2013-01-31
 15:55:06

Torsdag!

Torsdag idag vilket innebär att det fredag imorgon (no shit).

Detta har jag gjort idag:

- arbetet
- ätit
- surfat (på internet då alltså)
- satt ihop och skickat prisinformation till Carro
- tillbringat 15 min i en massagestol
- lunchat

Snart ska jag:

- träna
- kolla Person of interest
- göra äpplechips

Imorgon har jag sovmorgon. Avis?

2013-01-29
 15:39:36

Roliga jag

Har suttit och läst igenom en del av mina gamla inlägg här på bloggen. Så rolig jag är! Haha. Sitter och skrattar åt mig själv. Vet dock inte om det är positivt eller negativt...
 
 
Seg dag idag. Inte mycket att göra och en träningsvärk i vänstra skinkan som heter duga.Längar till dessa sista 37 minuterna är över så jag kan åka hem och vila lite innan träningen.Ska se om jag hinner laga mig en pizza också. Har köpt Santa Marias nya tortillabröd som är avsett för pizzor (lite tjockare än det vanliga) vilket är toppen för då kan jag bara slänga på allt jag har hemma. Tomater, mmm. Champinjoner, mmm. Ananas, mmm. Skinka, mmm. Ost, mmm.
 
Blir redan sugen trots att jag precis tryckt i mig en stor bit ostpaj. Jag blir tydligen sällan helt satisfied när det kommer till mat. Men det visste ni väl redan?
2013-01-29
 12:58:07

Lista!

Saker som gör mig glad just nu:
 
- Att jag fick tillbaka min plånbok. (Två veckor sedan nu men det kommer ta mycket längre tid att släppa glädjen över snälla Etage som gav tillbaka den.)
- Mina vinterskor är på posten! (Efter lång tids väntan har de äntligen kommit tillbaka, nu i rätt storlek (hopefully!))
- Ska kötta armar idag på gymmet! Och! Avsluta med lite mage.
- Träningsvärken från gårdagens benpass.
- Det faktum att jag åker till Gran Canaria om 10 dagar!
- Suget efter min lunch, ostpaj it is!
- Att klockan redan är 13.00.
- Att snön är borta.
 
 
 
Happy. Happy. Happy. Happy. Happy. Happy.Happy.
2013-01-28
 18:43:06

Man ångrar aldrig...

...en träning!

Nu sitter jag här, helt slut i benen och även lite spänd i magen, och är sjukt glad att jag tränade. När man vant sig vid att ha träningskompisar tappar man lite motivation när man måste gå ensam men av någon underlig anledning så känns det som att jag tränar effektivare då. Kanske för att det inte är lika kul att vila när man är själv. I don't mind!

Ni får en bild på min mumsiga frukost. Grov macka med skinka och advokado samt en proteinshake som smakar oboy.

2013-01-25
 12:32:36

Mysfredag!

Idag ska jag leka med lillkusinen. Han har bestämt att vi ska äta tacos och kolla på Trassel. Det säger jag inte emot!

2013-01-24
 08:53:49

Whoop whoop!

Idag är jag på sjukt bra humör! Vet inte riktigt varför. Kan det vara för att jag sovit gott? För att jag är sjukt stolt över min hemmalagade lunch? För att det är fredag imorgon? För att det är stenhårt magpass som gäller idag på gymmet? Don't know and don't care as long as I'm happy!
 
 
Vad har hänt sedan senaste inlägget då?
Ni får det i list-form - because I love listor!
 
- Middag och jeopardy hos Dahlan.
- Benpass, armpass och magpass på gymmet.
- Kortspel hos Carro.
- Fira pappsen.
- Shopping på Emporia samt pannkakslunch.
- Fest för Dahlan och Marika med dans på Etage.
- Bakishäng med Sons of Anarchy och kebabtallrik.
- Ytterliggare ett benpass och armpass på gymmet.
 
 
 
Nej, nu får jag fortsätta jobba. Mohahaha.
 
