meningar innan jag ens hade förklarat vad jag menade. Och det blev rätt. Innebär det att vi känner varandra för väl? Kan man känna någon för väl eller finns det alltid alltid något man inte vet om varandra? Ska sitta och analysera detta en stund.



Förresten så var det snoppar vi pratade om i konversationen ovanför. Ifall ni undrar.


2011-10-19
 22:55:55

Kom precis på...

... att det ju faktiskt är lill-lördag idag. Och jag börjar sent imorgon. Hade ändå kunnat tänka mig en öl eller två ute men lite sent påtänkt kanske. Nu är jag bara trött.



Är precis hemkommen från Carros place. Mys med brudarna är det bästa. Klockan tio imorgon är det powerwalk med Josefin. Ska försöka komma på något att laga till middag också. Har kött men inget annat att röra ihop det med. Hm. Blir morgondagens bekymmer. Nu ska jag läsa lite.

2011-10-19
 17:25:12

Papper i massor

Har suttit och gått igenom papper efter papper med utbildningsmaterial. Vad är viktigt och vad är kuriosa. Överstrykningspennan har varit min räddning idag. Hela skrivbordet är täcket av vita blad med text. Lär nog ta och röja lite innan jag går hem.



Btw, vad händer med dagens väder?
2011-10-18
 23:07:53

Cliffhangers, bra eller dåligt?

Dahlan gick precis. Det sista avsnittet av TB som vi hann med idag slutar mitt i "kriget". Kul. Verkligen. Jättekul. Nu måste vi vänta jättelänge innan vi kan titta klart. Våra dagsscheman matchar nämligen inte.



Men men, sånt är livet.



Imorgon ska jag:

- Ringa vårdcentralen
- Ringa Cubus
- Plugga och bearbeta utbildningsmaterial
- Gå på möte
- Sitta i svaret
- Boka tvättid







10 dagar kvar tills min Iphone 4S kommer!

2011-10-18
 17:14:49

Tisdag, 18 oktober

Fullt upp på jobb typ. Mycket med utbildningarna. Men det är lugnt för det är kul!



Klockan sju kommer Dahlan och hämtar mig på jobb sen ska vi handla chips och åka hem till mig och se True Blood. Eller TB som vi kallar det. Avsnittet som vi avslutade med igår var sååååå spännande så hade inte kunnat vänta längre med nästa episode. Lever Tara? Är häxan fri? Vad för något konstigt är morfadern? Kommer Sookie och Erik gifta sig?



Frågorna är många. Fortsättning följer...
2011-10-17
 08:50:18

Busy woman

Det har varit full rulle hela helgen. Fredagen började som sagt med fika i stan, därefter åt jag och Hesho planka respektive bakad potatis till lunch. Klockan fyra började utbildningen och den var faktiskt givande. Direkt efter jobb åkte jag till Kristin för att umgås och säga hej då till henne.



Lördagen började tidigt nog klockan nio med jobb. Har inget mer väsentligt att skriva om det. Kvällen spenderades hos Josefin med lite grogg och spel.



Ännu åtta timmars arbete var det i söndags. Det innebär att jag jobbat sju dagar i rad. Helt sjukt. Jag hann i alla fall med både lite fika, middag hos föräldrarna samt tre avsnitt True Blood med Dahlan trots det.




Idag är jag ledig så då ska jag och Carolin till Lund och mysa!




Sjukt vacker och inte alls svettig bild från Cypern förra året.

2011-10-14
 09:26:22

Dagens plan

Fika i stan med Hesho, Marika och Carro.


Lunch i stan med Hesh.


Utbildning mellan klockan fyra och nio.


Hem till Kristin för mys och adjö.


Hem och sova tidigt eftersom jobbet börjar redan klockan nio på lördag.

2011-10-13
 14:40:02

Kött och sånt

Det tråkigaste med att göra köttfärssås, eller tacos för den delen, är att hacka sönder köttet. Man blir trött i handen och det tar onödigt lång tid.


Det sämsta med kött rent allmänt är att man måste tina det innan det kan tillagas och det är inte det enklaste ska ni veta. Ja ja, jag vet att man kan ta upp det dagen innan så att det får "självtina" i kylen men förstår ni, det funkar inte för mig. Jag vet aldrig när jag tänker laga mat vilket innebär att köttet i så fall bara blir dåligt. Och aldrig i livet att jag skulle lägga in matlagning som en punkt i kalendern, så kul är det inte.




