2011-04-11
 15:44:12

Bästa workouten ever

Tips till alla som hatar att träna - flytta. I mean it. Har hållt på i lyan 9 timmar lördag och 9 timmar söndag och idag har jag så ont i kroppen att jag knappt orkar att sitta ner. Vill bara bädda ner mig i sängen tills all värk är borta. Har du samma problem, Marika? Annars må du vara mer vältränad än mig!



Nu är i alla fall nästintill allt grundmålat. Ska se om jag orkar fixa det sista någon kväll i veckan så att jag kan köra ännu en runda med färgen på torsdag när jag är ledig.


Jag vill bara flytta in. NU!
2011-04-07
 17:16:24

Nyckeln imorgooooooon!

Imorgon får jag nyckeln till min lägenhet. MIN lägenhet. Helt sjukt vad tiden gått snabbt. Var i lyan igår på "tillsyn" och har insett att det behöver slipas och målas en hel del. Men utöver det är den supermysig. Så, på lördag börjar hårdgörat. Vill bara bli klar nu! NU!


Behöver all hjälp jag kan få! Just call me babes! Thaaaanks!




Woho!

2011-04-02
 13:47:39

The Day of 2011

Ja ni kära människor. Den 23 april smäller det. Det är då det händer. It's the Day of 2011.









Jag talar ju naturligtvis om Dansgalan på Slagt! Lite Joddla med siv, lite Stråhed, lite Black J. Det kan ju inte bli bättre. Jag längtar som in i bomben. Jag kommer kötta på dansgolvet. Jag kommer vara så lycklig!




Tycker verkligen synd om alla er som inte tänkt gå dit. Ni missar årets händelse. Bara så ni vet.






Nu: Packa
Snart: Cirkus
Senare: Träffa Kristin!
2011-04-01
 18:04:15

Ingen. mer. vinterjacka.

Våren är i Malmö för er som inte märkt det. Jag och Dahlush invigde den redan för två helger sedan då vi satt på Möllan med en kall öl, solbrillor, och raggade på Norrköpingbor. Det var livet det! Vi fortsatte förra lördagen med en glass vid kanalen. FÖRSTÅR NI HUR UNDERBART DET ÄR? Man har ju sjukt mycket energi också. Var tvungen att använda gårdagens rast på jobb till att dansa till lite Queen och Rolling Stones-låtar. Tur att man har skrivbordet längst bak i salen.




Note to Telia-kunder: Tele 2 och Telia är inte samma sak. Även Telenor är en helt annan operatör. Och Halebop-abonnemang kan vi inte hjälpa er med. Sluta ringa in om det nu!





Skinnjackehälsningar från er älskade Fia



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!