2009-08-26
 11:14:15

Helvetet bryter loss

Då var det dags. Dra ett djupt andetag.




Jag ska jobba tolv dagar i streck utan vila. 



Det kanske inte låter så mycket, men för mig är det det. Med start idag kommer jag skifta mellan att jobba på ICA och Meca Raceway. Det kommer bli tufft eftersom jag inte är van. Visst är det kul att jobba också, men bara tanken på att två helger framöver kommer jag ligga stupad vid 10 får mig att vilja spy. Jag vill ha en ledig dag, bara en! 


Äsch, jag är en fighter och ska bannemig ta mig igenom det här! :)
2009-08-24
 11:14:50

11.14







Sol och väääääääääääärme - Dags för stranden!
2009-08-24
 01:11:40

Happy Sunday!

Idag har jag haft en riktig toppen söndag. Det är fan inte många gånger man har det!


Jobbade på banan mellan 9.30-16. På något sätt har jag inte uppskattat det stället riktigt de andra åren men det känns verkligen som att alla där nere är min extra familj. Jag tror jag platser mycket mer in med sådant folk som hänger på Strippen än de som hänger på ICA Möllevången. Kanske inte så konstigt.


När jag kom hem var jag megahypad. Jag var inte ens trött under mina seg-timmar (16-20). Istället tog jag en varm dusch och sedan fräschade jag upp mig på alla möjliga kvinnovis. MYS! Jag till och med städa utan och sucka!


Nu är jag precis hemkommen från stan där vi var först på O'learys och sedan Boomers för att kolla in Barca. Förmodligen la bartendern någonting i min cola för helt plötsligt blev jag superduper rolig och kunde inte sluta skratta åt mig själv.


I och för sig är jag alltid rolig.


:)
2009-08-21
 18:04:13

Stockholm dag för dag

Måndag


Vi anlände på hotellet klockan fem. Efter lite uppfräschning begav vi oss ut i vimlet för att leta efter en restaurang. Till slut fann vi en med härliga After Work-priser så det blev pasta och öl. Därefter promenerade vi längs hela Hamngatan mot Stureplan tills vi hamnade på ett mysigt litet fik.

Då vi fått höra om en bar kallad Nivå 22 med 25kronors drinkar kände vi att det var vårt nästa stopp denna första Stockholmskväll. Där träffade vi ett par trevliga stekare som senare drog med oss på en annan bar.






Tisdag

Som planerat blev det shopping på tisdagen, från 13-19.30 gick vi mellan alla shoppingstråk och spenderade pengar. Middag blev det halv 9 på en restaurang i närheten av vårt hotell, varpå vi gick tillbaka till rummet för lite förfest och dylikt.

Tanken var att vi skulle till F12 men självklart kom vi inte in så vi gick vidare mot Stureplan vilket också var ganska onödigt. Det var bannemig inte lätt att komma in på uteställen en tisdagskväll i Stockholm, speciellt inte eftersom vi bara är 19 år.

Lyckligtvis stötte vi på några killar som bjöd upp oss till ett kontor i närheten för fortsatt festande. Klockan halv fem promenerade jag och Sandra barfota hem.





Onsdag

Trots bakfylla kravlade vi oss upp vid 12 för att inte gå miste om en hel dag. Vi promenerade bort mot riksdagshuset och Gamla stan. När vi väl var framme vid kungahuset lyckades Sandra få en av vakterna att börja skratta. Det var kul. De får ju liksom inte lov att röra en min egentligen.

På vägen hem såg vi kändisar hänga på röda mattan utanför en biosalong.

Klockan åtta blev det ännu en gång ett par groggar på rummet innan vi begav oss till Soap Bar för att där träffa trevliga killar, dansa och bli bjudna på drinkar.






Torsdag

Efter fyra timmars sömn (var tvungna att lämna rummet kl 10) blev det frukost på Sandy's. Baguette, chips och cola, perfekt bakisfrukost. I väntan på tåget vandrade vi ännu en gång längs Stockholms gator.

Klockan kvart i fyra var det dags för avgång från Centralstationen och dumma som vi är hade vi självklart inte reserverat sittplatser så vi fick helt enkelt ligga på golvet mellan två vagnar precis utanför toaletten. Där låg vi i 5 och en halv timme. Aj liksom.






Resan var otroligt lyckad!
2009-08-20
 23:11:24

Schteeeeeeeek



Är så trött att jag håller på att dö just nu så det blir längre uppdatering imorgon, vill bara påpeka att STOCKHOLM VAR UNDERBART!


<3
2009-08-16
 16:04:31

Malmös årliga festival

Då var den igång igen - Malmöfestivalen. Jag är ledsen att behöva säga det men den är inte vad den brukar vara, dags att förnya sig! Till och med musiken i år är lite si sådär. Var är alla ösband som brukar spela?

