2009-05-30
 17:17:55

Uppladdning

Denna helgen är endast en uppladdningshelg inför tisdag. Ingen sprit och inget stressande. Utan vila och godis. 

Hängde på Lilla Torg igår i fyra timmar med tre olika sällskap. Väldigt trevligt.

Idag har jag varit på en nödvändig shoppingtur för att finna ett par skor till min studentklänning. Vilket jag också gjorde efter mååååånga om och men. Kvällen blir lugn, middag hos Sofi och sedan mys och nått typ av hemmaspa hos mig. Måste ju vara vårt vackraste jag hela nästa vecka. 

Förresten, det där med vilan skiter sig imorgon kom jag på. Jobb på banan hela dagen. Let's get down to buisness you know. 


Peace! :)
2009-05-29
 15:29:43

1

HAHA, mina sista arbeten? In my face liksom. Fast det är typ slut nu. Efter lärarlunchen idag ägnade jag en halvtimme åt att kladda ihop en halv sida Organisation&Ledarskap, och om en liten stund måste jag skriva en resumé på en bok jag inte läst. Vi får väl se hur det går. 




Måndagen kan egentligen inte räknas som en skoldag då jag inte har i princip en enda lektion så tänkte utnyttja den dagen till en massa ärenden - sola, lämna in skolböcker, sista minuten-shopping och liknande. 

Sen är jag redo!
2009-05-28
 20:04:58

2

Jag kan inte räkna. Jag hoppar från 5 skoldagar till 2. Men nu är det rätt i alla fall, fredag och måndag kvar. Ångesten börjar komma nu. Vad händer sen liksom? 

Barcelona vann Champions League igår. Helt rätt. Vi befann oss på Boomers redan en timme innan matchstart igår för att käka hamburgare. Fettmat och fotboll. Det var minsann bara ölen som saknades. :)



Klockan är nu 20.00 och det är dags för mig att sätta igång med mina sista arbeten som ska vara inne imorgon. Jag är ute i riktigt god tid. Verkligen. 
2009-05-27
 19:02:15

Studentlekar, check!

Då var studentlekarna avklarade. Vi träffades klockan tio på morgonen för att dricka vatten (som vi pirater kallar det). Klockan tolv drog lekarna igång då vi bland annat fick fästa Ahlgrens bilar i huvudet, trycka in marshmallows i flabben och bygga en mänsklig pyramid. Sist men inte minst skulle vi bygga en så lång kläd-länga som möjligt, vilket innebar att man i princip stod naken kvar. Det var ett helvete att hitta sina kläder sen må jag säga, men kul vare! 




Efter hårt lekande gick vi högljudda genom stan, otroligt glada över att det endast är några få dagar kvar. Käk och dryck på at Fridays, och därefter åkte vi hem för att vila.


Halv åtta var det dags igen, denna gången grillning på Bo01. Ni som var i Malmö igår förstår att det inte blev någon grillning på grund av åska och spöregn. Istället åkte jag och mitt gäng till Småland för fortsatt festande. Kvällen avslutades, nästintill som alltid, på Lilla Torg, MYS! :)






2009-05-26
 09:13:51

Pirates of EU, here we come!




2009-05-25
 22:10:22

5

Nu endast fem dagar till studenten.


Dagen har varit seg på något sätt. Måste råplugga om Sveriges neutralitet i Andra Världskriget. Ska skriva en uppsats på typ 4 datorsidor och jag har inte ens börjat, men what the fuck, betyg är bara bokstäver på ett papper right?

Dock är det lite svårt att ens komma igång med skiten när jag hela tiden vill gå in på min blogg och dregla över godbitarna här nedanför :) Får typ blocka bloggen från mig själv eller nått. 
2009-05-24
 17:09:21

På delad förstaplats

Här är mina två frikort, vilka är dina?










Tanken är att jag ska gifta mig med Chad och ha Beckham som min hemliga älskare.

Mums :)

2009-05-24
 15:05:26

Vit, vit, vita skor ahh...

Då alla mina flickvänner dissade mig och mitt partysugna humör igår fick jag se till att fixa ihop något själv. Som tur var fick jag ett sms av Mackan som bjöd med mig på fest. Kvällen började hemma hos honom med hans hemmagjorda film om Ninja Charles. Därefter drog vi vidare på en annan förfest vid Möllan med en massa trevligt folk. Fortsättningsvis blev det karaoke på Ice och Heartbreak. 

Av någon rolig anledning så var det inte på grund av att jag är 19 som vi inte kom in på Harrys utan för att Mackan hade vita skor. Så kan man ju också resonera. 


Kvällen var i alla fall otroligt lyckad och jag kände mig som en prinsessa hela kvällen då Mackan bjöd på allt :) 



2009-05-23
 17:40:34

Live your life, ey!

På Ica, Möllevångshallen

Sofia dansar och sjunger barnvisor inne på lagret.
Sofias två kollegor: Vad är det egentligen du går på?






