2010-05-31
 23:47:40

Sliten

Idag är jag grymt sliten. Har varit en tuff vecka. Shoppingen gick asbra, fick mig ett linne, en skjorta, leggings och smycken. Grymt härliga butiker! Blir ännu en shoppingdag så fort vi fått lön.


Har varit och ute och festat torsdag, fredag och söndag. Inte konstigt jag är så sliten va? Torsdag var vi här och festa, samma sak i fredags varpå vi började kvällen med lite ball bowling. Igår gick vi ut och käka på Flintstones Inn här i Protaras sen drog vi till Napa. Och där gick det hårt till må ni tro. Fy fan vad jag mår idag, tror aldrig jag har varit så bakis i hela mitt liv. Har knaprat en massa jävla alvedon och kämpat som fan för att hålla mig vaken på jobb. Usch, aldrig mer. Det blir lugnt med spriten ett tag framöver, men hur lätt är det när de delar ut gratis shots?



35 graders hälsningar från Fia som ska till poolen imorgon och steka!
2010-05-26
 13:41:05

Måste. Få. Shoppa.

Jag har grym abstinens just nu. Shopping-abstinens. Har inte shoppat ordentligt sedan vi kom hit. Och shopping är mitt liv. Det räddar alla situationer. Det gör mig glad när jag är ledsen och det gör mig snyggare. Hehe.


Så, imorgon har jag lyckats övertala brudarna att följa med mig till Paralimni för lite rejäl shopping. Åh vad jag längtar! Det enda jag har handlat än så länge är en väska, ett par ringar och en nyckelring. Ball. Verkligen. Men imorgon då smäller det!


I fredags var vi ute på Boogie igen. Det var kul. Vi blev fulla. Precis som det ska vara. Söndagen var inte så hemsk som jag trodde. De tretton timmarna gick snabbt då vi för första gången hade asmycket kunder. Hann ju knappt äta upp min Mc Nuggets! :)


Igår promenerade vi bort till Pernera, en stad här bredvid (och mamma, jag har hittat ert hotell). Sedan gick vi längs stranden tillbaka, varmt men härligt. Hittade även ett bra Supermarket här i trakterna så jag handlade lite fiskpinnar, haha.


Nu har vi precis ätit bakad potatis med sallad på Malmia pub och snart är det dags att ännu en gång bege sig till jobb.


Bilderna är uppe på facebook nu!

Love!
2010-05-20
 23:42:08

Fortfarande ingen ledig dag...

...men vad gör det när man bor en fem minuters taxi-resa från Napa?


Igår blev det utgång. I självaste Ayia Napa. Snabbt hem och byta om och svepa tre groggar för att sedan hamna på en skandinavisk pub som senare förde oss till Car Wash. Förvånadsvärt bra musik. Hell yeah! Lite dans på baren blev det med. :)


Idag var det jobbigt att stiga upp dock. Jag dricker för mycket till det lilla jag äter om dagarna.


Annars är allt bra, låg vid poolen och stekte igår. Imorgon blir det förmodligen utgång här hos oss någonstans. På söndag lär det bli kaos. Ska jobba tretton timmar i rad, 10-23. Tur att Donkan ligger en minut från butiken, kommer bli ett par sådana mål då kan jag tänka mig.


För er som har önskat bilder, de kommer upp på Facebook inom kort!


Cypriotisk kärlek till er alla!
2010-05-16
 21:53:52

Börjar jag bli vuxen?

Ja minsann har jag jobbat 14 dagar i sträck nu. Livet är hårt in Cyprus. Men jag gillar det. Har en helt underbar kollega, vi brukar mest sitta och snacka skit och äta skräp. So long dieten. Haha. Men jag orkar faktiskt inte bry mig om den just nu.


Idag var tanken att jag skulle jobba 9-19 men när vi precis öppnat kom polisen och skällde på oss för egentligen får man inte öppna förrän klockan tio på söndagar. Så det var bara att packa ihop allt igen och vänta in tiden. Efter jobb blev vi bjudna av chefen på finmiddag på en av hans restauranger. Det var gott. Åt kycklingfilé, fattar ni vilka cravings jag haft efter det? Blev även en cheesecake till efterrätt. Det är okej att bli avundsjuk.


I fredags blev det utgång här i Protaras med ett par nyfunna killkompisar. Efter några billiga Blue Angels, Screming Orgasms och Sex Bombs (det är drinkar, inget annat) drog vi vidare till Boogie Club där det faktiskt var väldigt mycket ös. Det var riktigt kul.



Nu inväntar jag en ledig dag så att jag kan dra till stranden och glassa lite.


Btw, jag gottar mig faktiskt lite åt att det regnar i Sverige. HA!
2010-05-13
 23:57:44

Att göra när jag kommer hem

Hem (?), tänker ni. Men ja, jag har så fruktansvärt mycket tid att tänka på jobb att jag faktiskt börjat fundera lite på vad jag ska göra när jag kommer hem.

Här kommer ett par grejer:

- Jag ska ha en fet ankomst-fest av något slag.
- Jag ska tatuera mig. ( Ja, det är dags!)
- Jag ska flytta hemifrån. Och jag vet hur min lägenhet ska se ut i minsa detalj.
- Jag ska antingen börja jobba på ett roligt jobb...
- ... eller börja plugga Event Koordinater i Landskrona (men lugn, jag stannar i kära Malmö).


Kom precis på mig själv med att jag skrev "ett par" grejer, men ett par är ju egentligen två, så, några grejer.


Btw, jag gillar kommatecken,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.