Det enda som är roligt med festivalen är att äta mat och titta på folk. Men även maten är densamma som den brukar vara. Så det blir väl en langos med gräddfil, ost och skinka som vanligt.

Trots att jag klagar så har jag ändå varit på festivalen två av två dagar och ska dit idag igen. Till mitt försvar kan jag faktiskt säga att vi brukar hänga i stan oavsett om det är fest eller inte.


2009-08-15
 12:10:49

Jag är redo




Jag är redo för dagens nya äventyr. Nya händelser, nya diskutioner och nya möten. 


Klockan halv fyra ska jag installera mig hemma hos Carolin ännu en gång. Jag har i princip flyttat hem där nu medan hennes föräldrar är bortresta. Där kommer det bli vin och drinkar för att sedan, om vädret tillåter, dra upp till festivalen en sväng. Förhoppningsvis avslutas kvällen på något dansställe. :)




2009-08-13
 20:17:13

Roligt nog...

.... stavade jag fel varje gång jag skulle skriva "väggen" och "dammsuga" i mitt förra inlägg. Det blev "vägen" och "damsuga". Lyckligtvis hann jag ändra felen innan jag skämde ut mig totalt.

2009-08-13
 20:13:13

Igen?

Vad har hänt med mig egentligen? Så här mycket har jag inte bloggat sen...jag vet inte...typ aldrig. Fast jag vet vad det är som har hänt. Ingenting. Just det. Jag är superdupermegauttråkad.


Sitter i vardagsrummet och bara glor in i väggen trots att mamma skriker att jag kan dammsuga. Men gör jag det förstör jag ju min slödag. Dessutom finns det så mycket nödvändigare saker att göra förutom att dammsuga. Som att måla naglarna till exempel. Eller rita lite i min nya kalender som jag är så stolt över. Eller äta ännu mer glass än vad jag redan gjort idag.


Äsch, jag tror jag fortsätter glo in i väggen ett tag till, det var ganska harmoniskt. Klockan nio drar jag till Carolin för spel och skitsnack (och för marabouchokladet som ligger i deras skafferi, mohaha).
2009-08-13
 18:24:57

Det är okej

Idag har jag inte gjort ett skvatt. Verkligen. Sov hos Carolin igår efter Etage och klockan 2 i morse kom broder min och hämta mig. Så jag slapp gå. Minuspoäng.


Väl hemma bad jag min bror att hämta glass och cola till mig. Två minuspoäng. Dels för min lathet och dels för min onyttighet.


Flera timmar har jag sedan spenderat framför TVn och datorn. Minuspoäng. Hade jag utnyttjat den tiden till att städa hade jag både bränt kalorier samt sluppit sova i ett bombnedslag till rum.


Men det är faktiskt okej med en hösäckardag ibland.

Det är okej.

2009-08-13
 16:43:37

Caroline i ett nötskal

Utanför Etage, onsdag den12/8. Caroline sätter sig ner och kissar på marken. Polisen kommer fram.


Polisen: Sitter du där och kissar?
Caroline: Nej, jag bara tar upp min väska jag tappade.
Polisen: Med byxorna nere?
2009-08-12
 12:51:29

Känn ingen sorg för mig, Malmö...

...jag kommer tillbaka.



Då var resan bokad. På måndag drar jag, Sandra och Carolin till vår kära huvudstad för att göra stockholmarna osäkra. En fyradagarsweekend med en massa shopping, mat och festande. Det kommer bli en hejdundrandes tripp. Men var inte orolig Malmö, jag kommer tillbaka :)




2009-08-10
 12:34:35

Girl Power!

Igår klockan 22 var det dags för utomhusbio - I taket lyser stjärnorna. Filmen var riktigt bra och absolut ett måste att se.




 





Vi har blivit ett riktigt girlpower gäng denna sommaren. Vill man göra något är det inte en person man frågar utan tio. Hur underbart är inte det? :)






För två helger sedan var vi nio lyckliga singeltjejer i Danmark och röjde dansgolv.






Trots baksmälla från Kristins och Mattes födelsedagsfest...





... var vi alla på topp och hade the time of our lives.









Älskade Char har varit på besök i tre veckor och då passade vi bland annat på att leka lite inne på Buttrix.







Och dra med henne på en fest med Jul-tema.







Och se till så att hon drack en hel del lagliga drinkar.










Nu när semestern har börjat har jag även hunnit med en liten minitripp till min sommarstuga med Carolin och Johannes.












Så, det är en del av vad jag pysslat med under tiden jag dumpat bloggen. :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!