2008-10-31
 00:24:50

10 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag har försökt mig på att härma Äntligen Hemma-gänget ett par gånger. Bland annat gjorde jag en skål en gång av tidningspapper och lim.

2. Jag klarar inte av att sova ensam hemma.

3. Jag har alltid och kommer alltid att hata hästar.

4. Jag slog till en helt främmande kille en gång på ett disko. Det var menat till en person jag kände men jag misstog mig. Så kan det gå.

5. . När jag började spela fotboll visste jag inte att bollen var rund. Mina föräldrar gissade på två veckors fotbollsspelande, and guess what? Tio år tog det för mig att sluta :) 

6. Jag gråter alltid till Lejonkungen. 

7. De pengar jag kommer tjäna i mitt liv kommer aldrig gå till Rädda Barnen. Istället kommer de gå till en resa till alla de fattiga länderna runt om i världen, för att själv kunna göra en betydligt större insats. 

8. När jag var liten skrev jag kärleksbrev till David Beckham.

9. Jag har blivit jagad av ett gäng småungar som försökte välta min cykel med hjälp av en hov. Det slutade med att jag skrek, inte så vackra ord, åt dem då deras mamma just öppnade dörren. Behöver jag säga att jag cyklade snabbt där ifrån?

10. Jag kunde inte hoppa jämfota förrän jag var fjorton år och min fotbollstränare tvingade mig att lära mig det.
2008-10-30
 00:09:17

Ett alldeles för roligt Lumpen

Då har man precis varit i lumpen för att hälsa på Rietz. Det var alldeles för roligt. Det börjar med att Vaktchefen visar oss runt i vakthuset. Tydligen något som väldigt, väldigt få människor får vara med om. Speciella oss :) Därefter visar Matte oss runt och vi stöter på en massa skumma (fulla) pågar. Jag får även chansen att pröva hela Mattes utrustning (se bildbevis här nedan) och smaka på riktigt jävla äcklig mat! Deras rum var också en aning grisiga då vissa inte byter laken på ett helt år :S

Grymt lyckad vistelse och en jäklans massa skratt. 


2008-10-28
 17:56:44

Vad hände med friheten?

Things to do this week:

  • Träna - måndag, tisdag, onsdag och fredag.
  • Plugga - loggbok, spanska, projektarbete.
  • Mary Kay-party hos KusinLina.
  • Fotbollsskolan.
  • Hälsa på Rietz i lumpen.
  • Fika med Danne och Sofi.
  • Läkaren.
  • Överraskningsfest för Sanna. 
  • Festa. 
  • Se klart One Tree Hill.
  • Björn Gustafsson med flera på Slagthuset.
  • Skriva packlista inför Bryssel.
  • Städa.
2008-10-26
 22:13:13

BARNKALAS och annat skoj

Torsdag:
Mina föräldrar åkte iväg och lämnade mig och Sofi ensamma i mitt hus i fyra dagar. Helt underbart. Vi åkte till ICA Maxi och handlade. Sofi tyckte dock det var lite pinsamt att köra omkring med en 18-årig Sofia i kundvagnen, men det bringade en hel del skratt bland de andra kunderna. :)

Fredag: 
BARNKALAS! Femton flickor som bara skrattar, dansar, sjunger och dricker med Bratz-partyhattar på huvudet. Sex av de femton som senare drar vidare till Slagt. Finns bara ett ord som kan beskriva kvällen. Superlyckad <3

Lördag:
Av någon konstig anledning så är jag redan uppe vid halv 10. Städningen gick bra då Sofi är världens bästa på att putsa rent mitt hem. Efter sex timmars One Tree Hill gjorde vi vår egen pizza (förlåt Sofi, men tonfisk och majs på pizza!?). De tre S:n, Sofi, Sofia och Sanna drog senare till Klagshamn för att vara de enda tjejerna på en fest full med trevliga pågar. :) Senare blev det även ett besök i Slottsstaden och efterfest (?) hos mig. 

Söndag:
Ännu mer städning och One Tree Hill. Därefter, jobb. 


Jag älskar livet!
2008-10-22
 00:11:19

Låt mig fylla 21!