 
På återseende!
2013-01-13
 13:56:37

Frukost för en kämpe!

Nu kommer mina matbilder igen... Enjoy!

2013-01-12
 13:57:02

Vit helg!

Det blir en vit helg för mig denna helgen. Tycker det ska bli sååå skönt! Dock så trodde jag att det skulle innebära mindre knasigheter men shi fick jag när jag satte popcorn i halsen igår och behövde åka in till akuten.

Men idag mår jag bra, bara lite öm i halsen. Sitter nu i soffan och äter lunch efter ett alldeles för jobbigt gympass med en kollega. Benen vill inte röra sig och ryggen orkar knappt hålla upp kroppen, men jag gillar det ändå. När man ändå är på gymmet är det lika bra att köra på fullt ut.

Lunch:

2013-01-11
 12:22:42

Bakfylla på en fredag? Nämen.

Haha nej, faktiskt inte, mest törstig. Jag drack faktiskt inte så mycket vin igår men jag tror att min ganska kolhydratslösa kost gjorde att det räckte. I övrigt hade jag sjukt skoj. Som alltid när jag umgås med mina kollegor, de är grymma. Dessutom vann mitt lag i bowling. Woho! Dock förlorade jag senare på kvällen i biljard tre av fyra gånger.
 
 
2013-01-11
 12:22:42

Bakfylla på en fredag? Nämen.

Haha nej, faktiskt inte, mest törstig. Jag drack faktiskt inte så mycket vin igår men jag tror att min ganska kolhydratslösa kost gjorde att det räckte. I övrigt hade jag sjukt skoj. Som alltid när jag umgås med mina kollegor, de är grymma. Dessutom vann mitt lag i bowling. Woho! Dock förlorade jag senare på kvällen i biljard tre av fyra gånger.
 
 
2013-01-09
 09:33:21

Killer!

 
Idag är det onsdag vilket betyder att vi är i mitten av arbetsveckan nu. Gårdagen var lika bra som måndagen. Sjukt skönt att komma igång med träningen igen. Körde ett killer-magpass med Dahlan och Carro. Ett tag där tror jag att de hatade mig innerligt då jag tvingade dem att köra minst 200 situps innan träningen var slut. Men, som jag sa till dem, så kommer de tacka mig en vacker dag. Nästa gång får någon annan vara djävulen.
 
 
 
 
 
Kollade lite på svenska hollywoodfruar igår när jag kom hem. Brukar aldrig kolla på sådana program men det var det som visades så det blev så. Tycker att Anna Anka faktiskt är sjukt skön. Visst, hon kanske inte är världens schysstaste människa som var otrogen hit och dit och ibland har hon lite konstig syn på saker och ting, men, hon är ju faktiskt ärlig och kan skratta åt sig själv. Skönt! Gunilla däremot, usch.
 
 
 
2013-01-07
 19:05:42

Underbara måndag!

Har varit en riktigt bra måndag! Tro det eller ej men jag har varit sjukt pigg och pepp på jobb, promenerade till Carro och sedan vidare till gymmet, körde ett hårt benpass plus 100 situps och sedan promenerat hem. Slut nu eller vad. Faktiskt inte. Har städat lite och sitter nu och funderar på vad jag ska ta med för lunch till jobb imorgon. 
 
 
Samma visa imorgon då, but I like it! 
 
 
Gran Canaria februari 2013, here I come!
2013-01-06
 16:15:39

Bläääääää

Blev av med min plånbok igår. Kul. Sjukt kul. Eller inte. 
 
 
 
Är så irriterad över det att jag inte orkar skriva mycket mer än så.
2013-01-04
 17:22:43

Äntligen helg?

nja, äntligen och äntligen. Har ju faktiskt bara arbetat tre dagar denna veckan. Fast helg är ju alltid skönt. 
 
