2010-06-28
 23:47:01

Jag lär mig en del också. Faktiskt.

Detta har jag lärt mig under dessa två och en halv månad jag tillbringat i Cypern:


- Engelsmän är oehört artiga.

- Folk från Litauen har det lägsta IQt man kan ha plus att de luktar.

- Ryssar är världens hemskaste kunder då de inte kan ett ord engelska för att sedan bli arg på övriga levande för att vi inte kan ryska.

- Sprit är farligt. Det ger obehagliga minnesluckor.

- Man kan skaffa sig kompisar för livet på bara två månader.

- Näspiercingar kan flyga av när man minst anar det.

- Dieter är svåra att hålla.

- Man kan sakna kylan och sina obekväma jeans.



Förresten så är jag ledsen. Maja ska åka hem. Hur ska jag klara mig här fyra månader till utan henne? Får väl trösta mig med att i december blir det en tripp till Norrland för lite snöskoter-åkning.


Med kärlek

Sofia

2010-06-23
 13:40:18

Och jag stortrivs fortfarande!

Päronen har varit här på besök nu. Samt bror och hans flickvän. Fick två lediga dagar att spendera med dem. Har därför under förra veckan käkat hotellfrukost två gånger, hotelllunch två gånger och hotellmiddag två gånger. Fatta lyxen för mig som bara käkar soppa eller korv annars.


Vi var även ute med brossan och Rebecka och då var det ös må jag lova. Först drog vi till Rives och sjöng karaoke och sedan till Greenary där vi glömde betala våra drinkar... hehe Kvällen avslutades med ett oväntat nattbad i havet med två nyfunna vänner.


Jag har även hunnit vara ute på en moppetur med Malmö-Jocke. Det var nice. Drog till Cape Greko och kolla utsikten, tog en promenad i Napa och käka glass och kröp runt i lite sjögrottor. Det där var livet det!



På fredag är det som ni alla vet svensk midsommar och det ska vi fira med jordgubbar och vaniljglass efter jobb, sommriga drinkar och rejvutgång i Naaaaaaaaaaaapa. Me like.



Bara fyra månader kvar!

Peace.
2010-06-07
 23:35:50

Snart besök!

Då var det ännu en måndag här i Protaras. Igår var vi ute och firade Sveriges Nationaldag i Ayia Napa. Det började med en middag på Promises och sedan lite vin på balkongen, asmys. Vidare drog vi som sagt till Napa och kvällen slutade på River Reggae där vi badade (nästan helt näck!) i en asstor pool lyssnandes till reggae-musik. Kan det bli bättre!?


Imorgon är det återigen shoppingdax! Har nämligen fått lön nu :) Ska bli asball.


På onsdag är det stranden som gäller samt utgång på Boogies. Torsdagkväll blir det pyjamasmys i sängarna som ett litet avsked för Denise som ska åka hem :(


Och på fredag kommer familjen på besök! Ska faktiskt bli skoj. Så äntligen har jag tiggt till mig en ledig dag nästa vecka. För det är jag värd.



Ha en asbra vecka!


Asmassa kramar från ascoola Sofia
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!