LAS VEGAS BABY!

Las Vegas är en helt fantastisk stad. Las Vegas innebär lyxliv till budgetpris. Las Vegas gör det omöjliga möjligt.

Ja, jag har besökt denna underbara stad så jag vet vad jag snackar om. Dock var jag endast sjutton vårar fyllda och kunde inte utnyttja utbudet till max. Dock kunde jag konstatera redan då är att min födelsedagspresent till mig själv på min 21 års dag blir utan tvekan ytterligare en tripp dit. Oavsett var jag befinner mig i världen, oavsett min aktuella status och oavsett antal tusenlappar på mitt bankkonto så ska jag dit! Om jag så ska krypa dit, så ska jag dit! End of story. 



2008-10-21
 10:04:20

Pärlor åt Svin

Du, du är du är för fin.
Du är, du är. 
Du är för fin för det trash du gillar.
Varför ska du kasta pärlor åt svin?

Du, du är du är för fin.
Du är, du är.
Du är för fin för så fula killar.
Sluta upp och kasta pärlor åt svin.


- Magnus Uggla
2008-10-19
 16:28:00

Go ICA Möllevången!

God restaurangmiddag
 Superkul mordmysterium
Trevligt mingel på Crown
Mysigt mellanstopp på Barcelona
Underbar musik på Slagthuset!

Personalfesten kunde inte blivit mera lyckad. Jag och Patricia kunde inte dansat mer på Slagt. Kvällen kunde lätt fortsatt längre trots hemkomst 05.30. GO ICA SUPERMARKET MÖLLEVÅNGEN!
2008-10-18
 01:16:17

Freedom!

Äntligen fri från fransmän! Visst, det har varit trevligt att ha de här men någon "egen tid" (som vi kallar det) har man dessvärre inte fått. Igår hade vi en avslutningskväll med alla först på La Empanada, sedan Laserdome och efter det ytterligare en omgång biljard. Trevligt, trevligt.





Fredagen har varit MYS! Slapp skoldag, fika på Pronto och IDOL -tittande hos Sofi på kvällen. Därefter drog vi till Boomers och ägde karaoken totalt! Kanske blir man till och med anställd där som värdinna för karaoken på fredagar, who knows... STAND BY ME PEOPLE! 
2008-10-14
 22:40:51

Känslomässig-kaos

Fick precis en dålig magkänsla. Vet egentligen inte varför, men jag kanske anar. Och det jag anar är något jag aldrig har vågat erkänna för mig själv. Eller någon annan för den delen. Förmodligen kommer jag inte göra det heller. Jag tror min hjärna säger en sak och mitt hjärta något helt annat. I normala fall borde man såklart lyssna på sitt hjärta, men dessvärre är det inget jag planerar att göra. 

Ett försök till att beskriva mina okontrollerbara känslor skulle ungefär låta: "Något, hyfsat säkert som helt plötsligt rubbas, och där med drar ner din självkänsla ett snäpp."

Ni, läsare, har antagligen ingen aning om vad jag just kladdat ner men för mig är det skönt att få det ur mitt system för en stund. :)
2008-10-13
 18:30:38

Svar på tal

Okej, så nu är fransmannen här. Han är ingen liten nörd eller en stor snygging. Däremot är han väldigt rar och hjälpsam. Han sköter sig ganska mycket själv om jag hjälper honom lite på traven. Igår lärde jag honom att titta på Vänner, och han tyckte det var kul (hoppas jag!). Så efter lite biljard-spelande idag blir det förhoppningsvis några avsnitt Vänner igen, samtidigt som jag kan plugga. 

Imorgon fyller min kära vän Sanna 18 år! :) Grattis gumman! 

