2010-07-18
 20:14:41

Inte visste jag att förkylningar även fanns i värmen...

... ni hör ju själva - förKYLNING. Alltså kyla, kylning. Går ju inte riktigt ihop med värme men jodå det finns. Har legat sjuk nu snart en vecka. Inte kul alls. Tror det är mitt och Malins nattbad som ligger bakom det. Men det var det fan värt!


Var ledig igår just för att jag var sjuk. Pallra mig inte ur sängen en enda gång förutom för att fixa käk. Helt underbart var det. Lite ledsen är jag dock. En vecka sen jag drack rom och cola nu. Det är svårt att överleva i Protaras (en kvart från Ayia Napa) utan att partaja. Får hoppas jag tillfrisknar snart så jag kan dra ut i veckan eller nått.



Förresten så har jag idag planerat min kommande sommar, alltså summer of 2011. Ja jag vet, har alldeles för mycket tid till att tänka på jobb. I varje fall så har jag bestämt mig för att det ska bli en riktigt svensk sommar med roadtrips, cykling och tältning på Gotland, konserter i Göteborg och självfallet ett och annat festivalbesök. Det är dags nu.



Tre och en halv månad tills jag kommer hem.


22 dagar tills Carro kommer! Jag håller räkningen må ni tro.


Saknar Hesho som jag inte hört av på aslänge nu.


Pusspuss
2010-07-12
 23:30:06

FÖR CARRO SKA KOMMA HIT!

Åh vad jag är glad! Älsklings-Carro kommer hit den tionde augusti och ska jobba med mig! Det kommer bli helt fucking underbart! Wohoooooooooo!! :D



Veckan var lugn. Låg mest i sängen och kollade vänner. Fick varken handlat eller pressat. Orkade bara inte. Får ta tag i det denna veckan istället. Måste även färga håret.



I fredags blev det Napa direkt efter jobb. Väl där smög jag och Carina in på en öde hotelltoalett för att sminka oss. Därefter drog vi till en park och drack vin och sedan stack vi ut. Det var kul. Även igår blev det party igen för min och Malins del och vi hann med hur mycket som helst. Började i Protaras på Greenary och sedan drog vi till Napa där vi var på både Black Hawk, Grabbarna Grus och Blue Moon. Dock kände vi oss inte nöjda där, trots att vi satt och vänta på bussen, utan vi stack till River Reggae där vi badade och hade oss. Jag mår inte bra idag om man säger så.


Jag har sagt det förut men det tål sägas igen, SPRITEN ÄR FARLIGT BILLIG!


Peace
2010-07-06
 00:13:25

Då kände jag mig som en stjärna!

Maja har åkt nu och jag tycker det är sorgligt. Vi fick i alla fall avslutat hennes resa med en helt fantastisk dag.Vid halv tolv igår tog vi alla taxi in till Kalypso hotell i Ayia Napa där vi innan klockan tolv hunnit svepa tre drinkar. Vidare promenerade vi,samt ett stort gäng (mestadels killar!) till Grabbarna Grus-båten nere i hamnen. Där blev det ytterligare fyra-fem drinkar inom loppet av en timme samt en del shots.


Båtturen varade i fem timmar och under de timmarna badade vi flera gånger, dansade och hade helt jävla asball. Var även med i en ölhävartävling där vi som pris fick en flaska champange. Vi är grymma!

När båten var slut stack vi hem och duschade och sedan gick vi ut och käkade, fortfarande fulla. Avslutningsvis hade jag lovat Maja ett karaokeuppträdande så då hittade vi ett nytt ställe där jag sjöng halsen av mig. Det häftiga var att jag knappt hinner sjunga två meningar ur låten innan hela publiken börjar applådera och efteråt fick jag en nalle för att jag var så duktig. Det ni! Då kände jag mig som en stjärna! :)






Denna veckan blir lugn för min del. Vila, handla mat och pressa i solen är det jag tänker ägna mig åt. Sedan blir det väl fest igen på fredag får man hoppas!


Partyhälsningar från FIA!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!