2008-11-30
 13:19:37

Inget får mig att må så bra :)

Det kanske låter lite töntigt men verkligen inget får mig att må så bra som det svenska dansgolvet inne på Slagthuset. Inte nog med att musiken är helt underbar utan man kan verkligen skrika ut sin glädje hur högt man vill och man blir så taggad! Även hemma mår jag superbra av sådan underbar musik men det är något speciellt när man är full av energi och dansar tillsammans med sina kompisar. :) I LOVE IT!

Fredagen bestod av lååååång härlig fika med Sanna och sedan blev det IDOL-tittande på kvällen med S och H. 

Lördagen innehöll Madagaskar 2 på bio, shopping och 25 års fest vilken senare avslutades på Slagt.

Söndagen kommer att utgöras av mys hos Sofi och en runda på julskyltningen. 



2008-11-27
 21:35:04

Min framtida jobbplan, för tillfället.

Den 2/6 - 09 tar jag studenten. Därefter hade jag tänkt jobba häcken av mig fram tills november. Var jag kommer jobba är fortfarande en olöst gåta. I mitten på november drar jag sedan till Santa Susanna (Barcelona) och utbildar mig till reseledare i fyra veckor. Där finns ett soft boende som ingår i kursen med halvpension och sol-raster. Underbart. 
      När jag väl avslutat kursen och jobbat som reseledare i ungefär ett år tänker jag bege mig till Folkuniversitetet i Uppsala för att läsa internationell marknadsföring och säljare där i två år. Förhoppningsvis hittar jag därefter ett jobb som marknadsförare (gärna i USA) och jobbar med att marknadsföra produkter en bra tid framöver. :)

Så här känner jag i skrivande stund men bli inte förvånade om jag imorgon har en helt annan plan. Sådan är jag. Jag gillar att drömma. :)
2008-11-26
 20:59:59

Jag vill...

... ha fint väder på lördag. Ska se Madagaskar 2 och sedan strosa runt i stan för att på kvällen gå på 25 års fest.

... se mer av Gossip Girl. Konstigt nog har jag aldrig gillat det programmet. Förrän nu.

... äta en 200 g chokladkaka. Men det tänker jag inte göra.

... bli klar med allt mitt plugg. Just därför sitter jag och skriver här just nu :S

... träna satan!

... åka till Egypten NU!

... återvända till Bryssel

med mera.
2008-11-25
 23:25:18

Känslor just nu

- Trött
- Sprallig
- Glad
- Ledsen
- Hungrig
- Arg
- Lycklig


Många känslor ryms i min kropp just denna minut.


2008-11-24
 22:15:36

Heizel - det är där allt händer.

Idag begav jag och Josefin oss till Heizel för att besöka Stadion och Atomium. När vi kom dit visar det sig att Heizel är Bryssels happening-town. Allt händer där. Precis allt.
      Förutom Stadion, som vi aldrig fick se ordentligt då man var tvungen att "book an appointment", och Atomium, som var grymt häftig om vädret dock hade varit bättre, så fanns där ett helt annat interessant område- Expo 58. Där fanns en biosalong med 3D-filmer, Europeiska restauranger, ett gigantiskt badland och "Spirit of Europe". På grund av ösregn och snö blev det inget besök på de andra ställena men från Atomiums utsikt såg det mycket trevligt ut. 
     Tråkigt att vi inte hitta dit tidigare. Det är där allt händer. :)
2008-11-23
 21:02:11

Josefin +

Josefin är en knasig typ men ibland är hon riktigt rolig. Idag har vi skrattat en massa åt... ingenting! HAHA. Vi har våra "Josefin och Sofia- stunder". Och de är mestadels dögrymma. :)

Idag har vi slappat, ätit färdiga hamburgare som bara kräver 40 sekunders mikrovågsvärmning, pluggat och snart är det dags för tre avsnitt Andra Avenyn. Söndagar är sköna dagar (när man inte behöver gå till skolan dagen efter).

