2010-03-30
 15:45:06

Kära vänner

Idag ligger jag för det mesta hemma i min säng och har ont i magen. Om någon vet vem den där Pär i hagen är som man ska gå till när man har magont blir jag överlycklig om ni säger till mig. Fast det är ändå helt okej, är mest slö, sover knepigt.



Nåväl. För er som inte var där eller hört talas om det så hade jag 20 års fest i lördags. (Ja, trots en fredag fylld med spya.) Det var allt man kunde tänka sig på den festen - Bråk, skratt, tårar... Men kul var det, och det är det viktigaste.



Nu väntar jag bara på att jag ska bli helt återställd så att jag kan ta tag i mitt liv och hitta på en massa roliga saker ute i solen. Tjing!
2010-03-29
 23:31:02

...

We were never ment to be
Baby, we just happened

2010-03-18
 22:34:03

Ball

Jag är grymt cool.
Bara så ni vet.




2010-03-17
 12:25:33

...



Ska vi gå hem till dig eller hem till mig
Eller var och en hem till sitt?
Ska vi göra som de andra och ägna oss åt varandra
Eller ska var och en sköta sitt?






Betyder glansen i ditt öga att du trånar och längtar?
Eller är det ett rop efter ömhet?





2010-03-15
 22:30:52

Lilla jag

Jag har fyllt 20. Lilla jag liksom. Det var ju fan inte längesen jag fyllde halvvägs till 38. Men härligt är det! Det känns typ som man nått en av milstolparna här i livet. Först lever man ett liv fram tills man fyller 20, sen ett liv fram tills man skaffar ett stabilt jobb, ett liv tills barn, ett liv tills barnen fyller 20, ett liv tills man blir pensionär och sen ja, ett sista liv. Har jag helt fel?



Så nu är jag inne på mitt 21a liv. Och inte allt för snart kommer det börja med ett sexmånaders jobb i Cypern. Ja det är spikat nu. De vill att jag ska komma redan mellan 28 mars-2 april men jag behöver mer tid på mig så ska se om jag kan komma lite senare. Jag är inte helt redo än. Vet inte om jag är redo alls. Eller jo, det är jag. Nog.




Nu måste jag dra
Ja vi ses väl nån dag
Kanske livet blir bättre
När man vet vart man ska

2010-03-10
 13:01:37

I'm AWESOME

Helgen var grym. (Jag vet att det är onsdag idag och det egentligen är nu man börjar prata om kommande helg men jag har inte haft tid tidigare att berätta om förra helgen. Så därför gör jag det nu.)

I fredags hade jag en supermysig Sofia-dag. Jag umgicks med mig själv så att säga. Klockan elva massage, klockan tolv solning, klockan halv ett promenad med Jossan, klockan halv två lunch på Malmö Högskola med Hesh och klockan halv tre ett besök hos tand-Helena. Jag mådde riktigt bra. Solen var framme och jag var sjukt snygg i mina coola solbrillor.

Men inte var det nog på trevligheterna där! På kvällen var det dags för Ladies Night på båten med skumpa, två äckliga rätters middag, manlig strippa, karaoke och dans. Det var kul. :)





Saturday börjades med jobb sen en dundersnabb dusch och fix hemma innan jag, Jossan och Fredds drog till Matte för lite fördrinkar. Vid sju drog vi till Jennys 25års fest där det bjöds på tacos, lekar och trevligt sällskap. Gytt! Några timmar senare intog vi (eller rättare sagt, jag ensam) Slagts dansgolv. Av någon konstig anledning tappade jag bort alla mina vänner hela tiden och rörde mig istället runt med en massa olika gäng. Jag brukar alltid vara noga med vem jag är ute med och var alla håller hus men i lördas slog det slint. Dock hade jag helt fantastiskt skoj ändå och lyckades hela tiden hitta en massa vänner att hänga med.

Kvällen avslutades på Barcelona med en del cider sen en bussresa och promenad (!?) i kalla Videdal med Patricia. :)






I'm AWESOME!



2010-03-08
 23:26:02

Jag kan också sjunga. Ibland.




Var goda njut. Här framträder jag på Malmö Konserthus den 20/3-09.
Bakom mig har jag en orkester, ett band samt en kör.

Jag vill inte ha några kommentarer.

Tack.

2010-03-03
 12:17:01

From now on, I'm gonna be a Redfella

Jag har hittat min plats. Mitt ställe. Det är inte någon mysig liten vrå i skogen. Det är inte heller längst ute på T-bryggan. Eller på fotbollsplanen. Eller någon scen för den delen. Nej vet ni, det är på Redfellas juicebar.

För er som inte vet vad det är så kan jag tala om att det är ett matställe. Förvånade? Det borde ni inte vara. Det är ju mig vi snackar om. Redfellas serverar juicer och smooties i alla former, enkla men ändå goda sallader samt toaster. Även kaffe och liknande dryck finns. (Vilken bra reklam jag gör för detta place nu.) Med andra ord, de säljer exakt all den nyttiga skit som jag gillar. Inga mackor med en massa konstiga röror, utan simpla toaster. Ingen Ceasarsallad med lök utan istället med ägg. Jummi säger jag.



Så vad säger ni? Ska vi gå med allihopa? Let us be Redfellas!




(Hesh: Hade behövt en av dina bilder nu.)
2010-03-03
 11:18:34

We love Walking in Memphis

Lägg märke till Sandra i bakgrunden.


2010-03-01
 11:50:50

Hesho skräms

Hesh är inte alltid lika tuff som hon tror... Mohahaha



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!