Ja ni. Det finns faktiskt en ska jag går på. Livet. 

Det borde ni också göra.
2009-05-22
 19:33:08

...

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sence, building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool, playing by the rules



2009-05-22
 12:35:07

Värsta grymma tjejerna


Vi är tjejer, och vi är asgrymma! Vi satte ihop dessa IKEA-stolar heeeeeeeeeeeelt själv :) Duktiga oss.









Onsdagen började mycket härligt med sol och bad hos H. Helt underbart skönt! Därefter åkte vi till Ekohallen för att införskaffa piratsaker. Vi ska nämligen vara pirater på tisdag då det är dags för Studenternas dag. Vi kommer vara sååå coola. Med kikare, ögonlapp, krok och svärd kommer vi att kötta alla andra :)








Gullig som jag är bjöd jag igår in mina flickvänner på frukost hos mig. MYS! Därefter blev det återigen sol och bad hos H.

Klockan 5 infann vi oss i Mellanhedsparken med filtar, chips och öl. Vi blev fler än väntat, 20 pers. Men kul var det. Vi spelade fotboll och brännboll och jag lirade gura. När det började ösregna drog vi oss in under Slottskolans tak och lekte lekar. Kvällen avslutades på Möllan.


2009-05-19
 21:31:00

6

Uuuuuuuuunderbar dag!

Gjorde först lite ärenden med H. Vi måste köpa piratgrejer till på tisdag, då det är studenternas dag :) Engelsklektionen blev det inte så mycket av, så istället blev det milkshakesmys på Lilla Torg. Har även hunnit koll på Rhodos-resor.


Hemma har jag också fått en del gjort. Städat och rensat och handlat godis. För det är jag värd :)





Har by the way äntligen fått rätt på min kamera men har inte hunnit fota än, därav denna gamla bilden :)
2009-05-18
 22:36:09

Kvinnor i ett nötskal

Nu är det skärpning kvinnor! Vi är duktiga på att överanalysera saker och ting men nu ska det bli ändring! Vi ska inte längre fundera över huruvida han med stort H är kylig bara för att han glömt en punkt i sitt sms. Vi ska inte längre fundera över om vi är värdelösa för att han med stort H inte "vill" (läs: kan) träffas. Vi ska inte längre fundera över vad för sorts relation han har till sina tjejkompisar på facebook. Nope. Nu är det slut med det!


Kvinnorevulotion på gång! 

Vi kommer må så mycket bättre.

Så det så. 

:)
2009-05-18
 17:48:53

7

Jobbet på banan igår var inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli. Egentligen tycker jag det är väldigt skoj att jobba där nere, trevliga människor och hela det kittet, men det är tufft. Oftast ingen tid till att andas. Men denna helgen var det lugnt, nästan för lugnt... (Jag vet! Jag är aldrig nöjd!) I vilket fall som helst så ägnade vi tiden mestadels till att dansa och äta. Det är inte helt fel :) Jag hade också snärt-krig med Jocke, riktigt skoj. 






Idag borde jag egentligen träna för att få väck all den skit jag åt igår (fyra glassar, två negerbollar, massvis med pommes och en stor hamburgare), men det finns ingen tid till det tyvärr. Istället tänker jag sitta på min rumpa och plugga Spanish, woho...






2009-05-17
 21:47:23

I kick ass!

Livet är konstigt när man har pms. Man irriterad över allt, och man gråter över ingenting. Visst låter det skoj killar? Ett tag var jag riktigt hemsk och jag fasade över dagarna innan mensen som oftast var värst. Idag har jag lärt mig att handskas med det. Visst har jag precis gråtit en skvätt över alla lyckliga stunder i One tree hill och inbillat mig själv att jag är värdelös och helt ensam, men jag har kommit till insikt. Jag vet om att jag mår bra, jag vet om att jag inte är värdelös eller ensam och jag vet om att jag egentligen älskar mitt liv precis som det är. :)



(But hey, om det är någon som vill ringa och berätta för mig hur grym jag är så är det läge för det nu.)





Sen kan man lindra besvären lite...
2009-05-16
 15:39:47

8

8 skoldagar kvar.



Nu är det bekräftat - 90-talets kvinnor är de bästa! 

Följde med Rietz på förkrök igår hemma hos hans arbetskamrat. Riktigt, riktigt trevligt må jag säga. Det roliga var att de blev helt till sig när jag berättade att jag var 90:a (de var själva 83:or). De påpekade flera gånger hur underbara vi 90 tjejer är. Det säger man minsann inte emot.

Heja oss födda 90! :)




2009-05-14
 15:33:48

9

Jag var överlycklig igår när jag insåg att denna helgen kommer att bli min första riktigt lediga helg på jag vet inte hur länge. Den känslan försvann tråkigt nog ganska snabbt igen när jag kollade igenom mitt jobbschema på banan och såg att jag visst ska jobba, på söndag. Inte nog med det, jag ska jobba verkligen heeela söndagen - från 07.00-22.30. Though shit! (Tur att man är ledig torsdag-fredag nästa vecka.)