2008-11-23
 13:23:53

Det känns bra nu.

Nu känns det bra att åka hem. Jag har gjort mitt här i Bryssel och alla andra också. I've had the time of my life och jag kommer att ha en massa underbara minnen med mig hem. Det känns som att tiden har stått still hemma i kalla Malmö men det har den dessvärre inte. Saker händer som jag vill hem och reda upp. Jag saknar Sofi.

Borta bra, men hemma bäst.
2008-11-20
 13:53:52

En äkta Sofia-dag

Igår hade jag en äkta Sofia-dag. Det innebär att vi gjorde en massa saker som jag bara älskar. Det var en harmonisk dag. Först åkte vi till ett nytt shopping center, därefter åkte vi hem och spelade lite roliga frågespel. Någon timme senare begav vi oss till en underbart härlig marknad där vi minglade runt och mös. Kvällen avslutades med en körsbärsöl på en trevlig restaurang och lite senare även ett par Gossip Girl avsnitt (som jag konstigt nog har börjat fastna för).

Jag vill inte hem.

2008-11-19
 23:21:27

Riktigt goda nyheter!

För er som inte vet så ska jag till Egypten med min familj under julen. En vecka. Med min familj. Woho, liksom.

Lyckligtvis fick jag väldigt goda nyheter igår. Mina kusiner kanske ska följa med! Det gjorde min dag så mycket bättre. Glöm alla "bara hänga med familjen och vara uttråkad"-resor. Nu blir det partaj, partaj och åter partaj. Ett riktigt WOHO :D

2008-11-18
 13:51:23

Jag och Hesho tänker stanna i Bryssel

Nu är det bestämt. Jag och älskade H tänker stanna i Bryssel. Vi trivs här för jävla bra här.

Dessvärre har vi en biljett som kräver att vi åker hem nästa tisdag. Om exakt 7 dagar. Snyft.

Lördag, partaj på en superpub. Söndag, kärleksmys. Måndag, shopping.
2008-11-15
 15:55:55

I väntan på stripporna...

När vi kommer till baren vid 22.00 var stället nästintill tomt. Efter elva skulle showen börja. Under tiden pratade vi lite med en trevlig kurd som bjöd oss på en  massa öl. Vi som inte skulle dricka alkohol.

I alla fall bestämde vi oss för att ikväll är vi lesbiska (då det kanske skulle verka mindre konstigt eftersom stripporna var tjejer). När kurden försökte para ihop oss med en av hans söner sa vi till honom att vi inte var intresserade. Ryktet spred sig till alla i baren. En stund senare kom en tjej fram till oss och sa att vi var vackra och bjöd oss på en drink. Även bossen bjöd oss på en del drinkar.

Showen var kort men intressant. Stripporna var smidiga och i princip helt nakna. Kvällen var trevlig trots att den blev längre än väntat (showen började inte förrän 01.00). På vägen hem kom jag på att jag glömt sno någonting så jag fick lov att sno en stol som stod på trottoaren och en vägskylt. But don't worry, det ska lämnas tillbaka. :)
2008-11-14
 18:24:26

Chilldag med stripporna

Idag har vi bara tagit det lungt. Gårdagen blev hård men riktigt rolig.

Har precis ätit lyxmiddag för endast 23 svenska kronor. Kycklingfile med kroketter och rödvinssås. :)

Snart är det dags för en rundtur i området för att kolla in stripporna som dansar på en pub i närheten. Sedan får vi se vart kvällen för oss. :)
2008-11-13
 22:28:36

En ovanlig torsdag i Bryssel

Som sagt så skulle vi till ett ghetto. Dessvärre så var det inget ghetto. Istället så gick vi och besökte en skola och gjorde lite intervjuer. För er som inte vet, så dricker Belgiarna öl på sina raster, de säljer det i sin cafeteria. Något som vi svenskar borde ta efter, eller? :)

Senare blev det restaurang-middag med spagetti carbonara och körsbäröl, en storfavorit!