Det blev gott i alla fall. Min köttfärssås.
2011-10-13
 11:55:22

Torsdag, 13 oktober

Har precis varit ute och powerwalkat med Josefin i nästan en och en halv timme. Skönt men kallt om öronen. Fick även inhandlat ett par av sakerna på listan från förra inlägget - spik, check! Pärm, check! Så nu ska jag pyssla lite i hemmet efter jag tagit en varm dusch. Idag blir det spagetti och köttfärssås till middag innan jag börjar jobba klockan fyra.



Må SMHI inte ha rätt om minusgraderna till helgen.

2011-10-13
 08:37:16

Lista!

Saker jag fortfarande behöver/vill ha till lyan:

- Skulle gärna vilja ha en ny stor säng. Typ en 160-säng. Ska önska mig det i julklapp. *


- Spik. Har tavlor som måste hängas upp samt så skulle jag behöva hänga upp lite väskor i min klädkammare. *


- Behöver en pärm. Har samlat på mig väldigt mycket matrecept på sistone och det hade ju varit bra om man kunde sortera dem. Ordning och reda ska det va! *


- Säkerhetsdörr. Vill ha! Trots att jag faktiskt gillar min gamla "metalliska" dörr. (Ni som inte sett min dörr lär inte förstå vad jag menar med "metallisk" men det går tyvärr inte att förklara.)


- Kylskåpsmagneter. Var fan köper man snygga sådana?


- Vill ha en ny gitarr som håller tonerna och som matchar lägenheten. *


- Börjar även fundera på att byta ut min tvbänk. Den har ju faktiskt följt med mig sedan flickrummet och har därför några år på nacken.


- Nattduksbord. Visste inte att det var så svårt att hitta the right one.





* De saker som får högre prio.
2011-10-12
 22:49:16

Utmattad men glad efter första utbildnings...

dsc00098 (MMS)

Utmattad men glad efter första utbildningsdagen. Längtar redan till imorgon! Den dåliga upplösningen på bilden beror på att jag fortfarande har min gamla skitmobil. Men i det här fallet var det nog till min fördel. Hälsningar slitentjej.nu

2011-10-12
 11:36:34

Köksmästaren Fia

Det blev ingen städning. Huvudvärken sa att den helst ville ligga i soffan och bara softa. Så softa it was. Nu håller jag på att göra mig i ordning inför arbetet. Ska laga mat också. Börjar faktiskt bli ganska okej på det. Tänkte steka lite vegetariska nuggets och göra en god sallad med majs och ananas. Längtar redan efter att få smaka min ljuvliga måltid.


Tjing!
2011-10-12
 09:38:45

Mysmorgon

Idag börjar jag inte från klockan ett. Då blir det möten med lite olika personer innan utbildningen börjar klockan fyra. Lång dag, men en dag jag ser fram emot.


Sitter just nu i soffan med en kopp te och ska strax sätta på gårdagens avsnitt av True Talent. Ett, enligt mig, egentligen skitprogram då det känns väldigt amatöraktigt, men är man musikintresserad så kollar man på allt möjligt skräp som innehåller musik. Ska försöka städa lite också. Det gillar jag. Det är hur mysigt som helst att ha en ren lägenhet och att städa på morgonen är utan tvekan den bästa morgonsysslan.




Bilden är tagen från när jag och Carro var i Oslo förra hösten.
Som ni ser är mitt hår katastrof, tur att man har en vän som är frisör.

2011-10-11
 15:42:27

Sugen!

Något sött hade inte suttit helt fel just nu.
2011-10-11
 12:31:50

Tisdag, 11 oktober

Idag är jag helt och hållet utvilad. Har sovit tio timmar i natt. Tror det behövdes. Vila brukar ju vara lösningen på sjukdom. Sitter på jobb nu och köttar samtal. Har hittentills denna månaden bara haft en massa långa komplicerade ärenden så mitt samtalssnitt är inte det bästa. Men jag är bäst ändå, så I don't care.


Ikväll när jag slutat ska jag själv ringa in till Telias kundtjänst. Det är nämligen dags på riktigt att byta operatör och på så vis sänka kostnaderna. Vem kunde tro det? Att Telia är billigare än Tele2? Inte jag i alla fall. Men så är det. Och sen så väntar jag pinsamt mycket på Iphone 4s:en. Come to mama, nu!

