2011-03-29
 15:56:49

Väldigt, väldigt snart

Det är 29 mars redan. Förstår ni vad det innebär? Det innebär att jag flyttar snart! Helt sjukt. Har precis insett hur mycket som måste fixas innan - försäkringar, bredband, möbler. Mamma har tagit hem bananlådor till mig också så nu kan jag börja plocka ihop rummet. Äntligen. Bättre att börja i god tid.




Helgen var härlig för er som undrar. Skräckfilm och godis hos Blondell i fredags, förkrök och Ice i lördags och soffletande i söndags. Helt underbart helt enkelt.


Om 30 sekunder är det dags för mig att börja ta samtal igen. Rasten är nämligen slut.



Tjing!
2011-03-23
 09:29:25

Ville bara meddela...

.. er alla att jag kommit igång med min träning for real. Crosstraining mellan en till två gånger om dagen. Jag är sjukt stolt över mig själv. Ska köpa ett gymkort också om ett tag och komplettera med lite styrka.


Heja på mig!
2011-03-18
 08:28:33

Ingen kommentar

Varför ringer ingen Telias kundtjänst klockan åtta på morgonen? Har folk bättre för sig eller vad? Hade jag inte jobbat hade jag lätt ringt Telias kundtjänst alltid. Alltså verkligen. Alltid.


Bara för att jag tycker synd om dem för att de inte har något att göra. Måste ju vara hemskt tråkigt.
2011-03-16
 19:30:05

Alltid svårt med rubriker

Som ni kanske förstår så kommer jag från och med nu skylla mitt dåliga bloggande på rubrikerna. Det är så himla svårt! Vill ju inte ha en tråkig rubrik, och inte heller en rubrik som inte passar med medföljande text. Har suttit i tio minuter nu innan jag började skriva själva inlägget för att försöka komma på en klyftig titel. Istället har jag kommit fram till att i fortsättningen ska jag lägga en "ingen kommentar" som huvudinledning så att jag får slut på det jobbiga i att välja headline.



Nu tappade jag hela poängen med det här inlägget. Jag har i alla fall ont i magen, så nu ska jag gå och trösta mig med lite äpplekaka.

2011-03-14
 20:42:11

Gratulerar

Just nu vill jag gratulera mig själv och mig själv. Mig själv för att jag blev gammal igår och mig själv för att jag köpte lägenhet förra måndagen. Grattis! Tackar.


Ja mina kära, ni hörde rätt - KÖPT LÄGENHET! Fatta! Jag vill bara flytta nu, NU. Men nej då, måste tydligen vänta tills 8de april. Orka. Men ändå! Så jääääääääääkla skönt det kommer bli. Är helt megaexcited. Fick en massa behövliga saker igår, så som dammsugare, micro, vatten och kaffekokare, städgrejer, kastruller med mera. Helt jäkla toppen. Nu är det viktigast att jag finner en soffa bara, och soffbord, sen är jag redo!








Bjuder på en hääärlig bild från Cyprus. Bara för att jag känner mig lite extra glad och svensk.






2011-03-02
 21:02:35

Hur orkar människor?

Är helt död idag. Och det är bara onsdag! Det här med heltidsjobb dödar fan. Förstår inte hur människor orkar. Och snart är det helg, som redan är i princip fullbokad. Inte konstigt kanske då att man nu för tiden inte har tid att göra grejer på vardagarna. Men det är ju så mycket jag vill! Jag vill fika mer, jag vill träffa mer folk, jag vill träna, jag vill relaxa. Men NÄR?



Kan någon med jobb på fulltid förklara för mig hur man hinner och orkar? Vore grymt tacksam.




Btw, letar två saker - Obitrek och lägenhet.

Hjälp någon?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!