2009-06-29
 11:05:59

Dags igen

Då var det dags igen. Jobb. Jobb. Jobb. Fem veckor på rad är det bara en massa arbete som gäller. Jag är inte redo för det här, jag måste börja plugga igen eller nått. 


Måndag 12-20
2009-06-28
 13:49:40

Älska stranden

Jag och Carolin har i princip spenderat hela veckan på stranden. Mysigt så in i bomben. Måndag och tisdag drog vi till Höllviken för grillning, bad, volleyboll och eldande med tjugofem andra pers. Vi blev ett riktigt blandgäng som umgicks de kvällarna, ett underbart bandgäng. :)

Onsdag lade jag och Carolin i Klagshamn och pressade satan. Det gick bra för mig som blev brun men inte bra för Carolin som blev röd den stackaren. 

På torsdagskvällen åkte jag och Carro ner till Ribban en liten, liten sväng.

Fredag drog jag till Klagshamnstranden igen med Matte, Gynta och Cyber. Det är inte lätt att vara ensam tjej bland tre stenkastande pågar. Tur att man är stark så man kunde brotta ner dem när man fick frispel. Mohaha.

Lördag blev det solning i Bulltoftaparken för att snart (tre timmar senare) inse att vi behövde bada. Klockan halv 5 var vi på Klagshamnsstranden ännu en gång, men självklart hade det ju hunnit bli lite smått kallt. Inget bad för min del alltså! 



Pust, mycket info på kort tid. Bilden är från första grillkvällen i Höllviken.
2009-06-28
 13:40:05

Hesho!

 

Finally funkar min bildknapp. Jag har gjort en jäkla massa. Självklart är bilderna på den andra datorn.
Typiskt mig.


Jag saknar Hesho i alla fall. Det är inte lätt att bara skicka iväg sin bästaste vän bara så där. "Bara" fyra veckor kvar i alla fall, och jag ska jobba alla dem så förhoppningsvis hinner jag inte tänka så mycket på att H är i kurdi. 
Saknar dig <3




Innan Sofia får reda på att Micheal Jackson är död.
Sms från Hesho: OMG! Micheal Jackson!
Sms tillbaka från Sofia: What? I Kurdistan?


:)
2009-06-24
 16:07:26

Jag är arg

Jag är arg för att min bildfunktion inte funkar. Det är inte lika kul att berätta en massa saker om man inte har bevis på att det faktiskt var så roligt som jag påstår. Därför är jag arg just nu.


Svejs!
2009-06-23
 14:46:19

Midsomarhelgen

Min bildfunktion här på blogg.se verkar ha rasat så det blir inga bilder mina vänner. Men skriva, det kan jag göra!


Fredag: 

Midsommarafton började hos Sofi klockan 9 på morgonen med frukost. Därefter drog vi till Burlöv Center för att ordna med några ärenden. Väl hemma var det duschen som gällde samt all annan till fräschning - måla naglarna, raka benen och kräma sig. Klockan fyra var det ju fotboll, Sverige-Italien, som jag hoppas att ingen missat. Matchen var dunderbra trots att jag såg den i min ensamhet sugandes på ett par piggelinglassar. Sverige borde vunnit.

Klockan 6 hämtade jag upp mina töser för att som sagt dra till Klagshamn. Festen var över förväntningarna då de hade fixat med lekar, snappsvisor och till och med midsommarstång. Kvällen var otroligt trevlig och närmre midnatt gjordes det också plats för dans. Myyyyyys! 

Halv 5 var jag i säng, och efter fyra timmar sömn körde jag till jobbet.



Lördag:

Efter sex timmars jobbande (10-16) åkte jag hem och sov typ två och en halv timme. Det satt skönt. Vid nio drog jag hem till mina kusiner för lite förfestande. Senare drog vi till Fridays på Lilla Torg och slutligen till Slagt som hade bartömning. Även det var en lyckad kväll.



Söndag:

Som ni kanske redan listat ut så gjorde jag inte ett skvatt på söndagen. Man orkar helt inte efter en sådan tuff helg. Visst det blev lite promenader på kvällen efter tolv timmars TV-tittande men det var inte särskilt ansträngande. Jag går som en snigel. 
2009-06-19
 15:03:42

Dansa runt snoppen

Idag är det midsommar. Dags att dans runt snoppen alltså. Vid sex drar jag till Misha för att fira högtiden där med en massa andra folk och självklart mina gamla bästisar Sanna och Rafad. Roligt även att Hs plan till Kurdi ställdes in så att jag får med mig även henne till Klagshamn. Vilken toppenkväll det kommer bli! 