2011-10-10
 22:41:30

Ligger i sängen och läser Champagneflickan...

dsc00090 (MMS)

Ligger i sängen och läser Champagneflickan. Det tog mig typ tre sidor innan jag var fast. Vilket är bra, för att vara mig. Hoppas bara jag orkar hålla mig vaken ett par kapitel till.

2011-10-10
 17:06:52

Om Sofia själv får välja

Det här vill jag just nu:


- Att någon ska komma till mitt jobb med ett gäng varma kläder, här är freezing.

- Att klockan ska vara åtta så att jag har slutat och kommit hem för dagen.

- Att det ska sluta vara kasst väder.

- Att disken som ska in i diskmaskinen hoppar in av sig självt.

- Att min energinivå stiger till 100 procent. Ligger väl på en sisådär 15 procent nu.

- Att resterande kunder jag har idag ska ha enkla ärenden som tar max en minut.

- Att det blir onsdag så att utbildningen börjar.



Men men, man kan väl inte få allt här i livet. Puss på er!




2011-10-10
 13:07:33

Uppdate i korthet.

Lördagen var trevlig. Började med god mat och vin hos Dahlan och sedan fortsatte festen bort till grabbarna på Lingongatan.



Söndagen bestod härligt nog av en massa True Blood-avsnitt, pasta och snask. Precis som det ska vara.



Idag är det jobb som vanligt. Utbildningen för de nya börjar inte förrän på onsdag.



Sjukt hungrig är jag också. Två timmar till lunch. Jobbigt läge.
2011-10-09
 14:34:53

Bildregn på grekiska

Kom på att jag har bilder från Kreta som än inte visats för någon. Men visst är ni intresserade? Here you go.



Det var ju Sverige matcher...

Det var ju Sverige matcher...




...så mamma var glad.




Jag och brossan festade med englishmen.




Vi var coola.




Vi åt god mat. Jag åt till och med broccoli.




Hängde med sköna göteborgare.




Var på marknad.





Tog en ölpaus från roadtrippen.






Njöt.





Baren blev vårt andra hem.




Hade det allmänt vackert.




Åt ännu mer god mat med trevligt sällskap.


2011-10-08
 13:05:52

Lördag, 8 oktober

Shoppingen igår var en succé. Spenderade lite över två tusen kronor och allt gick till saker jag verkligen ville ha. Vi var noga med att gå igenom vagnarna innan vi betalade så att vi inte köpte en massa skräp. Det blev en hel del underkläder, krukor, ljusstakar, julpynt, skålar med mera. Det jobbiga var att gå inne på Ullis, alldeles för mycket folk och min huvudvärk gjorde inte saken bättre.



Apropå huvudvärk så är det väl dags att jag tar tag i mitt liv och ser till att fixa mig en tid hos Vårdcentralen på måndag. För nått är ju fel, helt klart.



Nu ska jag städa lite och försöka hitta plats till alla mina fynd. Josefin kommer förbi på en kopp kaffe också om en stund. Ikväll blir det vin (dock inte ens i närheten av så mycket vin det blev förra helgen).
2011-10-07
 07:34:13

Nästan som när man fyller år...

Har varit så excited över Ullared att jag knappt kunnat sova. Ni vet som man är när man fyller år och man bara väntar på att päronen ska komma in och sjunga. Kommer säkert vara en besvikelse bara därför. Typ att jag inte hittar ens hälften av sakerna på min inköpslista. Men men, roadtripp it is i alla fall!


Så här tidigt har jag inte varit uppe på länge. Nu sitter jag och väntar på att Zandy ska komma och hämta mig. Sen ska vi käka frukost på vägen, det längtar jag efter. Ses ikväll!

2011-10-06
 15:57:34

Bara för att jag skiter pengar

Imorgon ska jag till Ullareeeeeeeed. Och jag är megapeppad! Har skrivit inköpslista och allt. Mest kommer jag titta på saker till lägenheten, för det är ju sååå kul! Här ska det spenderas pengar! Mums.

2011-10-06
 11:47:16

Full frys

Var och handlade mat igår efter jobb. Eller mat och mat - färdigrätter mest. Because I hate cooking. Köpte även vegetariska nuggets, de är helt sjukt goda! Och broccoli. Har ju faktiskt börjat lära mig att äta det mesta, vilket jag är riktigt stolt över. Förmodligen har det bara varit inbillningen som satt stopp för det innan. Så nu kan ni få bjuda hem mig på middag utan att jag rynkar på näsan, det ni!