 
Vad jag ska göra är fortfarande ganska obestämt. Det enda som är spikat är att jag ska hem till Carro igen nu vid halv sju för att... boka resa!! Det ska bli så jävla skönt att komma bort. Ni vet, våren bjuder ju inte på särskilt många lediga dagar så man har ju inget annat att se fram emot. Nej, då lägger jag hellre halva lönen på att rå om mig själv i solen (och de spanska barerna såklart).
 
 
 
2013-01-04
 09:00:23

Mr Kärlek

Jag förlorade stort i Yatzy igår. Två gånger. Så nu inväntar jag min kärlek. Ni vet, otur i spel och tur i kärlek. Var är du Mr? Jag väntar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hallå, jag väntar fortfarande....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...fortfarande....
 
 
 
 
 
 
 
 
(Jag sitter på jobb om du inte hittar mig.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Come out, come out wherever you are...
 
:)
 
2013-01-03
 19:42:00

Salladsfrälst

Blev en spontanfika med Carro och Sofi som ledde till att vi gick hem till Carro och gjorde sallad. Det var nog den godaste hemmagjorda salladen jag någonsin ätit! Sjukt! Att lite ruccula, advokado och örtdressing kan göra så mycket.

Snälla Carro gav mig en doggybag som jag kan ha på jobb imorgon. Längtar redan.


Nu sitter vi och är osociala. Får väl ändra på det.

2013-01-03
 15:20:56

Full rulle

Haft fullt upp på jobb idag. Har prickat av tre av fem punkter som måste göras och nu är det 45 minuter kvar tills jag kan gå hem. Funderade på att jobba över men en myskväll med tjejerna lockade mer.
 
 
 
Idag blev det som tidigare sagt tacos till middag. Har varit sjukt sugen på det väldigt länge och det är förmodligen därför jag helt missbedömde portionsstorleken. Därför är jag nu proppmätt och tacossmaken står mig ända upp i halsen. Lär inte bli det igen på ett tag.
 
 
 
Nu ska jag göra ytterliggare en av mina punkter på jobb så jag bara har en, dock väldigt jobbig, punkt kvar till imorgon.
 
 
Må gott!
2013-01-03
 10:53:53

Graaaaaaaaaaaan Canaria!

Då ska det snart bokas resa! Vem önskar inte lite sol och värme, sangria och spansk shopping såhär i början av 2013? Tänkte väl det.

Jag, Marika och Carro drar i början/mitten av februari. Idag är priserna nere på cirka 3000 kronor och mycket längre vågar vi väl inte vänta. Längtar som fan redan. Det är helt underbart med utlandssemestrar.

 

Dricka, steka, festa, dansa, shoppa, bada, strosa, upptäcka, bullfrukost, kortspel, solglasögon, flipflop.

 

 

2013-01-02
 21:00:58

Maaaat

Något jag också ska bli bättre på är att laga mat. Jag tycker det är hemskt tråkigt men det är också tråkigt att alltid äta pastasallad med kalkon och fetaost vilket är det roligaste jag kan få tag på vid jobb.
 
Så, nu har jag handlat en massa kött, kyckling, fisk och grönsaker så nu ska det bli maträtter! Först ut- tacos, cause I love it.
 
 
 
2013-01-02
 17:46:12

2013 baby!

Nytt år och ny motivation till livet!
 
 
Varför är det egentligen så? Man skjuter på saker och ting man vill göra eller förändra till nästa år. Eller till måndag. Ny vecka, nu kan vi börja. Som att det är enklare då. Aja, om det får människor (och mig) att må bra så why not.
 
 
Själv har jag inget direkt nyårslöfte utan mest saker som jag vill ta tag i rent allmänt. Som att börja blogg ordentligt här igen. Och så vill jag få bort mitt jädrans sötsug. Så fort det dyker upp något sött så äter jag som om det inte finns någon morgondag. Löjligt ju. Kommer ju rulla fram om jag fortsätter såhär.
 
 
Nåja. Om ni undrar vad som händer så skulle jag laga tacos men insåg att jag inte hade någon köttfärs hemma. Inväntar mitt handlingssällskap så jag kan få fylla upp frysen igen. 
 
Pöss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!