2011-01-28
 18:00:10

Nu har jag äntligen funnit ett sött litet ...

dsc00068 (MMS)

Nu har jag äntligen funnit ett sött litet block där jag kan skriva alla mina underbara listor!

2011-01-06
 21:01:51

Vad gör jag - egentligen?

Tiden springer förbi. Jag har i princip varit ledig sedan jag kom hem och frågan är var alla de lediga timmarna tog vägen? Jag som skulle göra så mycket. Tror jag sover mest faktiskt. Och den lilla vakna stunden jag har på dagen tillbringar jag med mina friends. Hur fan ska det gå nästa vecka när jag börjar jobba kan man ju fråga sig. Jag kommer vara dödens varje helg. Tur att det finns alkohol så att man kan bli pigg igen då ju (eller tröttare).



Så, tillbaka till det att jag "skulle göra så mycket nu när jag var ledig". Har länge nu tänkt köpa en "list-bok" (en bok där jag kan få skriva ner alla mina underbara listor) men har inte kommit till skott med det, så här mina vänner, ännu en lista.


Vad jag ska använda min sista fria tid till:

- Köpa en specialmapp och sortera mina papper

- Köpa förvaringslådor och sortera all min skit

- Använda minst en timme framför garderoben (inte för att städa dock utan för att pröva massa kläder. Det kallas HM Home)

- Skrota TVn

- Fika ännu mer

- Festa med Kristin

- Hänga hos Blondell

- Laga mat till familjen

- Baka




Spännande upptäckt, jag trodde att det här med mig och listor kom med åldern. Tills jag hittade en gammal lista idag som jag gjort för typ elva år sen! Hahaha Jag är ju bara FÖR go!


Pusspuss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!