Bild tagen från senaste utgången i Napa.



Nu sitter jag och väntar på att Hesho ska logga in på Skype. Kom igen! <3

2010-05-12
 23:55:32

72 euro fattigare

Ja jädrans vad vi handlat mat idag. Och jag har köpt massvis med kött, finally! Korv, hamburgare, skinka, kassler, bacon, ägg, pasta (det trodde ni inte va?) bulgur óch även, (Kristin), vegetarisk färs som jag tänkte steka med tacokrydda. Jummi. Dagens måltid var omelett med tomat och kassler.





Annars rullar allt på som vanligt. Vädret har de senaste dagarna legat runt 30-35 grader, svettigt värre. Jobbet går upp och ner. Det är väldigt chill. Är det inga kunder antingen städar man hyllorna lite sådär lagom långsamt eller sitter på en stol och snackar skit med kollegerna. Kommer det kunder står man bara och ser glad ut. Och diskuterar livet med de svenska pensionärerna. Så det är skönt.


Imorgon funderar vi på Napa. Får se hur det blir. Fötterna gör satans ont efter en arbetsdag. Vi har även börjat nedräkningen för hemresan, inte för att vi vill hem utan bara för att. Ball typ eller nått.









You and me
We used to be together

It looks as though you're letting go
And if it's real
Then I don't want to know

Don't tell me cause it hurts

2010-05-09
 21:47:33

Det börjar ljusna

Då går vi mot ljusa tider här i Cypern. Jobbet är roligare, vädret är varmare och humöret är på topp.


I helgen har det inte blivit något ordentligt festande, har jobbat tidigt och så. Dock har vi kollat in stadens två enda klubbar. Gratis inträde har vi där också hela säsongen för att vi jobbar här. Livet är nice ibland. Däremot är jag sugen på en rejäl festkväll i Napa i veckan, ska bara se till så att jag får med mig brudarna här. :)


Bra som vi har det så har vi ett hotell mitt emot vår lägenhet som har en gigantisk pool. Dit ska vi imorgon och glassa är det tänkt. Om vi inte försover oss vill säga. Sedan är det åter jobb. Har jobbat sju dagar i sträck nu och sju till lär det nog bli. Löftet om en ledig dag i veckan är inget som hålls. Men det gör inte så mycket, jobbet är lugnt och vi får ju alla soltimmar samt festtimmar så att jobba varje dag är bara bra, lite extra cash ju. 


Måste åka och handla i veckan också, maten börjar ta slut. Ska bli kul, haha. Eftersom mina föräldrar jobbar i en affär så har det ju aldrig blivit att jag hängt med dem och handlat när jag var liten och så, så för mig lär storhandlingen bli en av veckans höjdpunkter.


Är dålig på att fotografera också har jag märkt. Får ändra på det. Bilden nedan är sen senaste matshoppingen. :)


2010-05-06
 23:39:51

Jo, jag är nog ändå blond på riktigt.

På Malmia pub.

Sofia: Visst får man lov att spola ner toalettpappret här? De har ju en riktig toa.




Jaha, så vad är en låtsastoa då undrar ni. Ja du. Jag menade en vit vanlig stor toa, inte en grön rutten liten toa som vi har i vår lägenhet. Men sedan blev jag upplyst om att toaletterna inte spelar roll i det här "inte-spola-ner-pappret"-grejen, det har med avloppen att göra. Smart fia, riktigt smart.



Har i alla fall börjat jobba på riktigt nu, 15.15-23.15. Har även haft chefen inne idag som hann kommentera min piercing, mitt linne och att jag inte kunde klockorna ordentligt. Vissa må säga att han är barsk, jag må säga att han är helt okej. Så imorgon är det ut med piercingen (inte för all framtid dock!), på med en prydare tröja och dags att memorera aaaaaaaalla klockor. Wish me luck!



Utgång i Napa hoppas jag även på till helgen. Får väl se hur det blir, vet inte riktigt när vi är lediga nästa gång. I vilket fall som, åker vi dit tänkte vi faktiskt dra till Grabbarna och söka jobb. En fågel viskade i örat att de hade något ledigt inklusive lägenhet. Och vem vill inte hellre jobba på Grabbarna i Napa än i Atlantis gift shop i Protaras?


Med de fina orden säger jag godnatt. Eller ja, godnatt om ett par timmar. :)
2010-05-03
 22:48:08

Jag är inte blond på riktigt

På restaurangen i Ayia Napa.

Servitören: I can give you a discount on Car Wash if you want?

Sofia: But we don't have a car.


Det roliga med detta var att servitören menade en pub som hette Car Wash och inte en biltvätt. Borde ju nästan förstått det.
2010-05-02
 21:53:55

And Napa it was

Då har man partajat i Ayia Napa också nu då. Fett coolt. Farligt billig sprit. Det slutade ganska illa. Men kul var det. Massvis med folk överallt, dock mest cyprioter och engelsmän. Det var väldigt rörigt också. Grabbarna Grus till exempel låg en bit utanför bargatan, men visst hitta vi dit men det tog en evighet att hitta tillbaka. Vi tappade även bort varandra ett antal gånger. Lyckligtvis återfann vi varandra konstigt nog på ett hotell en bra bit utanför Napa.


Idag har varit en grymt seg dag. Har legat i sängen exakt hela dagen fram till nio. Har nästan hunnit se en hel säsong av How I met your mother (tack Konrad!). Imorgon hoppas jag på en massa sol och lite lugnare vindar. Måste även städa, lägenheten ser ut som värsta kaoset.



Love
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!