2011-09-30
 10:38:16

Fredag, 30 September

Idag är mitt huvud bättre, äntligen! Tänkte se om jag orkar mig ut på en liten promenad, kanske en kaffe i stan. Har ju knappt varit utanför lägenheten på hela veckan. Förutom när jag gick och handlade choklad. Om jag orkar ska jag baka lite fler frukostbullar också, för de var goda.


Ikväll ska jag hem till Carro och käka lite mat med henne, för att sedan ha myskväll med hela brudgänget. Love it.




Känner på mig att det här kommer bli en bra fredag.
2011-09-29
 22:15:59

Breaking news

Filip och Fredrik är så jävla sköna! Om jag kunde, hade jag gift mig med dem båda. Det bästa med varje program är utan tvekan Fredriks min. Han försöker hela tiden visa upp en allvarlig min men eftersom han är nära på att skratta hela tiden blir det ganska misslyckat. Men ack, så roligt!



Fan att det är säsongsavslutning idag bara.
2011-09-29
 19:15:42

Extrajobb någon?

Blond kvinna 21 år söker nu en person för extrajobb söndagar mellan klockan 12-15. Arbetet innebär att inhandla eventuella nödvändigheter för att sedan laga mat åt kvinnan. Vad som ska lagas bestämmer arbetsgivaren och varje arbetspass är det sju rätter som ska lagas. En för veckans var dag.


Krav: Du måste vara lyhörd och tycka om att uppfylla önskningar. Du måste ha något sånär "laga-mat-vana". Du får inte vara alltför social, söndagar är till för att vila.



Är du den jag söker?


Lön: Enl överrenskommelse



2011-09-29
 18:22:44

I hope it's not too late

Jag har varit en riktig mes på sistone. Jag har inte varit mig själv. Jag har inte vågat och inte tagit för mig. Men det blir ändring på det nu. Jag vill ju. Så, take it or leave it.

2011-09-29
 16:22:21

16.21

Har tvättat idag. Skönt att ha fått något vettigt gjort en sjuk vecka som denna. Hade så lite att tvätta så att jag gick i byrålådorna bara för att hitta mer att tvätta, trots att det var nytvättat. Jag vet, jag är lite konstig.



Precis blev jag överlycklig när Hemmakväll-reklamen damp ner på hallgolvet. Behövde inspiration, jag har nämligen börjat ladda ner. Jag vet, fyyyyy skäms. Men gud vad underbart! Vilken frihet! Så just nu väntar jag på att min film ska bli klar så att jag kan gosa ner mig i soffan och avnjuta en och en halv timme i en annan värld.





Tjing!
2011-09-28
 17:42:13

Myror i brallan

Ibland klagar jag på mitt jobb. Med all rätt. Men fan, hellre frisk och jobba hårt än att ligga hemma sjuk. Jag är så rastlös och vill göra så mycket men har ingen ork till att göra något av det. Knaprar piller för fullt men utan resultat. Fan alltså. Och så är det fint väder ute. Pust.
2011-09-28
 13:49:55

...

"If you love me, let me know. If not, please gently let me go."

-
Source Unknown

2011-09-28
 09:34:53

Borde vi skämmas?

Mitt internet låg nere igår. Men det vet väl ni alla som har 3. Mitt liv var kaos. Jag kunde inte kolla tv-guiden, jag kunde inte ladda ner någon film, jag kunde inte ha koll på alla uppdateringar på facebook, jag kunde inte hålla mig social via chatten. Kaos. Men jag skäms nästan för att jag tänker så. Hur patetiskt är det inte, egentligen?


Men. Utvecklingen går ju framåt. Det kan vi ju inte heller blunda för. Alla teknikprylar gör så att vi lättare kan få kontakt med varandra, så att vi lättare kan hitta fakta och så att vi lättare kan nå ut till omvärlden. Samtidigt som det faktiskt också gör oss mer osociala. När jag fikar med vännerna finns det ett flertal tillfällen då de alla sitter och pillar på sina Iphones. (Jag lär säkert göra samma sak när jag skaffat en.) Är vi beroende?





Min vän Kristin sa till mig för ett tag sen att hon tänker ha en teknikfri dag i månaden för att slappna av. Ingen tv, ingen dator och en telefon som är avstängd. Hon kommer klara det galant. Men jag, jag hade ballat ur.



Svår fråga det här med teknikskitet. Eller teknikmiraklet. Whatever.

2011-09-27
 19:16:16

Palla att det jobbar snygga killar på hemm...

dsc00087 (MMS)

Palla att det jobbar snygga killar på hemmakväll när jag ser ut som ett as.

2011-09-27
 13:40:45

Det här med att byta ut Charlie Sheen...

...är ju bara rent av idiotiskt. Inget illa mot Aston Kutcher men Two and a half men är inte Two and a half men utan Charlie. Han är ju huvudpersonen! Han är ju den som är älskad av folket. Det är som att byta ut Barney i How I met your mother, eller alla vännerna i Vänner. Exakt samma sak.


Varför inte bara lägga ner Two and a half men och starta en ny serie med Aston Kutcher?