Idag blir det sång och fotboll. Sofi har tvingat
med mig till IFK Malmös match för att
 spana in en massa fotbollshunkar ;) 
GRRRRR!
2009-05-13
 15:08:32

10

Promenerade till skolan i morse med J, helt sjukt skönt. Dock var det inte lika kul när vi skulle cykla hem och det regnade. Men men, det kunde varit värre. 


Snart dags för knatteträning och jobb på banan. Woho! NOT. 




2009-05-12
 20:19:20

11

Då har ännu en skoldag gått och nu är det bara 11 kvar tills livet börjar på riktigt.

Disskuterade häromdagen vilket som egentligen är roligast - att jobba eller att plugga. Eftersom jag inte jobbat konstant i flera år får väl jag inte egentligen uttala mig men jag tror det ligger till såhär:


Det är roligare att plugga men enklare att jobba. Att plugga är ett heltidsjobb. Först går man i skolan åtta timmar för att sedan gå hem och göra läxor ett par timmar till. Dessutom kanske man behöver jobba också, som jag, för att få ihop en extra slant så att man kan hänga med på alla trevligheter. Om man jobbar så jobbar man i åtta timmar men sen när man kommer hem så är man free to do whatever. Plus att man är rik :)

2009-05-12
 10:35:15

Någon är helt ute och cyklar

Cykelställ, Malmö



2009-05-11
 22:38:34

Dags att börja räkna - 12.

För er som inte hänger med menar jag givetvis nedräkning till studenten. Det är idag exakt 12 skoldagar kvar. Och under de dagarna har jag två prov, fyra arbeten och en spanskbok som ska läsas ut. Ingen vila här inte. Just därför ska det bli extra skönt den 2 juni när jag springer ut från min skola i min vita prinsessklänning och äntligen är fri!

:)




Måndag vare då igen och skola vare det då igen. Dock endas två lektioner denna soliga eftermiddag. Trots det hann jag knappt hem innan jag däckade i min säng. Som tur blev man väckt av telefonen så att kvällen inte gick helt till spillo. Det blev en  promenix med Sofi, i Kirseberg för omväxlings skull.


2009-05-10
 22:32:20

22.25

Har precis varit ute med mina älsklingar och promenerat vid Bo01. MYS!

Innan dess har dagen bestått av solning, plugg och jobb...


2009-05-10
 10:55:32

Ett steg närmare friheten






Studentbal igår. Det blev trevligare än väntat. Det började med ett glas vin på Lilla Torg klockan 4. Därefter var det dags för limoåkning i en timme med trevliga Arne. Jag hade tur då både Hesho och Elise glömt att ta med sig skivor till limon så vi fick ta vad som fanns - 70tals musik, YEAH! :)

Väl inne på Hilton blev det fördrink, mat och dans. Underbart! 
2009-05-07
 17:00:31

Två visa uttalanden



2009-05-06
 11:13:08

Ge mig tid!

Full rulle dagarna i ända. Pust.


Tisdag:

- 6 timmars nödvändig shoppingtur med mamsen.
- Plugga projekt med töserna.
- Umgås med Kristin.


Onsdag:

- Skola.
- Plugga.
- Träna ungarna.
- Jobba på banan. 




2009-05-05
 00:04:06

lovie lovie lovie

2009-05-04
 15:40:26

Inte konstigt jag är obildad

Jag är ledig. Igen. Vi går aldrig i skolan. Inte konstigt jag är obildad. Men jag ska inte klaga. 16 skoldagar kvar sedan är jag fri på riktigt. Underbart! 

Trots ledigheten har jag varit tvungen att plugga. 11-14 gjorde vi om och redigerade massvis på vårt projektarbete hemma hos Hesho. Därefter belönade vi oss med en liten crusingrunda i stan. :)

Klockan fem är det dags att trötta ut småbarnen igen. Blir förmodligen att jag hjälper till på tösernas träning också. Sedan har jag bestämt att jag och alla mina söta rara flickor ska fika i stan, because we love it! 

Peace mother fucker!
2009-05-01
 17:17:42

Time to move

Gårdagen kunde inte blivit bättre. Jag hade supertrevligt både hemma hos Giulia och hemma hos Micklos. Ett stort plus var att Jessica följde med, det var jättekul!




Denna bild är dock från valborg -08. Min kamera har jag förstört :(




Idag har man varit hemma hos morbrodern och samlat på sig en massa saker som kan behövas när jag flyttar hemifrån - muggar, kastruller, champangeglas, krukor, bestick med mera.


Kvällen kommer bli lugn då jag börjar jobba kvart över 7 imorgon nere på Strippen.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!