2010-01-31
 22:24:07

Dessa kommentarer...

Sofia och hennes flickvänner sitter på Maskot när Rebar kommer förbi. Han slår sig ner. På bordet står tallrikar med mat, bland annat vitlökssås. 

Sofia: Är det lugnt om jag äter vitlök Rebar?






Det tog Rebar ett par minuter att fatta. Men när han väl gjorde det, ja då var det roligt.
2010-01-31
 12:58:29

Nykter fylla

Det är något speciellt med fria lördagar. Någon speciell känsla. Härlig känsla.



Var på Hälsa och Skönhetsmässa igår med mamma, Lisa, Lina och Sandra. Det roliga var att jag kom in gratis för att jag kände vakten. Kände mig som värsta megakändisen som bara svävade förbi kön (trots att det bara var vårt sällskap i kö just då).


Senare ringer Matte och bjuder med mig och Sandra på patry. Och ni som känner mig vid det här laget vet att jag inte bangar fest trots att jag måste vara nykter. Så, vi stack dit och jag hade askul. Jag var nog mest hajpad av alla. Jag sjöng och skrek och hade mig. Folk blev chockade när jag sen sa att jag skulle köra - "Vafan, du kan ju inte köra om du druckit!?". Sandra blev full på riktigt och följde med folket ut.

2010-01-30
 00:13:16

Vitt, vitt, vitt

Mycket är vitt just nu. Det självklaraste är väl marken. Tråkigt nog. Jag är INGEN snömänniska. "Jaha, tänker ni. Då åker man väl inte till Sälen?". Men jo, för det gör man. Det är inte samma sak. Där väljer man snön, här hemma finns inget val. Om man inte bestämmer sig för att ploga hela Malmö men hur många vill göra det liksom.




Det andra som är vitt är min helg. Eftersom medicin och sjukdom säger emot. Är nyss hemkommen från Möllan. Behövde verkligen umgås med flickorna efter att ha varit instängd i mitt rum med One tree hill i snart en vecka. Behövde komma tillbaka till verkligheten om man säger så. Trevligt var det i alla fall, att dricka cola och snacka bullshit.



Looooooooooooooove

2010-01-29
 11:28:08

11.27

Har äntligen fått penicillin. Nu kan jag börja leva igen.
2010-01-27
 21:53:13

En av världens bästa låtar

Våga inte säga emot.




2010-01-27
 14:03:29

I know you want me

Nämen, se där, då har man fått ännu en arbetsintervju för jobbet på Cypern. Precis som Carolin. Vilket drömläge -jag och Carro, egen lägenhet, sol och bad, shopping, fester... Det kan inte bli bättre. Nu gäller det bara att hoppas, hoppas, hoppas.




Annars då. Jo jag är sjuk, har inte varit det på riktigt länge (för att vara mig) så det var väl väntat. Det börjar arta sig nu, behöver bara hitta pillar som får huvudvärken att försvinna. Så mitt liv har sett ganska lönlöst ut de senaste dagarna. Vakna - One tree hill - äta- One tree hill - äta - One tree hill osv... ja, ni fattar poängen.





Tro det eller ej, men det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till jobbet. Sitta hemma är helt enkelt inte min grej.








Jag vill ha väääääääääärme och sooooooooooool.

2010-01-25
 12:52:22

Send me to Rhodos baby


"Vi från Pacha/Toxic rekrytering tycker du verkar intressant och vill gärna träffa dig för en intervju."



Se där alla ni som inte tror på mig. Jag kan, om jag vill. Så, den 7 mars åker jag upp till vår kära huvudstad för en personlig intervju. Jag ska äga allt och alla som är där. Så det så.



Vi får bara hoppas att nervositeten inte tar över för jag vet hur jag blir då. Börjar sluddra och fnissa. Inte okej.


Håll tummarna för mig!


2010-01-18
 18:00:47

Bra Fia!

Sofia har tagit tag i sitt liv och börjat söka jobb for real. Sedan klockan ett i morse har jag och Carolin utan e suttit i hennes kök framför våra datorer och letat, sökt, letat och sökt. Än så länge har vi sökt tre jobb, ett på Rhodos, ett på Cypern och ett i Spanien. För ja, det tar tid att leta jobb - att formulera om sitt personliga brev typ hela tiden tar tid.


Första pausen tog vi inte förrän vid fyra och vad vi gjorde då ser ni här nedan.














Så, nu ska vi snart iväg och fika med alla brudar som vågar!

Mohahahahaha

2010-01-13
 11:03:47

Detta har hänt

- Jag firade julafton hemma med släkten. Tanken var att jag skulle köra en vit högtidsdag men efter att mamma berättat att hon dukat vinglas till mig sket det sig. Så, jag körde all in istället och var rund om fötterna redan klockan sex. Men inte nog slutade det där, halv tolv satt jag bredvid Marika och hennes familj i kyrkan fortfarande packad och väntade på chipsen (oblaten).



- Jag har spenderat en vecka i Stöten, Sälen, med nio härliga prickar. Det blev skidåkning, after ski och fest. Vid ankomst delade vi in oss i team:    


> Uffes blås, Chrille och Dejan
> Loverteam, Sanna och Micha
> Sniglarna, Mikaela och Krona
> Madda Russia, Rafad och Steken
> SSS (Snygga, Sexiga och Singlar), Jag och Emma


Teamens uppgift var att en dag under veckan laga mat till alla. Emma och jag bestämde oss för att göra korv stroganof, dock blev det en aning misslyckat...
     Under veckan fick vi även besök av herr Polis som försökte klara upp ett bråk som knappt var ett bråk. Chrille försökte därför istället få poliserna att avskriva hans p-böter. Det var roligt.



- Väl hemma i Malmö igen stötte jag även här på snuten. Jag och mina vänner blev stoppade och fick böta för att vi åkte sju pers i en taxibil avsedd för fem. Men dessförinnan hade vi grymt kul först hemma hos Radde och sen på Slagt :)



- Jag har kört en vit helg rakt igenom. Duktigt flicka, duktig.



- Jag har varit på bio och blivit frälst. Ge mig en vacker djungel med en massa fantastiska Avatarer så lovar jag att jag ska leva som jag aldrig levt förut.



2010-01-11
 10:22:44

I'm alive

Jag lever, så ni vet. Har bara inte haft tid för jag har sysslat med en massa skit. Men jag kommer tillbaka, sooooooooooooooooooooooooooon! :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!