2008-09-30
 21:35:09

Ett ordentligt farväl av Scrollan!

Så var det dags. Imorgon klockan 10. Älsklings-Scrollan ska skrotas. Snyft. Så idag bestämde sig jag och Sofi för att ta ett riktigt ordentligt avsked från denna vita plåtbil. Det började med att vi åkte till Lund för en fika. Lund är helt klart underskattat!       
    När vi skulle hem var tanken i princip tom. Trots en ganska rädd Sofi valde vi ändå att försöka ta oss hem till Malmö med den kvarstående bensinen. Det gick. Nemas Problemas.
     Vi kommer fram till Värnhem och där kör en galning förbi oss. Vi gasar på, nyfikna att ta reda på vad köraren är för typ. Från Värnhemstorget till Videdal ligger jag i 100 då den blåa bilen vägrar sakta ner. Väl inne i mitt område fortsätter vi att följa efter honom i väntan på att han ska stanna någonstans. Förmodligen så trodde han att det var ett gäng civilpoliser efter honom och fortsätter gasa på som fan och kör gata upp och gata ner. Tillslut gav vi upp. Vi har i alla fall fått ett rejält farväl av Scrollan samt fått leka lite polis och tjuv. Sjukt roligt.





KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!