Btw för er som undrar, och det vet jag ju att ni gör, så har jag förmodligen bihålsinflammation. Yeah...
2011-09-26
 22:07:51

22.07

Men Navy CIS däremot, det är grejer det!
2011-09-26
 21:55:30

Något mer passande kanske

Är sjukt uttråkad. Sitter och tittar på CSI NY trots att jag redan i början störde mig på programmet då de hade The Whos Baba O'riley som signaturmelodi. Passar ju inte alls in liksom. En sådan skön låt till ett sådant drygt program.


Huvudvärken pikar mig om att det kanske är läggdags. Men som tur är känner jag mig själv, hoppar jag i säng nu vaknar jag klockan fem imorgon bitti klarvaken (heter det så?). Och det vill jag inte.



Är huvuddunkandet och febern borta imorgon går jag till jobb. Som sagt, det här med att ligga hemma sjuk tar kål på mig.
2011-09-26
 20:18:41

Craaaaavings

Jag har ingen filmjölk hemma. Och filmjölk är typ det jag lever för.

Den som kommer hit med ett par paket kommer jag vara evigt tacksam.


Thanks!

2011-09-26
 18:31:08

Think positive!

Jag trodde jag skulle tycka att det skulle bli skönt att få vara hemma och bara ta det lugnt och snyta ut förkylningen. Men icke, jag blir ju så rastlös! Men jag orkar inte göra något. Lägenheten ser ut som kaos och hade behövt städas men jag pallar verkligen inte. Jag orkar inte ens pyssla, det är ju inte ens jobbigt! Jag gillar inte detta alls. Har suttit sedan förra filmen slutade klockan två och väntat på att klockan ska bli sex så att alla serier börjar. För tydligen är det bara skitprogram på TV mellan klockan två och fyra.




Det är väl tur att jag har en skön soffa i alla fall.



2011-09-26
 14:33:02

Dålig tajming

Jag är sjuk igen. Inte ovanligt, jag vet. Sa det till vaktmästaren här innan, att vara sjuk är min grej. Ni vet, alla har sin "grej". Min grej är dock inte särskilt rolig.

Inte nog med att jag är genomförkyld och förmodligen har feber, jag lyckas tajma in sjukdomen sjukt (hahaha sjukt passande med sjukt) dåligt. Denna veckan var min "jag-har-bara-tidiga-arbetstider"-vecka. Jag har längtat efter denna veckan länge. En vecka där jag äntligen skulle kunna följa med på eftermiddagsfikor. En vecka där jag skulle ha tid till att göra ärenden. En vecka där jag skulle kunna använda mina snygga shoppingfynd från i fredags. Men neeeeeeeeejdå.




Istället sitter jag inne i mjukiskläder och kollar på Gullivers resor och dricker te. Och solen skiner ute. TYPISKT.




Äh, jag ska bemästra denna förkylningen med värdighet. Om ett par dagar är jag fräscha, snygga och sexiga Fia igen. Just wait and see.



                                

                                 Bjuder er alla på en toalettbild från i somras.

2011-09-25
 14:47:44

Jobb(igt) en söndag

"Samtal, samtal på väg till mig

Skit i vad som bekymrar dig

Det är söndag och du är fri

Låt Telias kundtjänst bli!"

 

 

 

Så att jag kan få gå hem någon gång.

2011-09-25
 12:31:35

Småbloggare

Fick precis min kollega att läsa min blogg. Ni vet, är man ingen storbloggare måste man tvinga in folk på sin sida. Hon satt dock mest och skrattade. Ska man ta det som en komplimang eller inte? Jag tar det postivt, kul att man kan glädja någon!



För övrigt jobbar jag idag. Det gjorde jag igår också. Even though its helg. Men jag gillart ändå. Eller det kommer lägligt rättare sagt. Eftersom jag är sjuk så är en jobbhelg precis den ursäkten jag behöver för att slippa festa.


Dessutom har vi en korg full med godis på jobb. Och vi är bara fyra som jobbar. Förstår ni hur mycket snask det blir var? LIKE.
2011-09-25
 10:42:26

Trotsar mig själv

Jag skulle aldrig ha en smartphone. Nej då. Alldeles för jobbigt med touch.

Sedan ångrade jag mig. Alla började ju vara online stup i kvarten. Utom jag. Kanske dags att uppdatera sig teknikmässigt ändå. Men en iphone? Nej då. Inte ville jag vara som alla andra. HTC skulle det vara. Eller Sony Ericsson. Kändes mer unikt.


Men. Så blev jag övertalad. Brukar inte hända alltför ofta. Men nu hände det. Och jag är frälst.


Ringde igår och sa upp mitt älskade Tele2-abonnemang för att nu byta till Telia. Trots att jag svär över Telia typ varje dag kan jag ju inte motstå deras nya abonnemang. Eller vårt nya, om jag får säga så. Är ju trots allt Telia-arbetande. Så, på måndag beger jag mig till den lila butiken inne i stan och skaffar mig en splitter ny vit iphone. Eller i-telefon som Radde säger.


Hälsa mig välkommen till I-världen. Det återstår att se om jag passar in.


Take care!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!