2009-02-27
 16:44:42

Älskade H!

Idag fyller älskade Hesho 19 bast. Eller halvvägs till 38 som vi säger. Tiden går satan snabbt. Ett år till sen fyller vi Systembolags-ålder. :)

I vilket fall som helst så ska Heshos födelsedag firas med stort F. Det blir trerätters-middag på El Patio och sedan ett par drinkar på Yamato. Damn, I like birthdays!

Congrats min bästaste prinsessa! <3


2009-02-26
 19:52:34

Brolle till Malmö, tack!

Nu är det så här att jag vill se THE BUDDY HOLLY MUSICAL med Brolle Jr. i huvudrollen. Men. Ett stort MEN. Den spelas bara i Stockholm. Fuck that. Malmö är ju faktikst Sveriges tredje största stad så jag tycker gott att han kan pallra sig ner hit till södra Skåne. Och det meddetsamma! 

"Buddy Holly var under tre år USA's främsta skivartist och var en av dem som introducerade ROCK'N'ROLL till världen."

Det är bara ett plus att Brolle är med i musikalen och samtidigt råkar vara en av Sveriges, enligt mig, bästa artister.


Visst känner ni kärleken? :)
2009-02-24
 17:19:05

Jag är 18 år gammal, inte 30!

Är det inte vid 18 års ålder man ska vara fri som en fågel?
Det är inte förrän man har klättrat upp en bit på karriärsstegen som det är tillåtet att vara uppbokad jämt och ständigt.

Tyvärr måste jag jämföra unga, fräscha mig med dubbelt så gamla kvinnor:


Måndag - Låång skoldag, fira Rafad, sova tidigt!

Tisdag - Skola, plugg, skola, plugg, sång.

Onsdag - Skola, småknattsträning, plugg.

Torsdag - Skola, plugg, sång.

Fredag - Skola, fika med töserna, fira Hesho.

Lördag - Kick-OFF med Kvarnby.

Söndag - Jobb, plugg.


Om någon skulle få för sig att ringa mig och fråga om jag har lust att ses någon dag denna vecka så förstår ni mig när jag svarar - TYVÄRR INTE.

Give me a break!
2009-02-23
 18:57:48

Förbjuden frukt

Varför måste allt det goda vara förbjudet? 


2009-02-23
 17:32:15

Söndagsglädje

Min söndag var en riktigt bra söndag, för en gångs skull. Efter två stora glas mjölk till frukost försvann bakfyllan så jag kunde använda mitt huvud till att plugga. Dock blev det inte mycket av pluggandet då jag slarvat bort en skolbok så det fick bli några avsnitt Sex and the City och glasstårta. 

Halv sju befann jag mig hemma hos Sannas bajskorv Micha för att käka pizza, titta på film och spela Guitar Hero med dem och Skruven. Riktigt trevlig söndag må jag säga.

=)
2009-02-23
 09:41:50

Torkel i knipa

Ett filmmåste!

Berättar jag mer om filmen så förstör jag det roliga så jag tänker bara uppmanar er alla där ute att just i denna minut ladda ner Torkel i knipa. Ni kommer inte ångra er!

=)
2009-02-22
 13:53:20

...

Ska vi älska, så ska vi älska
 till Buddy Holly.
2009-02-21
 17:39:52

I love weekends!

Fredagen var helt underbar. Den började med en fyra timmar lång Scones-frukost hemma hos älskade Sanna, vi hade en massa snack att ta igen! Väl hemma ägnade jag ett par timmar åt Sex and the City och... :) Prick klockan 6 var jag hos Sofi och käkade tacos (jag bjöd bort mig sjjälv på mat heeeeela dagen) och lite senare drog hon, jag, Sanna, Hesho och Caroline till TILT för att spela biljard. Kvällen avslutades på Yamato tillsammans med lite annat trevligt umgänge.



Idag var det först en del shoppingärenden som stod på schemat med Sannis, därefter blev det ytterligare några avsnitt Sex and the City och en eftermiddagstupplur. Nu har precis Sofi kommit hit och snart ska vi äta lasagne och förbereda oss inför kvällen. Det är dags för att fira lilla Rafad som fyller 19 år på måndag!

<3 



2009-02-19
 11:09:38

MYYYS!