2011-10-05
 23:18:02

En liten puss...

En liten puss till Dahlan som häromdagen sa till mig att lyssna på Beyonces låt "Best thing I never had" och att verkligen ta in texten. Vilket jag gjorde. Den texten satte ord på många av mina känslor. Och den får mig att må bra. Så jävla bra.


2011-10-05
 21:30:10

Vet ni vad jag älskar? Möjligheter!

Jag skrev i måndags att inget speciellt hänt, och sen hände allt. Eller ja, okej, inte allt men mycket.


Hemligt möte på jobb visar sig vara en stor förändring som komma skall. 80 nya medarbetare, nya arbetstider och mindre flexibilitet. Om det är positivt eller negativt går inte att svara på än. Däremot så visar det sig att våran teamledare har valt mig till utbildare för de nya studenterna som ska börja. Vilket självklart är skitkul! Förstår ni vilken möjlighet det är? Jag är så glad så att jag spricker! Är redan väldigt nervös men det är väl bara att ta den där "usch-vad-hemskt-att-stå-och-prata-framför-en-massa-folk"-känslan och stoppa upp den någonstans, för om det är något jag vill så är det att utvecklas och detta är värsta bästa chansen för det. Helt underbart!



Innan jag fick möjligheten ovan tackade jag ja till en arbetsintervju för ett annat jobb. Jag var en av fem av 140 stycken ansökningar som fick en intervju (en annan av dem fem var min kollega, grymt!). Egoboost! Jag var där idag och hur det går med den saken återstår att se. Dam dam daaaaam.




Vilken härlig vecka det har varit för mitt självförtroende rent karriärsmässigt. Hoppas denna lyckan håller i sig ett bra tag!
2011-10-05
 15:38:57

Har ingen problem eller?

Det ringer inte ett skvatt till Telias kundtjänst för tillfället. Massa dötid. Men visst är det ganska mysigt trots att man redan kollat igenom alla hemsidor man vill kolla igenom. Får väl passa på och njuta nu innan 4S kommer ut för då lär det bli kaos...



Mer uppdate kommer senare, har goda nyheter my friends!
2011-10-04
 17:14:31

You turned out to be the best thing i never had

There was a time
I thought that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you


2011-10-03
 17:13:00

För övrigt...

...jobbar jag idag för er som undrar. Livet rullar på som vanligt och inget utöver det vanliga har väl hänt.


Jag och Dahlan har blivit True Blood-älskare. Den serien är helt störd men av någon anledning blir den bara bättre och bättre. Brukar inte tycka om serier med en massa overkliga monster men denna serieren har blivit som en drog. Kanske allt sex dem visar som gör det. Vad vet jag.


Slutar klockan sju och då ska jag hem och krypa upp i soffan och vila bort min helvetesförkylning.
2011-10-03
 16:27:05

Det snurrar i min skalle

Frågan är om jag blev så full i lördags att det fortfarande hänger i. Jag känner mig helt crazy i skallen. Jag skulle vilja skriva ett sjukt flummigt inlägg om ingenting (precis som när man är onykter), men jag är ändå så pass klar på något vänster att det tänker jag inte göra.



Bara så ni vet.
2011-10-03
 12:25:14

Tom

Konstig helg. Riktigt konstig. Lördagen var trevlig. Lite för trevlig för min del bara. Men det fanns en anledning till det. Ni vet, det finns alltid en anledning till att supa. Dock var det inte trevligt att vakna upp dagen efter. Jag har i alla fall lärt mig att man inte ska lägga sig full om man har haft huvudvärk en hel vecka. Det gör bara huvudvärken värre.

Jag blev inte människa igen förrän söndag eftermiddag. Eller människa och människa, det var jag nog i och för sig inte alls igår. Och inte idag heller för den delen. Känner mig helt jävla fucking tom. Som att jag lever men ändå inte.



Och så är jag arg. Men det har inte med saken att göra.
2011-10-01
 17:00:56

Vin mot huvudvärk?

Jag sitter just nu i underkläder, med ett glas vin i handen och lyssnar på världens bästa musik. Har ägnat hela dagen åt att ta hand om mig själv på alla möjliga sätt. Mår fortfarande inte helt hundra. Har av någon anledning inte kunnat sova i natt och huvudvärken is still there. Men, jag orkar inte ligga hemma mer och tycka synd om mig själv. Nej, nu blir det middag och en trevlig tillställning hemma hos Dahlan. Can't wait!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!