2009-06-17
 22:34:36

Läkarfanskap

Anledningen till varför jag inte tycker om läkare (http://fiabengtsson.blogg.se/2008/september/varfor-ar-inte-specialister-specialister.html) finns här ----->> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5393182.ab.



Punkt.

2009-06-15
 22:19:27

Vuxen.

Vuxen. Vem kom på det ordet egentligen? Nåja. Jag är vuxen nu. Jag kom till insikt idag. Jag har jobbar nio hela timmar, vilket är mer än vad jag brukar, utan att hata det. Det var faktiskt ganska kul. Det enda negativa är arbetstiderna. Jag vill jobba på ett 8-16 jobb. Det är min grej, I can feel it! Att sluta klockan sju är alldeles för sent. Hela dagen är ju borta.

Nåja. Denna sommaren blir en ICA sommar för att till hösten hitta ett 8-16 jobb.

Visst fan, jag jobbar ju 8-16 imorgon, vad klagar jag för! :)




HA! Jag är STOR nu!
2009-06-15
 09:20:49

Tuffa tider för en del

Nu börjar det tuffa livet. Om exakt 42 minuter. Jag börjar nämligen jobba efter sommarschemat. Nästan sex veckor i rad ska jag knega på ICA. Kill me slowly liksom. Men jag överlever väl, som alltid. 

Måndag 10-19.
2009-06-14
 14:33:42

VIP, Etage

Personalfesten var lyckad. Klockan två körde vi igång med femkamp, killarna mot tjejerna. Dagen fortsatte med en massa mat, musikquiz och dans. Vid tolv åkte en del av oss in till Lilla Torg för att dricka Strawberry Daiquiri. Fortsättningsvis drog vi till Etage för att konstigt nog komma in som VIP. Låt det fortsätta så! :)





Go ICA Supermarket Möllevången!
2009-06-13
 11:47:09

Lokalsinnet är inte det bästa

Skulle till Nova Lund igår, jag och Kristin. Tror ni inte vi missade avfarten? Joho, så vi hamnade på Center Syd istället. Men tur var väl det för vi hittade satans mycket vackra kläder både jag och Krissy. :)


Barnkalas för Ludvig blev det också igår, med hamburgare och tårta. Jummi. 


Kvällen avslutades på Möllan med Marika och Carolin.




Idag är det dags för personalfest - femkamp och utgång.


:)
2009-06-12
 00:27:43

Leva livet

Skolavslutning var det idag ja. Nu är det verkligen slut. Finito. En timmes babblande i kyrkan för att sedan få betyg i aulan. Jag må säga att jag är väldigt nöjd med mina betyg. Ettan och tvåan bara gled jag igenom, inga extra kurser och sånt skit, utan istället en eller två för-det-är-vi-värda-skolkdagar. Trean var desto tuffare och det var hårt jobb ett bra tag med alla olika prov och inlämningar samtidigt som jag  jobbade på två olika jobb, tränade småknattarna och sjöng. Men jag överlevde, och det med finess!

Fick till och med ett stipendium för flit och framsteg i studierna, så lite var allt arbete värt. :)



Så, vad händer nu då. Ja, sommaren kommer mestadels bestå av jobb och jag kommer fortsätta jobba så mycket som möjligt på ICA även efter sommaren. Däremot ska jag försöka hitta ett fast jobb någon annanstans, kan ju inte vara ica-handlare hela livet. Skönheten ligger just nu i att jag har friheten att göra precis vad jag vill till hösten. Vill jag sticka iväg och bli reseledare så kan jag göra det. Vill jag åka till New York och jobba där kan jag göra det. Vill jag ta ytterligare en resa i november kan jag göra det. Det finns massvis med valmöjligheter just nu. Och det älskar jag.





Leva livet, nu ska jag leva livet...

:)



2009-06-11
 00:21:33

Glass i stora lass

Ja jo, jag skulle börja bli nyttig igen. Ni vet, inget godis eller sådant trams. Och motion. Det går inte så jäkla bra. För det första så är jag förkyld och dessutom finns det så mycket annat roligt att göra än att motionera. För det andra så är glass bara sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååå 
gott :) 





Sofias glasstankar

-ICAs 1l glass, triple chocolate är den godaste glassen jag någonsin skådat.