Gårdagen avslutades på absolut bästa sätt. Skridskoåkningen på Stortorget till discobelysning och musik var superskoj. Den varma chokladen efteråt på Moosehead var pricken över i:et en sådan förtjusande kväll. 

You make my world, people!



Fast nu är jag lite trött på snön. Det är dags för den att dra sig undan och ge plats åt solen och värmen. Vi har gjort det bästa av vintern och nu är vi redo att göra det bästa av våren!

Peace!
2009-02-18
 13:46:14

Jag är så elak!

Jag är en hemsk människa som smittar ner mina två bästaste vänner. Nu är både S och H sjuka på grund av mig, förlåt!

Idag har man gottat sig i solen i Sofis trädgård med te och filtar. Klockan 17 är det småknattsträning som vanligt, måtte jag inte smitta gullungarna också. Skridskobanan på Stortorget kommer att invaderas lite senare av en gäng skridsko-sugna bruttor =) 



Jag hoppas att alla utnyttjar sin fritid på samma underbara sätt som oss! 




2009-02-16
 22:39:46

Tofflor...

... är nog den mest opraktiska skon som någonsin tillverkats. Den är varken bekväm eller snygg. Om man nu vill göra ett par skor som man snabbt kan stoppa in fötterna i och gå iväg, borde man väl göra nån typ av morgontoffla med kraftigare sula istället. Såå mycket skönare!



Lovets första dag har varit... hm... lugn. Frukost, tandläkaren, lunch, Harry Potter, middag, Wanted och en del sovstunder däremellan. Är nämligen som sagt sjuk och tänker vila upp mig ordentligt så jag åtminstone kan få njuta ett par dagar av lovet. =)
2009-02-15
 20:24:32

Fredagen den 13de



- Skola
- Stan
- Häng hos Hesho
- Förberedelser hemma
- Bilåkning
- Förfest hos Sofi
- Yamato
- Slagthuset

<3

ps. Ingen direkt olycka idag inte förutom att jag drog på mig en förkylning. ;)
2009-02-13
 17:05:56

Vill ha!

- Värme!
- Något att ha på mig ikväll.
- Tid till att sova middag.
- Mer tid i allmänhet.
- Glass mot min halsont.
- En egen bil.
- En skön morgondag.
- Någon som kan måla mina naglar, hatar att göra det själv.
- Mer tålamod.
- Ny inspiration.

2009-02-12
 22:51:44

Frankrikekollage, maj 2008

                
2009-02-11
 22:54:46

Man är inte vuxen förrän man vågar vara barn!

Jag har haft en helt fantastisk dag! 

Skolan sveptes igenom och promenaden hem fick mig att må riktigt bra. 

Klockan 17 var det, som alltid, småknattsträning och det är så superduperskoj! De små pågarna är alltid på toppen humör och ger därmed även mig en enorm glädje. 

Kvällen min, ägnade jag och mina kära Videdalkompisar till att använda oss av snön som inte är här särskilt ofta, och åka pulka! Det blev visserligen inte jättemånga åk då det var rätt tungt att gå upp för backen men de få åken som blev av gick i racerfart. Jag, S och H prövade även att rulla ner för backen, haha! Megahärligt!

Jag mår så bra!

<3
2009-02-10
 20:36:39

Slutar det aldrig lyckligt i Monopol?

Lyssnade på radion på väg hem från träningen idag, och visst är det sant som de säger att det slutar aldrig lyckligt i Monopol. Det är ett provocerande spel rent ut sagt. Jag är absolut ingen dålig förlorare men visst tappar jag minen om jag ligger riktigt risigt till i Monopol. Antingen så blir man aggressiv för att man har en jäkla otur eller så blir man frustrerad när ens motspelare sitter och surar för att inte de hade chansen att köpa Norrmanstorg.

