2010-12-28
 19:03:07

What now?

Jaha. Så då var julen över. Bara så där. Kändes inte riktigt som att det var jul. Eller är det kanske jag som börjar bli gammal? I så fall är jag arg. Jag vill inte bli gammal. Jag vill alltid vara liten och "känna" julen. Men what to do.


I vilket fall som, efter mys med släktingarna på dopparedagen drog jag till kyrkan med Radde, Dahlan och Hesho. Det var astråkigt. Och jobbigt (man måste ju hålla sig för att skratta!). Egentligen hade jag ingen som helst anledning att dra dit men vad gör man inte för sin vän (Radde, som inte alls heller tyckte det var kul för den delen men tydligen är det vår nya tradition). Det roligaste var när de skulle samla in kollektet.

Radde: Tar ni kort? 

Då garvade jag trots att man inte får. Sorry Dude'n där uppe bland molnen.




Och så snart är det 2011. Och här är jag. Utan framtidsvisioner. Låter ju great. Fast om man ska tro på horoskop så lär jag ha ett helt himelskt år med befodringar på jobb redan i mars. Vilket jobb då undrar jag? Jag får väl helt enkelt ta att lära mig att ta det som det kommer. Är inte så bra på det. Vill ha allt planerat och organiserat.






Så det så.
2010-12-20
 00:01:14

Girls always have fun!

Precis hemkommen från julmys med alla i gänget! Inte ofta vi är alla faktiskt. Det blev kurdisk middag, pepparkakor, te och julklappsleken. Avslutningsvis tog vi en promenix i Videdal. Åh vad jag älskar oss!



Imorgon ska jag hämta upp vår amerikanska vän Char för att sen bli färgad av Dalush. Det är på tiden må jag säga. Därefter blir det fika. Åh vad jag älskar mitt arbetslösa liv!


2010-12-19
 12:01:03

I'm not dreaming of a white christmas

Och då är det inte snön jag pratar om. För visst, på julafton är det okej med snö. Det är till och med mysigt med snö. Dock inte så här flera veckor innan.



Nej, det jag talar om är vita dagar. Som denna helgen till exempel. Den har varit helt vit. Tråkigt nog. Ni förstår, när man är arbetslös (arbetssökande) så är det helgerna man ser fram emot. Att umgås, gå ut och dansa och ja, dricka vin. Men då jag hela denna veckan som varit legat hemma sick, blev det inget vin för mig varken i fredags eller i lördags. Tråkigt nog. Så just därför drömmer jag inte om en vit jul, för jag ska bannemig se till att julhelgen blir annorlunda!



Dock ska jag inte bli lika berusad på julafton som förra året. Men den 25de, då smäller det!


:)
2010-12-17
 22:21:48

En sjuk fredag

Apelsinjuice, dumlekolor och popcorn saves my friday.

2010-12-17
 11:29:39

Hostar tills jag spyr

Palla att jag är sjuk. Palla att jag är sjuk den dagen när Char kommer till Sverige och alla ska hälsa på henne utom jag. UTOM JAG. Jag blir så less. Fredagar brukar ju vara mina dagar. MINA! Vad hände där.
2010-12-16
 18:40:40

Det är kallt

Skitsidor på nätet som begränsar en att se gratis serier. När jag blir stor ska jag göra en egen hemsida med asmycket gratis program, SÅ LÄNGE MAN VILL!

Btw. Det är kallt ute.
2010-12-16
 17:14:57

And I'm back

I'm back på många plan. Tillbaka med bloggandet. Tillbaka i Sverige. Tillbaka till arbetssökandet. Tillbaka till "vad-vill-jag-göra-med-mitt-liv-sökandet". Tillbaka till allt.

Visst, absolut är det skönt att vara hemma. Men det var helt underbart att vara borta också. Kanske känns borta bäst just nu på grund av det hemska Sverige-vädret? Det skulle kunna vara en anledning. Vad vet jag. Jag hatar snö och kyla.
Så, vad ska Fia-Lotta göra med sitt liv nu då? För tillfället har jag väl ingen stabil plan. Letar jobb både i Sverige och utomlands. Nu är det bara att vänta och se vad som nappar. Tills dess ska jag ligga i min soffa och kolla serier.
På återseende. Snart!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!