Ska dit imorgon eftermiddag med Rafad och lämna en present, sen ska jag och Antoine hem till Hesho för att ha pannkaks-kalas :) Skönt att vi bor så nära varandra så att vi kan umgås med varandra, lättar upp stämningen lite.
2008-10-10
 17:38:05

Tjuvtittat

Elskåp, Malmö



2008-10-09
 21:47:01

Stämplad

Härmed utser jag mig själv som stämplad:

JOHNNY

Definition: En Johnny är en person som lyssnar på svensk musik, speciellt Joddla med Siv.
En Johnny är någon som faller för bönder.
En Johnny är någon som i princip inte skäms för någonting.
En Johnny är någon med bred skånsk dialekt.
En Johnny kör alltid sitt eget race.
En Johnny har ett sug efter gamla bilar, såsom Cadillacs.
En Johnny tar varje dag som den kommer.
En Johnny är en stolt Johnny!

:)

2008-10-08
 22:48:19

Liten nörd eller stor snygging?

På lördag kommer det en fransman till mitt hem. Han heter Antoine, mer än så vet jag inte. Jo förresten, han har inga allergier. Haha. Förmodligen är han antingen född 93 eller 92. Med förmodligen menar jag runt 98 % chans. Han har till och med inte en egen e-mail. För att komma i kontakt med honom måste man maila hans föräldrar. Jippi?
     Men som jag diskutera med någon (?) - antingen så vill man ha en liten nördig French-guy, eller ett stort jädra snyggo! En nörd kan alltid sysselsätta sig själv, de brukar inte vilja koppla sig allt för mycket med omvärlden. Medan om man får en snygging, så kan ju vi alltid sysselsätta dem... 
      
Skämt o sido. Säkerligen är det helt enkelt en vanlig liten 15 åring som ska underhållas och ses efter. Tänkte att jag skulle tvinga på brossan (som för övrigt heter Anton och är 15 år) honom, LÄTT! De är lika gamla och heter ungefär likadant. De kan säkert ha superskoj ihop. Okej, nu överdriver jag. Men lite skoj. Dock är min bror inte så överglad så vi får väl se hur det går med det. 

Två av de fransmän vi umgicks med när vi var i Frankrike kan du skåda här nedan.

Två av de fransmän vi umgicks med i Paris kan du skåda här.


Nu känner jag att om jag fortsätter skriva kommer det bara bli flummigt. Jag har haft en onormal dag idag. Mer om det en annan gång. John Blund kallar. 
2008-10-07
 22:54:10

Järnet tar mig till toppen

Idag har jag haft massvis med energi. Tror inte jag har gäspat en enda gång, behövde ingen tupplur efter skolan och inte heller har jag känt mig sugen på att vila. Istället har jag pluggat, tränat, spelat gitarr, besökt en släkting, promenerat med mera. Förmodligen är det den där äckelpäckel-järndrycken jag dricker 15 ml av varje morgon som börjat verka. 

Förhoppningsvis håller det i sig imorgon igen då jag först ska till Väla Centrum i Helsingborg, sedan träna småknattar, för att en halvtimme efter det träna.

Somebody bring me some water, can't you see I'm out of controoool :)




2008-10-05
 16:10:22

Jag är kär...

... i alla mina underbara vänner <3

Helgen kunde som vanligt inte blivit bättre. Fredagsfika med Raff, Hesh och Sofi i stan, och sedan en helkväll med en massa skönsjungande. Efter sex (inte okej!) timmars sömn var det jobbdags och sedan hem till Sofi för peppning för att sedan bege oss till Micke. Idag blir en lugn dag på grund av huvudvärk - vila, plugg och förhoppningsvis Videdal-promenad ikväll :)
2008-10-02
 22:12:14

Peppad som få

Äntligen. Äntligen kan jag börja träna! Och det har jag minsann gjort också. Idag, halv sex, hade jag och Hesh ett svettigt Ki-boxningspass på Friskis och Svettis :) Underbart kul, och som vi kämpade! Nu ska det börja tränas hårt minst två gånger i veckan så man är fit for fight i Bryssel. Can't wait! 



Ett annat äntligen är att jag nu börjar känna att jag faktiskt går i trean på gymnasiet och ska ta studenten till sommaren! Can't wait! Utprovning av studentmössor och spexfoto är anledningen till det. Smygkika gärna på fotografierna här nedan. 

Nu är det dags för mig att städa, som jag lova mor och far igår, till lite Joddla med Siv :)













Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!