- Ge oss tillbaka Magnum doble!

- Tillverka en magnum med vitchoklad, ljus choklad och mörkchoklad blandat.
Inget annat.

- Ben & Jerrys cookie dough är en storfavorit.

- Päronsplitt är godare än piggelin.

- Tip topp ska ätas på följande sätt:
1. Först kola överdraget.
2. Vaniljglassen.
3. Kolaklumpen i mitten.
4. Till sist struten.
2009-06-09
 23:21:28

Skräm skiten ur oss bara!

Man vågar ju knappt titta på TV längre. Det är ju riktigt läskigt. Då menar jag inte programmen som kanalerna visar för de kan man styra själv vad man vill se på. Utan reklamerna. Man sitter och tittar på Two and a half men och så blir det reklampaus. Fine. Vad som däremot inte är fine är när det helt plötsligt visas en blek creepy kvinna i tvrutan som sjunger en sjukt skräckinjagande sång. Jag trodde först att det var en skräckfilm av något slag.


Men det var det inte.

Nej.

Det var reklam för Apolivia.

Vad fan det nu är.






Riktigt läskigt.

2009-06-09
 11:07:06

Vad gör vi nu?

Jahapp. Det var bara tisdag idag. Tiden går riktigt långsamt. Det känns som att man går och väntar på att jobbschemat ska dra igång så man har något att göra om dagarna. Jag är inte den som tycker om att sitta hemma hela dagen. Jag vill ut och göra saker. Fast än så länge är det rätt skönt med dessa tomma dagar. Äntligen lite tid till att få ordning på mitt liv. 


Dags för mig att gå och tvätta. Typ tredje gången jag gör det men lugn, jag skrev en fusklapp på hur det går till igår :)




2009-06-07
 23:33:35

Fabulous weeeeeeeeeek

Veckan har varit tuff med helt fantastisk. Alla studenter och all glädje var helt underbart. Dock har det varit slitsamt. Är för tillfället megaförkyld och trots det har jag jobbat stenhårt hela helgen. Eller, stenhårt är kanske att skryta, men jag har jobbat i alla fall. 


Som ni kanske förstod av mitt förra inlägg så såg jag självklart matchen i lördags. Det är fan inte kul att förlora. Speciellt inte mot Danmark. Sverige får ta och rycka upp sig lite. Bort med Lagerbäck! Efter fotbollen blev det en runda till Lilla Torg med mina kära kusiner.


Idag har jag varit duktig och promenerat in till jobb. Det ni. Jag har även ätit glass, lösgodis, chips och popcorn så det gjorde väl inte så stor skillnad egentligen. Men ändå. Kvällen har tillbringats med min flickvän, film och mys. :)





2009-06-07
 12:10:56

!



MAN LUTAR SIG FRAMÅT FÖR ATT SE TILL SÅ ATT BOLLEN KOMMER I MÅL OCH INTE ÖVER!



Till och med jag kan det. 

Skärpning Sverige!
2009-06-05
 00:03:15

Hesa röster och skadade fötter



Den 3/6 var det Borgarskolan som sparkades ut. För min del började kvällen hos Sanna med en överraskning som jag och Sannas lillasyster fixat. Vi sjöng nämligen Sannas favoritlåt Summer of 69 med gitarr och allt :)

Vidare bar det av till Sofi och därefter till Marika. Marika var dock inte hemma men jag kände mig hemmastadd och åt och umgicks med hennes släkt. Vid tolv drog vi till Luftkastellet och dansade natten lång. <3


Imorgon är det tre studenter till att gå på - Carolins, Sandras och självklart Rafads. Det lär inte bli kul att jobba på lördag med mina förstörda fötter och min rassliga hals... ;)
2009-06-04
 15:41:00

Fy fan vad jag är bra!



FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Dagen var helt klart den bästa dagen i mitt liv.

<3
2009-06-01
 10:16:53

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN

Imorgon smäller det! Imorgon, imorgon, imorgon! Dagen man har väntat på i tre år är äntligen här! 


STUDENTEN!


Dagen kommer se ut följande:

- Champangefrukost hos H 9.30
- Promenad och skrik genom stan 12.00
- Drink på Gustav Adolfs café 13.00
- Lunch på Gökboet 14.00
- Fotografering i skolan 17.00
- UTSPARK 18.24
- Åka flak ca. 18.50 - 19.50
- Fest hemma 20.00
- Amiralen ca. 23.45



FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!

:)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!