Nu är det snart dags för utgång. Karaoke-bar och disko. Jag är mega taggad! Woho!



2008-11-13
 12:31:47

One week has gone, and I'm loving it!

En vecka har nu gått och Bryssel är helt underbart. Vår lägenhet är superfin och precis utanför så ligger ett stort fint område med butiker, diskotek och hookah-bars. :) Perfekt för oss.

Jag och Josefin har en liten "Bryssel-regel" tillsammans. Den går ut på att från varje ställe som vi har besökt, ex café, pubar etc., måste vi sno någonting. Inte något stort och värdefullt utan bara ett litet ting.

Hittills har vi snott följande:
- Flaskunderlägg
- Luktegott
- Bricka
- Sugrör
- Cigarr-behållare
- Toalettrulle
- Porslinfat
- Ketchup
- Blomma
- Lysrör
- Tvättlappar

Idag ska vi åka till ett Ghetto och göra intervjuer med de fattiga. :)

So long people!

2008-11-04
 23:00:26

Mors, gott folk!

06.00 imorgon bitti drar jag. Hemkomst den 25 november. Hur ska ni klara er utan mig i tre veckor?  :)

Ring inte människor! Sms:a tack. :) 

Så, som ni säkert förstår kommer bloggen gå på grund ett tag framöver. But, I'll be back! 


Sofi:
Jag saknar dig redan sötnöt. Ring till hotellet och messa så mycket du bara kan! Vi kommer tänka på dig och höra av oss. Jag lovar. Tänk framåt, när vi är hemma igen kommer vi ha so much fun! Inget "hej då" alltså utan VI SES! Kärlek, kärlek och åter kärlek <3





Adjö regniga Sverige och Hello regniga Bryssel! WOHO!

=)



2008-11-04
 09:51:09

Dagen före...

Sitter framför datorn och väntar på Hesh och Kristin. Ska nämligen bege oss till Lund idag för att kolla in deras universitet. Blir förmodligen en riktigt god Lunda-lunch också.

Steg upp tidigare idag för att börja packa så smått. Har dock insett att det finns en hel del andra saker som också måste göras innan avfärd. Och de måste göras ikväll! Jag är körd. 

- Hämta videokameran.
- Förbereda matsäck.
- Skriva spanksk-arbetet.
- Fika med Sofi och H.
- Skriva ett adjö-blogg-inlägg.
- Spela gitarr (som jag inte kommer få göra på 3 veckor!)
- Ringa Sanna.

Som sagt. Jag är körd. Adjöss.
2008-11-03
 20:34:00

6 is the magic number

  

Hesho, Caroline, Elise, Kim, Sofia och Josefin.
BRYSSELGÄNGET 2008!







2008-11-02
 15:42:03

För mycket Fredag, men för lite lördag

Helgen har passerat och fredagen var (som den alltid brukar) helt underbar. Dock en aning för mycket. 

Först en sväng på Burlöv Center med käraste Kristin för att sedan åka hem till Sanna och laga en supermiddag. Folket kommer i lagom tid till IDOL och vid elva drar jag, Sofi och Emelie vidare. För mer detaljer bör ni höra av er till Sofi Nilsson för som sagt, fredagen blev lite för mycket fredag. 

Förvånadsvärt vaknar jag utan baksmälla på lördagen. Jag och mor min åker till Mobilia för lite omkring-strosande. Därefter blir det tacos med Sofi och Hesh (som för övrigt äntligen är hemma!). Halv elva drar den efterlängtade Standup-en igång på Slagthuset. Jag och Josefin skrattar oss igenom hela showen och det blev riktigt lyckat. Efter showen märker jag dock att fredagen satt ett större spår i min hälsa än väntat så det blir en och en halv timmes dans innan vi trötta tar taxi hem. Egentligen hade jag önskat att jag varit dunderpeppad och dansat natten lång, men så blev inte fallet. 

Just nu sitter jag och längtar efter Bryssel.
Checka in högerspalten folks!
2 dagar kvar.
:)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!