Det slutar aldrig lyckligt, eller har jag och Mix Megapol helt fel på den fronten? =)


ps. För er som spelar Monopol trots aggressionsutbrott och dessutom är några riktiga Malmöiter, vill jag bara nämna att det finns Monopol i form av Malmö. Alltså, istället för exempelvis Norrmanstorg så är det Turning Torso. =)
2009-02-10
 11:26:07

Morgonstund har guld i mund

Jag älskar morgnar. Inte direkt vardagsmorgnar kanske men själva morgonstunden. Man stiger upp, sätter på lite Mix Morgonzoo och käkar en megafrukost bestående av ägg, pannkakor, varma bullar, jucie och te. Iklädd pyjamas kryper man sedan ner i fåtöljen och läser en bra tidning. Därefter tar man lååång tid på sig att sminka sig, fixa håret, välja kläder etc. Om solen skiner och därmed boostar humöret kan man ju passa på att morgonstäda, för det är faktiskt då det är som roligast. Morgonstunden avslutas någongång kring lunchtid då man förhoppningsvis har något spännande inbokat. =)


Så här ser i princip aldrig mina morgnar ut. Oavsett om det är tisdag eller söndag. Jag går alltid upp i sista sekund, klär på mig på två minuter, slänger i mig en shake, drar plattången genom håret, snabbsminkar mig och Vips! Finito. =)
2009-02-09
 22:18:48

Odefinierbart

En massa konstiga känslor kryper omkring i mig just nu. 
Jag vet inte om det är frågor som jag vill ha svar på, eller frågor som jag vet svaret på men som jag kanske inte vill inse. 
Jag har svårt att förstå min exakta position vid just detta tillfället.
Jag kan inte koppla mig själv, till mig själv.


Jag mår bra, så det är inte det. Det är alltså något odefinierbart. 
2009-02-08
 19:49:45

De tre musketörerna <3







2009-02-08
 12:14:35

Superhelgen

Fredag: Fika med Sanna och Rafad efter skolan. Även Bea, Hesho, Sofi och Josse dök upp senare. Därefter drog jag hemåt för att göra mig i ordning för kvällens ståhej. Halv 9 var vi hos Sara på förkrök och sedan drog vi alla vidare till Yamato, Hipp och Barcelona. Det var en dunderkväll! =)

Lördag: Frukost hos Sofi för att sedan åka hem och fräscha upp mig för ytterliggare en utekväll, dock en mycket lugnare sådan. Jag och käraste Hesho käkade middag med mina päron på El Patio och mötte sedan upp Sofi i stan för biljard och Yamato. =)

Söndag: Det lär bli plugg, träning och fika med Rietz. =)
2009-02-06
 08:48:42

För jag ska Dansa i Neon




2009-02-05
 20:24:28

Maaaaaaaaaaadrid

La semana 17 yo y mi mejor Caroline vamos a ir a Madrid.
Vamos a comprar ropas y vamos a estar en todas las fiestas.
Y, claro, vamos a hablar espanol. 

=)

Översättning:
Vecka 17 drar jag och bästaste Caroline till Madrid.
Vi ska shoppa och hänga på alla festerna.
Och, så klart, prata spanska.

=)
2009-02-03
 22:11:42

Vad har hänt med romantiken?

Skriver ett arbete just i denna stund om realismen vs. romantiken. Tanken är att vi ska argumentera för hur vi upplever vår tid. Men, vad har egentligen hänt med romantiken? Jag förknippar verkligen inte vår era med spontanitet, sagor eller kärlek. Istället tycker jag att den är riktigt grov. Hjärnan har börjat ta över för hjärtat och man tänker mer och mer på konsekvenserna. Varför?

Romantiken intog världen vid 1800-talet och det sägs ju att "det var bättre förr", så varför försöker vi inte bibehålla denna epok?  




2009-02-01
 22:04:05

Vännen!

Fredagen bjöd på en mysig rundvandring i stan samt en iskall fika. Kvällen spenderades med älsklings Hesho. Familjegeni, dans och Yamato. =)

Lördagens första sex timmar ägnades åt jobb. Mellan klockan 16 -18 hade jag underbar Sofia-tid som gick åt till att lyssna på min nybrända skiva och även pyssla om mig själv med lite krämer och liknande. Därefter skulle kära Marika firas och det gjorde hon så det smällde om det. God mat, gott sällskap, trevligt folk på Möllan och funny dancing på Deep. =)



Jag har märkt (eller kanske rättare sagt fått höra) att jag hänger upp mig på olika saker/ord när jag blir lite smått berusad. Det kan vara allt från filmer (Beyond Borders) till uttryck (vännen). Ganska rolig egenskap kan jag tycka =)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!